פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים ואוו אז מה אני אעשה עכשיו?אומרים שהם טובים(המחירים שלהם יותר נמוכים מחניות אחרות)הם ממש לא יותר נמוכיםסקיי משתמשים ב "טריק KSP"- המחירים באתר הם למזומן, ולכן נראים זולים יותר. תסתכל למטה על המחיר בקטן לכרטיס אשראי או כל שיטת תשלום אחרת.....באתרים אחרים (נעה/פוקס/IQPC וכו') המחיר באתר הוא לאשראי, ולמזומן יש הנחה קטנה.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר כן עכשיו ראיתי, עשיתי מפרטים ב: FOXPC SKYPC IQPC TMS כולם אותם מחירים חוץ מTMS שיותר יקר קצת. עדפה שלי לSKYPC כי יש להם את כל החלקים שאני רוצה. לIQPC יש אבל הם רחוקים ככה שמעדיף שלא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352676.new#new לא עונים לי פה, אז אם אפשר טיפה תגובות זה יהיה טוב
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים למה אתה מקשר לתראד שלא קשור בכלל לנושא הדיון הזה?אם כל אחד היה מקשר לתראד אחר שלו, כל הפורום היה מוצף בלינקים שמובילים למקומות אחרים.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אני עד היום לא שמעתי ביקורת רעה על IQPC (לי אין נסיון איתם, אבל בניתי המון מפרטים שלהם ואנשים קנו משם ואמרו רק דברים טובים)וגם על FOXPC לא שמעתי דברים רעים.בקשר לסקיי כמו שאמרת יש גם טובות וגם רעות. אני נפלתי לצד הרע, ובנוסף וזה היה לי עוד קטע איתם עם החזר כספי של כרטיס מסך שנשרף אבל עם קצת צעקות זה הסתדר.לי יש ניסיון טוב איתם.קניתי שם חצי מחשב לפני כשנה. טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה בלי עין הרע, עד היום אין לי בעיות בחומרה.המחירים טובים מאוד וכן השירות חם ואיכפתי.נהנתי לקנות שם ואני זוכר להם טובה עד היום.ממליץ עליהם בחום. ומכאן תודה למישל ומנחם שעזרו לי להחליט על הרכיבים.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר אני קונה מFOXPC הם יותר זולים ואם יש את הסיכוי אחד ל50 שתיהיה לי בעיה עם SKYPCו1 ל100 בעיה בFOXPC אז אני הולך על FOXPCלמישהו יש דעות על FOXPC?
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים קניתי שם מעבד+קירור, מארז, צורב והארדיסקמקצועיים, מחזיקים מלאי גדול, המחירים טובים, ויש שם עם מי לדבר. הצורב היה דפוק, הוחלף בחדש מיד שבאתי איתו לחנות, בלי תעלולים ושטויות.לקחו תקול- הביאו חדש על המקום.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מישהו פה פרסם משהו על נעה מחשביםנעה זה החנות הראשונה שאני יכול לסמוך עליהםחנות פשוט הכי טובה שישנציגים מאודדדדדדדדדדדדדדד נחמדים, דיי מקצועים, מבחר גדול מאוד, מחירים לא רעיםשירות מעולה, הזמנה הגיע בטיל(לפני שהייתה בכלל אמורה להגיע), התקינות כמו שצריךזה שנהרס לך לוח אם וספק זה כבר בעיה שלךמה שמגיע באריזה לא נהרס בגלל החנות שסיפקה אלא בגלל המפעל שייצרוזה קורה המון
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר קניתי שם מעבד+קירור, מארז, צורב והארדיסקמקצועיים, מחזיקים מלאי גדול, המחירים טובים, ויש שם עם מי לדבר. הצורב היה דפוק, הוחלף בחדש מיד שבאתי איתו לחנות, בלי תעלולים ושטויות.לקחו תקול- הביאו חדש על המקום.אתה מדבר על FOXPC?מישהו פה פרסם משהו על נעה מחשביםנעה זה החנות הראשונה שאני יכול לסמוך עליהםחנות פשוט הכי טובה שישנציגים מאודדדדדדדדדדדדדדד נחמדים, דיי מקצועים, מבחר גדול מאוד, מחירים לא רעיםשירות מעולה, הזמנה הגיע בטיל(לפני שהייתה בכלל אמורה להגיע), התקינות כמו שצריךזה שנהרס לך לוח אם וספק זה כבר בעיה שלךמה שמגיע באריזה לא נהרס בגלל החנות שסיפקה אלא בגלל המפעל שייצרוזה קורה המוןאני לא אקנה מנועה, הפעם אני רוצה משהו קרוב, ולא חודש אחרי שילכו לי זכרונות, יש מספיק תחרות וחנויות בשוק, כדי לא ללכת לאותה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.