עבור לתוכן

מחשב נייד עם כרטיס גראפי חזק עד 9000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד תקציב של 8000-9000 שקל שישמש אותי לפרזנטציות של משחקי תלת מימד. המשמעות היא כמובן כרטיס גראפי חזק.

כמעט קניתי את הXPS של DELL אבל אחרי ששמעתי על התקלה בסדרת הייצור של NVIDIA ,אפשר לומר שניצלתי ברגע האחרון.

אשמח לקבל המלצות ללפטופ כזה.

תודה,

רובי

פורסם

עד כמה שאני יודע, התקלה נוגעת לסדרה 8 של NV בלבד. ישנם לא מעט מחשבים בשוק עם 9600M GS (אמנם בישראל מצאתי רק בחנות אחת). מחיר? כ7300 בישראל (דגם ASUS M50VM-X1), בחו"ל המחיר החל מ-1200$.

פורסם

נא להוסיף את התקציב לכותרת.

אם זה לא דחוף-דחוף, בהחלט שווה לחכות קצת עד שהשוק יוצף בדגמים עם כרטיסי המסך החדשים. גם יהיו חזקים יותר מה-8600M GT, וגם (בתקווה) ללא אותה תקלה שגורמת לכשל פוטנציאלי.

פורסם
  • מחבר

תודה חברים.

vic - לפי מה שהבנתי התקלה היא לסדרות 6 עד 8 אבל בכל מקרה סדרת הXPS של DELL נמצאת ברשימה השחורה (http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=2172)

אני לא כל כך מכיר ניידים של ASUS. יש לך נסיון איתם? עד היום עבדתי רק עם think pad והייתי די מרוצה אבל לא ראיתי שיש להם דגם עם כרטיס מסך ממש חזק במחיר נורמלי.

qttp - שיניתי את הכותרת. האמת היא שאני יכול לחכות חודש וחצי - חודשיים לכל היותר. האם זה פרק זמן ריאלי להצפה שאתה מדבר עליה?

פורסם

הייתי ממליץ לחכות עוד חודש, ואז לבדוק שוב את המצב. בהחלט סביר שיהיו יותר דגמים זמינים עם הסדרות החדשות. ועדיין יהיה לך מספיק זמן להחליט ולקנות, עד ה-deadline שהצבת.

בין היתר עומדים לצאת דגמים של Thinkpad, אבל אם ההיסטוריה מלמדת על העתיד, המחיר למחשב עם כרטיס מסך חזק מאוד יהיה, כפי שאמרת, בהחלט גבוה משמעותית ביחס למחשבים אחרים (לדוגמה ה-FX 570M ב-T61p העכשווי). גם כי מדובר ב-Thinkpad וגם כי מדובר בכרטיס מקצועי (Quadro/FireGL) שתמיד עולה הרבה יותר מהכרטיס ה-GeForce/Radeon המקביל לו.

מעבר לעניין של איכות/עמידות/שירות, היתרון העיקרי שאני רואה ב-Thinkpad שאין בניידים אחרים הוא ה-trackpoint הנפלא. רוב הניידים באים ללא trackpoint בכלל, או עם אחד פחות נוח. אם אתה גם רגיל ל-trackpoint, קח זאת בחשבון.

פורסם
  • מחבר

תודה. הtrackpoint הוא בהחלט נקודה מעניינת. אני אמתין את החודש ואעדכן.

פורסם

vic - לפי מה שהבנתי התקלה היא לסדרות 6 עד 8 אבל בכל מקרה סדרת הXPS של DELL נמצאת ברשימה השחורה

התקלה היא בסדרות 8400 ו-8600 בלבד.

עריכה: טענות חדשות עלו כי גם גרסת 8800 נגועה באותה הבעיה.

אני לא כל כך מכיר ניידים של ASUS. יש לך נסיון איתם? עד היום עבדתי רק עם think pad והייתי די מרוצה אבל לא ראיתי שיש להם דגם עם כרטיס מסך ממש חזק במחיר נורמלי.

המותג של ASUS פונה בעיקר למחשבי גיימינג/ עם ספסיפיקציות גבוהות במחירים נמוכים אז מה שראית בוודאי אופייני ויש כמה דגמים שלהם שמציעים כזה שילוב. איכות הבניה של המחשבים שהם מייצרים למותג של עצמם היא סבירה-בינונית לרוב (אתה בהחלט תרגיש הבדל אם השתמשת עד כה רק ב-Thinkpad...) אבל איכות הבניה של רוב המחשבים הצרכניים אינה מתקרבת לזו של סדרת Thinkpad. הרבה ממחשבי מותג ASUS סובלים באופן כרוני מחיי בטריה נמוכים אבל סה"כ הם יכולים לתת תמורה טובה לכסף בגלל המפרט הגבוה במחיר נמוך (+ שנתיים אחריות בינלאומית).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

נמחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים