פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים שלום ותודה מראש לכל העוזרים.לחבר שלי יש מחשב עם מערך CF של SAPHAIRE HD 3650המחשב מריץ בצורה טובה משחקים כבדים כמו COD4 אבל משום מה דווקא במשחקים קלים מאוד כמו HITMAN2 הישןו NEED FOR SPEED הוא יוצא מהמשחק במפתיע או אפילו מאתחל לפעמים.מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה חשוב לציין כי עידכנתי לו את הדרייבר ואת ה CCCמה קורה חברה..?? למה לא עונים........
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים אם אתה מספיק לפני שהמשחק יוצא אז תנסה לשנות הגדרות גרפיקה בתוך המשחק...אחרי כמה זמן בערך מהרגע שנכנסים למשחק הוא קורס ? זה קרה בכל פעם שהפעלת את NFS והיטמן? באיזה עוד משחקים ?אגב, אם המחשב מריץ משחקים כבדים זו ממש לא נראית לי הבעיה אבל יש לו קירור לכרטיסים ? אם אין קירור על הכרטיס אז איזה מאוורר מקרר אותם ? האחורי ?
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר גם בהגדרות נמוכות זה יוצא .היציאה מתבצעת בערך לאחר חצי שעה או 40 דקות.זה לא יוצא בעוד משחקים חוץ מאלה.והכרטיסים מקוררים על ידי המאוררים המובנים שאיתם הם הגיעו.חשוב גם לציין שהמחשב הוא בערך בן חודש כך שלא נראה לי שזאת בעייה של אבק
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים גם בהגדרות נמוכות זה יוצא .היציאה מתבצעת בערך לאחר חצי שעה או 40 דקות.זה לא יוצא בעוד משחקים חוץ מאלה.והכרטיסים מקוררים על ידי המאוררים המובנים שאיתם הם הגיעו.חשוב גם לציין שהמחשב הוא בערך בן חודש כך שלא נראה לי שזאת בעייה של אבקאם אני לא טועה מתמונות שראיתי בCCC צריך להיות V מסומן בניצול מערך קרוספייר משהו כזההוא מסומן ? אם לא אז תסמןאם כן אז רק במשחקים חלשים תנסה להפעיל בלי הסימון, גם ככה 3650 יחיד יריץ אותם יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.