עבור לתוכן

בעיה.. ארטיפקטים 8800GTS 320

Featured Replies

פורסם

עשיתי בדיקת ארטיפקטים בATI TOOL וזה מראה לי את זה..

אז מה כעת עושים? אפשר לסדר איכשהו? זה יכול להית קשור לדרייבר הבטא שהתקנתי? או שזה בגלל החום של הקיץ?

שני ארטיפקטונים קטנטנים זה מפריע

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה של הארטיפקטים ב- atitools ויש לי את אותו הכרטיס , לא יצא לי לראות ארטיפקטים במשחקים אבל מופיעים לי פתאום ארטיפקטים ב-atitools .

כרגע מותקן אצלי ה- 175.19 שנראה לי שהוא לא הבטא (הבטא לפניו נראה לי שהיה 175.16 ).

ניסיתי גם את הבטא החדש שהוא- 177.79 אבל זה גרם לי לקריסה בגלל השילוב שלו עם דרייבר מיוחד של Asus שמאפשר את הפעולה של תוכנות יחודיות ל-Asus (כמו ה- Smertdoctor של Asus ).

פורסם

מעולם לא הבנתי את ה-ATITOOL הזה... איך תמיד ארטיפקטים נראים אותו הדבר עליו - נקודות צהובות,

אף פעם לא ראיתי פיקסלים צהובים פשוטים כל כך כארטיפקטים בכרטיסי Geforce. :nixweiss: רק בתוכנה הזאת יצא לי להתקל בזה -

(גם עם GTS 640 אני חושב) נסה אולי להוריד את תדר הזכרונות קצת אם זה עקרוני לך, או אם יש ארטיפקטים במשחקים.

פורסם

תפסיקו לעשות OC

פורסם

תפסיקו לעשות OC

הכרטיס מסך שלי לא נמצא ב-OC וכנראה השילוב בין הדרייברים היחסית חדשים של nvidia ל- ATITOOLS הוא זה שגורם להופעת הארטיפקטים... .

אין לי כוח להתקין דרייברים ישנים יותר ולראות אם זאת באמת בעיה בדרייברים (לפני כמה חודשים שבדקתי ב- ATITOOL לא היו שום ארטיפקטים והיו מותקנים לי כמובן דרייברים יותר ישנים, לא נעשה שם OC לכרטיס מאז הפעם הזאת לעכשיו).

הארטיפקטים ב-ATITOOLS לא כל כך מדאיגים אותי בגלל שעדיין לא נתקלתי בשום ארטיפקטים במשחקים ולפי דעתי זה סתם בעיית תיאמות של הדרייברים.

פורסם
  • מחבר

תפסיקו לעשות OC

יש לי ניסיון OC די גדול ומה שעשיתי לא גרם לארטיפקטים בדקתי שוב ומה שגרם לזה זה היה הדרייבר החדש התקנתי את הישן והופ נעלמו :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים