עבור לתוכן

מסך איכותי, 22" או 24", במחיר 3-5K

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD.

יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש, שיירש את הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש.

לכן, אני מעוניין במסך איכותי, בגודל של 22" או 24" (עדיף 24, מן הסתם), בטווח המחירים 3-5K. השימוש העיקרי הוא גיימינג. אני יכול לחכות כחודש, פלוס מינוס, אם אמור להגיע בטווח זמנים זה "דגם חדש ומשופר" של משהו.

תודה!

~ יונתן

פורסם

יש את ה DELL 2408WFP, שיש לו בעיה של input lag, אבל לפי מה שהבנתי היא נעלמת אחרי עדכון קושחה.

אם באמת הבעיה לא קיימת אחרי עדכון, אז לדעתי הוא יתאים.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שכתוב בפורום, עדכון הקושחה הוא בגרסת חומרה חדשה שיצאה במפעל, לא משהו שה End User מבצע אצלו בבית. אם הבנתי נכון, צריך לחכות זמן לא ידוע עד שיגיע לארצנו הקטנה המסך עם גרסת הקושחה המועדפת.

האם יש מסכים אחרים, ללא input lag?

פורסם

אתה תקנה כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים על 24? כמו 4870 או 280 ?

אם כן אז אני חושב שכדאי DELL 2408WFP כמו שיאר המליץ

פורסם

מסך מקביל לדל

Samsung 245T

תבדוק עליו, לי יש אחד כזה...

פורסם
  • מחבר

אתה תקנה כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים על 24? כמו 4870 או 280 ?

ברור.[br]פורסם בתאריך: 7.08.2008 בשעה 02:42:26

Samsung 245T

בדקתי. מדובר במסך TN, לא?

פורסם

ה-NEC 2470WNX, שהוא יותר יקר מהדל והסמסונג, הוא לדעתי אופציה יותר טובה. הוא מציג מכלול צבעים סטנדרטי sRGB, בניגוד למכלול הצבעים המורחב של שניהם, מה שנותן לו יתרון מבחינת דיוק הצבעים. אתה יכול לקרוא סקירה עליו כאן.

פורסם

ברור.[br]פורסם בתאריך: 7.08.2008 בשעה 02:42:26

בדקתי. מדובר במסך TN, לא?

כן אחי, מסך שעולה 4 אלף שקל עם פאנל TN? זה צריך להיות TN סופר גלקטי עם מאיצי זמן נוירולוגיים אנטי בקטריוטים

ואתה עוד אומר שבדקת :kopfpatsch:

פורסם

ונראה לך שאין TN שעולים אלפי שקלים? :screwy:

פורסם

ונראה לך שאין TN שעולים אלפי שקלים? :screwy:

יש בוואלה שופס כרטיס מסך 8800GT ב2400 ש"ח

זה יתאים לך בול עם הTN שעולה אלפי שקלים :xyxthumbs:

פורסם

::)

פורסם
  • מחבר

ואתה עוד אומר שבדקת

אמנם לא השקעתי הרבה זמן בבדיקה, אבל באתר של סמסונג כתוב שמדובר בסוג פאנל a-si TFT/TN. לי זה נשמע כמו TN (יכול להיות שאני טועה, אבל אם זה מה שכתוב, אפשר להתבלבל בקלות, לא? ???)

http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/2007/10/18/ls24hucefvxaa/C0700962_245_275T_1sheet_final_LR.pdf

פורסם

אמנם לא השקעתי הרבה זמן בבדיקה, אבל באתר של סמסונג כתוב שמדובר בסוג פאנל a-si TFT/TN. לי זה נשמע כמו TN (יכול להיות שאני טועה, אבל אם זה מה שכתוב, אפשר להתבלבל בקלות, לא? ???)

http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/2007/10/18/ls24hucefvxaa/C0700962_245_275T_1sheet_final_LR.pdf

:o

יש לי את המסך וזה עם פאנל S-PVA

איך הם כותבים שיש לו TN

http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/11/09/Samsung-SyncMaster-245T/p1

"In the 245T, Samsung is attempting to redress the balance, paring a high quality S-PVA panel of its own making with a raft of connectivity that includes an HDCP enabled HDMI port"

פורסם
  • מחבר

אז בשורה התחתונה, באיזה פאנל מדובר?

פורסם

S-PVA איכותי מבית סמסונג ;D

אבל מעניין למה בPDF זה רשום אחרת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים