פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים באמת מוזר...תנסה להוריד דרייברים עדכניים ללוח.להסיר במצב בטוח להתקין במצב רגיל
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים עזוב את המאריך, חבר אותו ישירות אחורה, מבלי התקנים אחרים (מדפסות, ג'ויסטיקים וכו'). גם מקדימה.תבדוק אם יש השפעה כלשהי.של מי ה DOK ?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר עשיתי את זה..לא עוזר..ה-Dok הנוכחי של PQI שנקנה לפני שבועזה קורה גם ב-Dokים שיש לי בבית שכולם של Sandiskבכל מקרה,אני מוריד את הדרייבר העדכני ללוח שלי (מספטמבר 2005 Lol) ונראה אם יהיה שינוי
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מתי התחילה הבעיה ?XP ? איזה SP מותקן ?יכול להיות שזאת תוכנה מסויימת שמנסה לבצע פעולות על ה DOK.סגור את כל התוכנות הלא קשורות (אנטי ווירוס, ספאם, גוגל דסקטופ וכו').אם לא מצליח, נסה להשתמש ב DOK במצב בטוח, כאשר התוכנות הללו לא בשימוש.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר אף תוכנה לא רצה ברקע וגם לא אנטי וירוס.במצב בטוח עוד לא ניסיתי כי שכחתי איך אני נכנס לזה אצלי במחשב (F8 לא מכניס אותי למצב הזה)
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים תוודא שאיזה כפתור Fn לא לחוץ לך במקלדת ומבטל את ה F8.אם בכל זאת אתה לא מצליח כנס ל msconfig > Boot.ini ותן V על SafeBOOT.הווינדוס יעלה במצב בטוח.תמיד. 8)כשיימאס לך מהמצב הבטוח, תוריד את ה V.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.