עבור לתוכן

מידות פיזיות של HD4870 וקירור לגשר דרומי

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי:

AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939)

Asus A8N-SLI Deluxe

Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3

Asus 6600gt

WD 160GB. Seagate 320GB

Pioneer 212BK

Hec 6AG1 + 400TRT

Dell 2007WFP

מעוניין לקנות את ה 4870. היות והוא תופס 2 סלוטים עלולה להיווצר בעיה עם הקירור לגשר הדרומי שברשותי. קניתי והתקנתי את ה HR-05 SLI\IFX (מצ"ב תמונה), אך עדיין אני לא בטוח שהוא יכנס. כפי שניתן לראות בתמונה יש 2 ברגים הבולטים כלפי מעלה מהקירור. אשמח אם מישהו יוכל להעלות תמונה/תרשים של HD4870 עם מידות בהן מצוין עד איזה אורך הקירור בולט ובאיזה גובה מעל הלוח, על מנת שאוכל לדעת אם אוכל לחבר את הכרטיס למחשב שלי.

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעשה חיפוש בפורום...

אגב הספק לא יספיק לך לכרטיס מסך הזה..הוא צריך להיכנס...לפי מה שאני יודע הוא גדול יותר מ 4850...כשה הכנסתי את ה 4850 שלי למארז רגיל הוא בוקשי ניכנס ככה שלא בטוח שהוא יכנס וגם הוא יעשה הרבה חום ככה שצריך קירור ממש טוב במארז...והוא הוא יהיה צוואר בקבוק לא ממש גדול למערכת שלך...גם כי הוא ,PCI-E 2.0 , גם אולי ביגלל שהזיכרון הואא 400MHZ , וגם ביגלל מהירות המעבד... :-\

פורסם
  • מחבר

המידות שאני מחפש בתמונות המצורפות:

[attachment deleted by admin]

פורסם

המידות שאני מחפש בתמונות המצורפות:

שוב זה תלוי במארז...במארז "ג'נרי" הוא לא יכנס...

פורסם

220x100x33 mm

(עומק x גובה x אורך)

פורסם
  • מחבר

שוב זה תלוי במארז...במארז "ג'נרי" הוא לא יכנס...

הבעיה היא לא המארז, הבעיה היא הקירור לגשר הדרומי, כפי שמופיע בתמונה בהודעה הראשונה (הכרטיס שרואים חלקית הוא הכרטיס מסך הנוכחי).

אני צריך לדעת מה אורך הקירור, ובאיזה גובה הוא עובר מעל הלוח - אחרת הוא עלול לא להיכנס בגלל הברגים שתופסים את ה- Thermalright HR-05 sli/ifx

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לדעתי הוא לא יכנס לך

הקירור חוסם את כל הקטע האחורי של הPCIE וה4870 ארוך הרבה יותר והוא גם תופס 2 סלוטים.

אולי 4850 יכנס הוא תופס סלוט אחד והוא יותר קטן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים