עבור לתוכן

חוות דעת לגבי מחשב נייד LENOVO

Featured Replies

פורסם

פתחתי כבר אשכול בנושא אך היה שם סלט אחד גדול עם כל מיני הצעות ותגובות שבילבלו אותי ואת שאר המשתמשים תוך כדי שיטוט באינטרנט מצאתי הצעה ב p1000

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&AuctionId=7703058

רציתי לדעת האם המחשב הזה סביר למשתמש ביתי שככל הנראה יצטרך את המחשב להפעלת משחקים קלים כדוגמת age of empire 2 ו cs 1.6 ברמה טובה וקצת ללימודים ולנסיעות להעביר את הזמן

האם המחשב הזה שווה את המחיר?

תודה מראש

פורסם

לדעתי זו אפשרות לא רעה למי שאינו גיימר ורק רוצה לשחק מידי פעם (בדברים לא חדשים במיוחד)

ל-N200 איכות בניה יותר גבוהה מהסטנדרט בסדרות צרכניות ויש לו מקלדת טובה. כמו כן, יתרון מרכזי הוא הרזולוציה המאד גבוהה במפרט זה.

ה-Go7300 הוא כרטיס מסך חלש מאד (לא יודעת אם הייתי עושה עסקים עם מי שמפרסם אותו כ- "כרטיס מסך חזק למסחקים" - הטעות במקור :P אבל אני לא מתמצאת באמינות של P1000). עם זאת המשחקים שציינת מאד ישנים וירוצו אפילו על כרטיס מסך משולב עכשווי אז בוודאי שירוצו על ה-Go7300.

קח בחשבון שמדובר במחשב לא קל ולא קטן כך שזה לא אידיאלי אם אתה רוצה לקחת אותו לנסיעות באוטובוסים או משהו דומה.

פורסם
  • מחבר

tgolin שמתי לב שקיימים שני דגמים של n200 אחד

lenovo 3000 n200

lenovo thinkpad n200

איזה דגם הם מציעים לי באתר p1000 אני לא רואה שום איזכור לגביי זה

כי אם אני לא טועה סדרת ה thinkpad יותר חזקה מסדרת ה 3000 לפי מה שקראתי באתר של lenovo

תוך כדי שאני עורך את ההודעה נתקלתי בסרטון ב youtube :

http://www.youtube.com/watch?v=czCXonIIfoY&feature=related

מחשבי לנובו ידועים בעמידות כזאת גבוהה?

פורסם

פתחתי כבר אשכול בנושא אך היה שם סלט אחד גדול עם כל מיני הצעות ותגובות שבילבלו אותי ואת שאר המשתמשים

ובכל זאת, דאבל פוסט אסור. זה סתם גורם ליותר בלבול כשמידע מתחיל לזלוג בין אשכולות שונים על אותו דבר.

לכן הדיון הזה יינעל. תמשיך בבקשה את הדיון המקורי שפתחת. תכוון אותו לאן שאתה רוצה, תשנה את הכותרת אפילו אם אתה רוצה.

לגבי בלבול - תשאל שאלות ממוקדות ותקבל תשובות ממוקדות ולא מבלבלות, זה אני מבטיח לך. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים