פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים כשגולשים רק דרך "הטריון", מודם הכבלים, המהירות באימיול ובמקביל באינטרנט מופלאים. כשהמודם מחובר דרך הנתב, האימיול, מהירות ההורדה שלו קשה מנשוא (DOWN-30) ובמקביל האינטרנט איטי מאוד מאוד. באימיול-(PORT הוא על 6662 UDP הוא על 6672). (בנתב MTU הוא על-1500). רבים אמרו לי שמקור הצרה במודם כבלים עצמו (בהוט אמרו שלא כך הוא הדבר) . תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים אני מניח שהפורטים בנתב פתוחים ויש HighID, נכון?גם אני שמעתי על כך שמודם Terayon בעייתי משהו עם נתבים, והמודמים של Thomson ו-Motorola עובדים טוב יותר.זה לא שהמודם פגום, הוא פשוט לא תמיד עובד טוב עם נתבים.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר כל הנתונים טובים IP וחומת האש לא חוסמת וכדומה. זה בטוח המודם המדובר וצריך להחליפו? כי חשבתי לנסות להחליף ת'נתב בנתב ??? אחר?!
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים אחי באונה גם לי יש אותה בעיה יש לי אינטרנט כבלים במהירות 1.5 ראוטר 3com ומודם תנחש איזה.........Terayonאני משתמש ביוטורנט ובדיוק אותה בעיה אחי לא יודע איך מתקנים את זה......אני לא מצליח להוריד יותר מ 30 ושאני מחבראת המודם ישירות למחשב הכול עובד פיקס!!!!!מה אפשר לקנות מודם חדש?....אם אתה מחליף במקרה תגיד לי אני רוצה לדעת אם זה עוזר...יש למישהוא עוד את הבעיה הזאת????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.