עבור לתוכן

[הצילו..] HD4850 - זה כבר טמפרטורה מוגזמת

Featured Replies

פורסם

אני פותח לי לאיטי את CS, ובזמן שאני נכנס לסרבר אני ממזער לרגע את המשחק והולך לATI CCC.

ראיתי שם שהכרטיס על 102 מעלות!!

אני ללא OC, עם קירור סטוק.

ובGPU Activity הייתי באותו רגע בערך על 60%.

הטמפרטורה כרגע ממשיכה לרדת, לרוב הטמפרטורה בין 65 ל70 במנוחה.

לדעתי אלה טמפרטורות גבוהות מדי.

אם זה חשוב, יש לי מארז טמפסט והכבלים די מסודרים.

פורסם

פשוט תעלה את מהירות המאוורר, זה לא מסובך. יש מדריך בפורום.

פורסם
  • מחבר

אני יודע איך להגביר את מהירות המאוורר.

אבל עד עכשיו הוא לא הגיע לטמפרטורות האלה, אני יודע שהוא מגיע לטמפרטורות גבוהות, אבל כל כך גבוהות? בלי OC?

פורסם

חווית הפרעות או ארטיפקטים כלשהו מהכרטיס ? אם לא, אז למה זה אמור להפריע לך בדיוק ?

הטמפ' נראית לך קצת גבוהה ? תעלה מהירות מאוורר.. אני לא חושב שיש מה להתרגש מזה..

פורסם
  • מחבר

אני יודע שחום מקצר את החיים של רכיב, זאת עובדה שאי אפשר להתווקח איתה, והטמפרטורה פה מוגזמת לדעתי.

נראה מה אני אעשה אם זה, אולי אני אלך לחנות שיחליפו לי משחה טרמית, אולי אני אקנה לו קירור כלשהו..

פורסם

אני יודע שחום מקצר את החיים של רכיב, זאת עובדה שאי אפשר להתווקח איתה, והטמפרטורה פה מוגזמת לדעתי.

נראה מה אני אעשה אם זה, אולי אני אלך לחנות שיחליפו לי משחה טרמית, אולי אני אקנה לו קירור כלשהו...

אצלי כשה הכרטיס על 60% במאוורר במשחקים הוא לא עולה את ה 80-85 מעלות...(וגם זה מוגזם)

אצלי במנוחה כשה הוא על 45% במאוורר הוא על 60 מעלות

איזה חברה הכרטיס מסך שלך?

פורסם

כל עוד אין הפרעות בתמונה לא צריכים להיות בלחץ.

לי יש 6600GT והוא במנוחה על 75-80 מעלות

פורסם

למרות שטענתי פה עשרות פעמים בפורום שהטמפ' הגבוהות של הכרטיס הן דבר לגיטימי - עושה רושם שאצלך קיים משהו חריג.

הטמפ' של הכרטיס (אם כל הכבוד לקירור הלא משהו שלו..) לא אמורה להגיע לגבהים האלו..

בתור משתמש נורמאלי אתה לא אמור לכוון מהירות מאוורר - הדרייבר אמור לשמור עליו לבד (וכבר הוכחתי שהוא אכן עושה את זה..)..

הייתי ניגש לחנות אליה קניתי אותו ומבקש שייבדקו אותו. יכול להיות שיש לו בעיה כלשהי.

הטמפ' של הכרטיס במאמץ מלא לגמרי ללא שום התערבות בפרופילים אמורה להגיע גג לאזור ה 90. בדקתי את זה ופרסמתי את זה כאן בפורום..

פורסם
  • מחבר

טוב, יש לי פורפילים בין 50 ל100 אחוז בקפיצות של 10.

כרגע אני על 50% ואני ב50 מעלות! 15 או 20 מעלות הבדל מהauto.

במשחקים אני שם על 60% והטמפרטורה לא עוברת את ה62 עד עכשיו.

בינתיים זה ירד במלא.

נקווה שימשיך ככה.

פורסם

62 מעלות במאמץ מלא לא נשמע סביר גם עם קירור על 60% (מנסיון אישי שלי עם הכרטיס לפחות זה קר מידי..)

תקרא את הדיון הזה שפתחתי :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352573.0

ונסה להריץ את התוכנה אצלך במקביל ל GPU-Z (כדי לנטר מהירות מאוורר) ואז תוכל לראות באמת מה הטמפ' במאמץ/מנוחה ועל איזה מהירות מאוורר..

שחר

פורסם
  • מחבר

GPU-Z לא עובד טוב משום מה.

וגם rivatuner וכל מני תוכנות כאלה.

אני לא יודע למה אבל זה אומר שהוא לא מכיר את הדרייבר שלי (אני עם CCC 8.7).

62 מעלות זה מה שאני ראיתי, רוב הסיכויים שהיה יותר שלא ראיתי, וזה לא היה משחקים כבדים..

פורסם

מה זה CS<? קאונטר סטרייק? למהה הכרטיס כ"כ מתאמץ בקאונטר???

בכל מקרה 60 מעלות על 60% זה דווקא בגדר הנורמה

פורסם

מה אני צועק כל הזמן לא מובן לכם כרטיס עדיין לא בשל

פורסם

תפסיק עם השטויות שלך כבר נמאס כבר מהנושא הזה יש לי 4870 תגביר תמהירות ל 50 אחוז במשחק וזה לא עובר ת 70 מעלות ואצלי הרבה יותר חם 3600 ארץ אז תפסיק לבכות נמאס כבר הכרטיסים האלו בנוים עד ל 130 מעלות

פורסם

מה לא עברו עלינו כרטיסים חמים אני לא מבין.. תפסיקו כבר עם השטויות, הכרטיס מעולה אין לו תקלות כלל וכלל(הדרייברים קצת לא בשלים אבל חוץ מבאגים קטנים ולא מפריעים יותר מידי הם בסדר גמור)

כמה שהטמפרטורה גבוהה זה לא עושה כלום לכרטיס... גם 110-120 לדעתי יהיה בסדר גמור(אמנם לא תקין אבל בסדר גמור) בשבילו על מנת לעבוד בצורה תקינה(ולא - כל עוד אתה לא מעלה לרכיב מתח אורך החיים שלו לא מתקצר כלכך)

כמה שהטמפרטורה גבוהה - הדברים האלו נועדו לעבוד ככה...

מה אתם חושבים ATI טיפשה? גם ATI וגם NVIDIA לוקחות בחשבון שכשהן מוציאות כרטיס לשוק הרבה מאוד מהלקוחות יהיו לקוחות ממוצעים שלא בודקים טמפרטורה ושטויות... מתקינים משחקים, משחקים בהם על הגדרות גבוהות ונהנים...

זה הכל.. זה כל מה שאתם צריכים לעשות - לשחק משחקים ולהנות... יש בעיה בכרטיס? אתם כבר תראו את זה במשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים