עבור לתוכן

מסך 24' ב-1500 שקל!!!!

Featured Replies

פורסם

*אהמ*TN*אהמ*

פורסם

מחיר טוב.. אם היה כולל חיבוירים כמו טלויזיה - היה משתלם ביותר.

פורסם

*אהמ*TN*אהמ*

מה נסגר עם הTN שלך?יש מלא TN שהם טובים,ותפסיקו להיות פרפקציוניסטים,יש מסכים בעלי הפאנל הזה שהם טובים מאוד.

פורסם

טובים יחסית לאחרים..לא טובים באמת לכשעצמם

פורסם

מה שווה לקנות אותו?

אני גם רוצה לקנות מסך ב 1500 שקל!

תכננתי על אסוס או סמסונג 22 אבל למה לקנות 22 אם אפשר לקנות 24 בזול

השאלה האם האיכות שלו טובה ביכלל?

פורסם

גלשתי עכשיו בפורום HARDOCP שם ה 24 אינץ זה כבר סטנדרט! וגם המחירים שלהם 400 דולר... פה רק מתלהבים שרואים 24 אינץ ב 2200 שקל!

ומלא יש להם שם 24 TN שהם קנו ב 400 דולר והם מרוצים מהאיכות תמונה... לא יודע השוק בארץ יקר מאוד

אולי פה אתה משלם 2500 בישביל TN אז אתם מבואסים מ TN שם הם משלמים גרושים אז לא ממש מתלוננים

למשל

BenQ G2400WD which sells for $370

קבלו איזה מחירים.. צריך להגיע גם לארץ מקווה! ב KSP כבר יש SAMSUNG 24 ב 2000 שקל... TN נכון אבל תראו שהמחירים יורדים כי המסך נמכר באיזה 400 דולר

פורסם

שHWZONE יקחו כמה מסכים, 22" ו24"TN, ויסקרו אותם, על מנת לבדוק מה משתלם לאנשי הפורום...

ואפשר להשוות אותם ללא TN ההכי גרוע שיש ולפי זה יהיה ניתן להחליט אם יש טעם לרכוש אותם, לפי יחס ביצועים/מחיר.

פורסם

עכשיו אני רואה שהוא תומך hdcp, אז זה בכלל משתלם למי שרוצה מסך fullhd במחיר בדיחה.

אחח, אם היה לי כסף מיותר :pissed: :pissed:

פורסם

TN זה אחלה לעבודה רגילה ו1500 שקל זה מחיר מטורף למסך 24 שגם פאנל TN עולה 2000+ במחיר הזה!

יש פה הרבה עם TN שמשחקים הרבה ואין להם בעיות איתם אולי אני אקנה אחד :S.. (מדבר על המסך מנועה)

פורסם

^מה הבעיה עם החברה הזאת?

פורסם

אל תיתמם, אי אפשר להשוות בין PROVIEW לסאמסונג למשל.

זו האמת, והם בעצמם מבינים את זה, ולכן מתמחרים את המסך רק ב1500 ש"ח.

פורסם

חברת low value כבר הרבה שנים לכל דבר.

אני לא הייתי ממליץ עליה גם לאוייבים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים