פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים אני מחובר ל014 ויש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים ואחד נייד )האינטרנט מתנתק הרבה פעמים לפעמים כל 5 דקות ולפעמים כל שעה או יותרהחלפתי ראוטר, איפסתי הגדרות, פירמטתי את המחשב אך הכל היה לשווא.. האם יש לכם דעה בנושא? מה יכולה להיות הבעיה?האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה זו? אשמח לשמוע את תגובתכם
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר לא אני לא מחובר דרך הכבלים..לפי דעתי הבעיה היא בספק ולא בכבלים\ADSLעריכה:לפני כמה שניות התנתק לי האינטרנט וכתב לי באתר המיוחד של בזק " השם משתמש או הסיסמא אינם נכונים" מבלי שעשיתי דבר ולא נגעתי בראוטר!מה זה אומר? ???
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר הראוטר לא התאפס וזה הסתדר אחרי כמה דקות..אין שום קפיצות..בכל מקרה דיברתי עם בזק וטכנאי יבוא ויבדוק את העניין אני אתן לכם תשובה ביום ראשון..
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים על איזה אתר מיוחד אתה מדבר בדיוק? תוכל לצלם את השגיאה הזו בפעם הבאה כשהיא מתרחשת ולהעלות את התמונה לכאן?יש לי הרגשה שאתה מתחבר עם חייגן של מערכת ההפעלה ולא מודע לזה ממש (כלומר המודם הוא מודם ולא נתב)
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים איזה ראוטר זה??אולי תכנס לראוטר ותבדוק אם שם המשתמש והססמה שלך כתובים כמו שצריך???לאחר איפוס הכל מתאפס יכול להיות שהזנת שם משתמש נכון וססמה לא נכונה ואתה נעצר ברדיוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.