עבור לתוכן

כרטיס המסך לא מעביר תמונה לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

היי,

ברשותי GeForce 8500 GT עם יציאת טלוויזיה (S-Video). חיברתי את הטלוויזיה שלי לכרטיס, שבעבר היתה מחוברת לכרטיס הישן שלי - GeForce 7200, אך משום מה אין תמונה.

ניסיתי לשחק עם הרזולוציות והצבעים דרך לוח הבקרה של Nvidia (ראו תמונה מצורפת), אך זה לא עזר. גם החלפת טלוויזיה לא עזרה. המוזר הוא שכשאני משנה הגדרה כלשהי, לשניה אחת יש תמונה ואז היא נעלמת.

51077329.png

מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה

נתקלתי באותה בעייה עם 9500GT

פורסם

תיכנס ל nvidia control panel

ואז משם יפתח לך חלון ותבחר באפשרויות משמאל את - set up multiple displays

אם יש לך רק שורה אחת שבסוגריים יש (single) ואתה לא רואה את הטלוויזיה שם

תלחץ על my display is not shown in the list...

ואז "תגרום" לו להופיע...

(ככה זה אצלי - אבל רק פעם אחת הייתי צריכה ללחוץ על ה- my display...)

עזר?

מקווה....

ביי ביי

מורן

פורסם

הטלוויזיה כן מופיעה לי ברשימה. הבעייה היא שהוא לא מוציא שום פלט לטלוויזיה למרות זאת.

אני מנסה לשנות את ההגדרות של הפלט אבל הוא נותן לי רק אפשרות של "זיהוי אוטומטי" ב'סוג החיבור', ואף אפשרות בבחירת סוג השידור.

כשאני מנסה לשנות את סוג החיבור שלי באמצעות האשף, ולוחץ על preview, (אני בוחר s-video או RCA וPAL) אז אני רואה בטלוויזיה את המסך למשך חצי שנייה וזה נעלם.

זה נראה כאילו הכרטיס לא מזהה שמחוברת טלוויזיה ולכן מנתק את היציאה.

בהפעלה של המחשב אני לא רואה כלום בטלוויזיה. אם אני מנתק את החיבור למסך המחשב, אז אני כן רואה בטלוויזיה את פלט המחשבף אבל ברגע שהWINDOWS עולה הוא מחשיך את מסך הטלוויזיה. (ואם אני מחבר עכשיו את מסך המחשב אז לא רואים כלום, כי הוא מנתק אותו).

מצאתי באיזשהו פורום דרך לעקוף ע"י חיבור של חוט מתכת בין 2 פינים, ע"מ לעבוד על הכרטיס שמוחברת טלוויזיה, אבל זה לא נראה לי פתרון אידיאלי ואני מעדיף להימנע ממנו.

האם אין דרך ל"אלץ" אותו להוציא פלט דרך יציאת הטלוויזיה גם אם הוא לא מזהה שמחוברת טלוויזיה?

לצערי דרייברים ישנים של NVIDIA שמוציאים תמיד פלט לא תומכים בכרטיס הזה (9500GT).

עוד שאלה, האם גם בכרטיסי ATI התופעה הזו מתרחשת? אני שוקל להחליף לATI האם זה כדאי?

פורסם

מה שאתה מתאר קרה לי עם הכרטיס מסך הקודם שלי... ולצערי בדקו לי אותו ואמרו לי שהכניסה של הS VIDEO הייתה תקולה

יכול להיות שהמצב דומה אצלך. ממתי הכרטיס שלך? זאת הפעם הראשונה שאתה מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה?

האם ניסית עם כרטיס מסך אחר?

פורסם

הכרטיס הוא חדש (מאתמול). לפני כן היה לי 7900GS אבל היציאה של הטלוויזיה התקלקלה.

פורסם

אולי הכבל שאתה משתמש בו לא תקין או שהמתאם לחיבור S VIDEO. גם זה יכול לקרות...

תנסה אולי עם כבל אחר או מתאם אחר.

מה עוד ניסית לעשות כדי לבדוק שהכל תקין?

פורסם

בדקתי את הטלוויזיה עם מכשיר אחר וזה תקין.

קניתי כבל חדש, ללא שינוי.

הכבל הוא צד אחד S-VIDEO (שמתחבר למחשב) וצד שני RCA (שמתחבר לטלוויזיה) - עבדתי איתו כל הזמן עד עכשיו ללא בעיות.

פורסם

לא יודעת אם אמרת או שאני לא זוכרת, אבל התקנת את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של היצרן?

תנסה אולי בשיטה השנייה דרך מאפייני התצוגה של ווינדוס - יש לך שם שני מסכים?

פורסם

ניסיתי כל מיני דרייברים שתומכים בכרטיס, וגם דרך מאפייני התצוגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים