עבור לתוכן

Command & Conquer Red Alert 3 - Beta

Featured Replies

פורסם

מזה ZH

?

• תגובות 118
  • צפיות 14.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ZH הרבה יותר טוב.

עוד לא מצאתי משחק RTS אחר ששווה לעבור אליו, שמחזיק עניין יותר משבוע שבועיים.

אני מאמין שעוד לא טעמת את C&C KW

עם הפאץ'.

פורסם

אם הייתי יודע שהמשחק כזה מעפן לא הייתי נרשם בכלל.

C&C3 IS MUCH WAY BETTER!!!!!

ד''א.

japan sucks!

אני מבין ששיחקת בבטא?

אולי תתן לנו איזה מיני ביקורת? איך האיזון בין הצבאות, האם יש את ההרגשה של סדרת red alert וכו'.

פורסם

שמע אני המשכתי מאז לשחק ואני חייב להודות

-המשחק עם ה soviet דווקא מאד מהנה.

-עם האליינס קצת פחות אבל עדיין, יש הרגשה של רדאלרט איתם וגם עם הסובייטים.

-היפנים על הפנים!, אף שהבניינים שלהם נבנים מאד מהר (כל בניין הוא מעין תרכובת ניידת שהופכת לבניין איפה שאתה רוצה למקם אותו - בדומה ל MCV), הנשקים שלהם על הארץ חלשים, בים חזקים מאד ובאוויר נחמדים.

-האליינס חלשים באוויר, נחמדים בים, הסובייט חזקים בהכל אבל קצת מגושמים כמו תמיד.

סאונד

-חלק מהסאונד המקורי של רד-אלרט 2 נשאר לאותן יחידות (למשל אצל הTesla trooper, חלק מהספינות הסובייטיות\peacekeeper של האליינס, attack dog\ falck trooper).

תזוזה בנט

-המשחק מאד מאד לאגי, לכל המשתתפים, לפעמים יש ניסים והמשחק זז חלק ביותר (לא משנה עם איזה מדינה אתה משחק), שהמשחק עובד חלק אז אפשר להנות ממנו באמת ולהסיק שבסינגל הוא דווקא הולך להיות לא רע בכלל, אך אני מודה - יש להם עוד הרבה עבודה, אני לא אתפלא אם המשחק ידחה.

פורסם

איך התמודדת עם שיטת הכלכלה החדשה/ישנה, שבה יש רק Harvester אחד לשדה Ore?

ההיגיון אומר שחייבים לגוון את הצבא, אבל בפועל יצאת לתקוף עם צבא קטן ומגוון? או שעדיין יש ספאמים שעובדים?

יש להם עוד הרבה עבודה, אני לא אתפלא אם המשחק ידחה.

לפי הדרך שבה EA טיפלה ב-C&C3, אני לא אתפלא אם המשחק לא יידחה וניאלץ להתקין פאץ' חדש בכל שבועיים.

פורסם

ההיגיון אומר שחייבים לגוון את הצבא, אבל בפועל יצאת לתקוף עם צבא קטן ומגוון? או שעדיין יש ספאמים שעובדים?

לפי הדרך שבה EA טיפלה ב-C&C3, אני לא אתפלא אם המשחק לא יידחה וניאלץ להתקין פאץ' חדש בכל שבועיים.

-ת'אמת שבבטא אתה מתחיל עם שני שדות ORE לידך, (בשני המפות שיש שם), לפי מה שאני יודע - רק עם הסובייטים אפשר להקים בסיסים חדשים על ידי רחב הרכבה שהופך לOutpost ואז להרים את הכלכלה.

ארגזי בונוס כמו במשחקים קומדים בסדרה לא ראיתי שם, אבל יכול להיות שיהיו בעתיד וגן גם יש Oil derrick אותם נקודות קידוח נפט שאתה כובש עם טכנאי המקנות לך 10 ORE כל שנייה - לטעמי הם צריכים להעלות את זה ל25.

-דווקא את התקיפות שלי ביצעתי עם צבא גדול אך לא הכי מגוון, יש להם עוד יחידות להוסיף, ובטח שבניינים.

[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 11:27:28

בקשר ל C&C3

-דווקא אני זוכר ששיחקתי בלי שום פאץ ב TW ונהנתי מאד.

SAME עם KW שיהייה כבר מתוקן האמת, אבל הרבה יותר מהנה מהמקור.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לחבר שלי יש בעיה להתחבר למשתמש שלו בבטא של RA3

כשהוא ניסה להקיש את שם המשתמש שלו והסיסמא בEA זה נתן לו את ההודעה הזאת

http://img231.imageshack.us/img231/4759/39251851mu9.jpg

מה זה ?!?

תודה לעזורים !

פורסם

מוזר, אם הפרטים נכונים הוא חייב להתחבר.

שיבדוק ידנית אם יש עדכונים למשחק.

(הפעל - תוכניות -red alert 3 beta center.

אם זה לא עוזר- צור קשר עם התמיכה התכנטית של הבטא - אין שום סיבה לקבל את הארור הזה.

אה ושלח לי בפרטי אייסי או משהו נארגן משחק.

פורסם

לפני יומיים EA פתחו את ההרשמה לכל משתמשי FilePlanet לא רק אלו שבשתשלום.

פורסם

בסך הכל,משחקים האסטרטגיה מתחלקים לשני סוגים-אלה שמנסים ו/או מצליחים לחדש את הפורמולה(כמו COH,WIC או SUPREME COMMANDER),ואילו שפשוט מתבססים על הנוסחא הקלאסית ועתיקת היומין שהופיעה בWC הראשון(AS FAR AS I KNOW...אני די בטוח שמישהו יקפוץ ויגיד שמישהו עשה זאת קודם...)-והיא לבנות בסיס,לאסוף מחצבים,לבנות צבא,לשפר צבא-לאייד את האויב...ובשבילי,אישית,כל משחק בסדרת C&C,AGE OF EMPIRES,WARHAMMER 40K,ועוד הרבה מהסדרות המפורסמות והאהובות ביותר-כולם נראים בעיני כפיתוח פעוט מאוד של WC הראשון..ובגלל זה גם רד אלרט הזה הוא בסך הכל נחמד-לא יותר מזה,כי הוא פשוט לא משנה כלום...

פורסם

עוד לא מצאתי משחק RTS אחר ששווה לעבור אליו, שמחזיק עניין יותר משבוע שבועיים.

זה בגלל שרוב משחקי האסטרטגיה שיש פשוט ממחזרים את העיקרון ולא ממש מחדשים, מה שגורם להרגשה של "מממ לא עשינו את זה כבר?" אחרי שעת משחק שכבר ראית את כול המבנים והיחידות (תנסה COH, זה משחק שמחזיק אותי כבר שנתיים.... ואין שום משחק שהחזיק אותי ככה)

בסך הכל,משחקים האסטרטגיה מתחלקים לשני סוגים-אלה שמנסים ו/או מצליחים לחדש את הפורמולה(כמו COH,WIC או SUPREME COMMANDER),ואילו שפשוט מתבססים על הנוסחא הקלאסית ועתיקת היומין שהופיעה בWC הראשון(AS FAR AS I KNOW...אני די בטוח שמישהו יקפוץ ויגיד שמישהו עשה זאת קודם...)-והיא לבנות בסיס,לאסוף מחצבים,לבנות צבא,לשפר צבא-לאייד את האויב...ובשבילי,אישית,כל משחק בסדרת C&C,AGE OF EMPIRES,WARHAMMER 40K,ועוד הרבה מהסדרות המפורסמות והאהובות ביותר-כולם נראים בעיני כפיתוח פעוט מאוד של WC הראשון..ובגלל זה גם רד אלרט הזה הוא בסך הכל נחמד-לא יותר מזה,כי הוא פשוט לא משנה כלום...

:xyxthumbs:בדיוק!

למרות שלא אהבתי יותר מדי את WIC וSC הם באמת מחדשים (SC לא בדיוק כי זה פשוט שדרוג רציני לTA)

ותיקון - למרות שRTS יצא כבר ב81/2 (לא זוכר בדיוק) המשחק שבאמת פרץ בתור RTS זה DUNE II, שאם לא שחקתם בו - מהר להוריד ולשחק! (חוקי), תוכלו לראות שC&C לכ-ו-ל דורותיו זה ב-ד-י-ו-ק אותו משחק אבל ב-ד-י-ו-ק

נ.ב. - לא רק שC&C לא מחדש אלא גם הוא חסר כול אינטליגציה, המשחק מהר מתדרדר לקרב מהירות ולבניה לפי סדר בשביל כול צבא

פורסם

זה לא שזה רע,כל אותם משחקים שהולכים ע"פ הפורמולה המוכרת והישנה...אבל אף אחד מהם בהחלט לא יגרום לך להגיד "וואו,המשחק הזה באמת חדשני/במשחק הזה באמת השקיעו מחשבה..."

פורסם

בהתחלה זה היה מאוד מורגש - DUNE 2 היה הראשון ואחריו באותו סגנון אסטרטגיה הופיעו C&C והמשכיו שעסקו בעיקר

באסיפת משאבים ובניית הרבה יחידות. לעומת WARCRAFT, WARCRAFT2 שעסקו יותר בבניית צבא בגודל מסויים

ושימוש באסטרטגיה כדי לסיים משימה ולאו דווקא בזריקת כמות גדולה של יחידות לשדה הקרב. STARCRAFT הביא

את הזאנר לשיאו ועד היום אף משחק לא מצליח להתקרב לרמה הזו (נו, מתי SC2?).

היום הגבול התשתש קצת אבל עדיין אפשר להבחין בו.

פורסם

warcraft 1/2 לא חידש שום דבר (האמת הוא טיפה כן, היו יחידות שאתה הפעלת שם כוח מיוחד שלא ההתקפה הרגילה של היחידה)

starcraft חידש ודינדש את הז'אנר - RTS עם 3 צבאות שונים לגמרי, זה היה מעולה

STARCRAFT הביא את הזאנר לשיאו ועד היום אף משחק לא מצליח להתקרב לרמה הזו (נו, מתי SC2?).

לא מסכים, אני כמו תקליט שבור אבל מה אני יכול לעשות, COH מציג כרגע את הRTS הכי טוב שיש, פשוט תנסו לשחק ONLINE איתו ותראו שכול משחק יכול להפתיע אותכם בשיטות ובאפשרויות שיש לכם, כמו שאמרתי - אני משחק בו כבר שנתיים ONLINE (משחק זה אומר כמעט כול ערב איזה שעתיים!) ועדין זה פשוט תענוג לשחק בו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים