עבור לתוכן

4.5K למשחקים בלי ציוד וOC, חלק מארה"ב חלק מהארץ

Featured Replies

פורסם

אהלן, בקרוב אני טס לארה"ב והחלטתי להביא משם כרטיס מסך, מעבד, ולוח אם (כי זה הרבה יותר זול). את שאר החלקים אני רוצה לקנות בארץ.

לכן הבקשה שלי קצת מאתגרת. אני צריך שעם תקציב בשקלים תכללו גם מחיר של שלושת הרכיבים הנ"ל בדולרים.

www.amazon.com

פה יש כל מוצר אפשרי בעולם ומחירים אפשר לקחת משם. נגיד לפי שער דולר של 3.7 להמיר לשקלים ושייכנס במפרט הכולל, שבו כל שאר המחירים לרכיבים והציוד יכולים להיות מהחנות שאתם בדר"כ בונים בה את המפרט מהארץ.

הפורמט שלכם:

1. מה התקציב? 4500 ש"ח, בלי שום ציוד היקפי. אם חייבים לחרוג - לפחות שיהיה שווה את זה (לדעתכם), ולא בהרבה.

2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים ושימוש סטנדרטי

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך שום ציוד היקפי.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא צריך צורב כי אני לוקח מהמחשב הישן.

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הבנתי שמעבד ארבע ליבות של אינטל זה הדבר.

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא איכפת לי מהעיצוב אבל אני רוצה מחשב שקט וקר

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא לא ולא.

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא.

9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה שקט, אבל אני לא גר בספריה.

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? אין תכנון שכזה.

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. הכי גבוה שאפשר?

באמת שמאז שקניתי את המחשב האחרון שלי (לפני חמש שנים ככה) אני לא מבין בזה כלום. אז אני מאוד מאוד צריך את העזרה שלכם. אלא אם כן רדאון 9800 פרו זה עדיין ה-דבר. אבל אני מניח שלא. אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לעוד חמש שנים כי זה סיפור העסק הזה. אז שיהיה איכותי.

תודה רבה לכולם!!! ומצטער על הסיבוך עם הדולרים והשקלים. שמעתי שאתם שפיצים פה, אל תאכזבו אותי :)

פורסם
  • מחבר

מקפיץ כי עבר לעמוד שלוש בלי תגובה אחת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים