עבור לתוכן

הבדלים בין כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין 8400 8500 ו8600 של Geforce. ואם מציעים אותו דגם אבל אחד אם מאוורר והשני בלי (כלומר רק אם צלעות קירור) האם יש הבדל בביצועים?

פורסם

ה 8600 יותר טוב מה 8500 שיותר טוב מה 8400 כמובן.

אם הקירור פסיבי או אקטיבי זה לא משפיע על הביצועים. בדרך כלל קירור עם מאוורר יותר יעיל אבל עושה קצת רעש.

בכל מקרה, למה שלא תתן תקציב ונמליץ לך על כרטיס טוב? הכרטיסים האלה לא משהו.

פורסם

שלושת הכרטיסים יספיקו לך להרצת משחקים בינוניים על הגדרטות בינוניות ורזולוציות בינוניות עם FPS סביר הם עדיפים בימינו לצפייה בHD או לאנשים שיש להם נוסטלגייה ובא להם לשחק HL2....

פורסם

אחלה תשובה קצר ולעניין

פורסם

כל זה נכון לגבי 8600, בקשר ל8500 אני לא יודע אבל 8400 זה כרטיס שממש לא מתאים למשחקים מודרנים, חלש מאודד.

בכל מקרה, הדור החדש של הכרטיסים האלה כבר הגיע והם נקראים אותו דבר רק עם מקדם ספרתי של 9, 9600 וכו'.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל עם ה 8600GT שלי מריץ משחקים כמו devil may cry 4 על הגדרות מקסימליות

גם bioshock

cod4

assassins creed

GRID

כולם עובדים אצלי על הגדרות גבוהות

כמובן שהרזולוציות טיפה יותר נמוכות 1280X1024

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל עם ה 8600GT שלי מריץ משחקים כמו devil may cry 4 על הגדרות מקסימליות

גם bioshock

cod4

assassins creed

GRID

כולם עובדים אצלי על הגדרות גבוהות

כמובן שהרזולוציות טיפה יותר נמוכות 1280X1024

זה תלוי גם במפרט אחי...במידה ויש לך מעבד שיסחוט את הכרטיס טוב אז הוא יביא את הבצועים לרמה טובה יותר וניצול טוב כמו שאתה מציין!!

לי יש OC טוב (מפרט 2) ואני משחק על רמה הכי גבוה ב 80% מהמשחקים שיש לי..

נ.ב

יש ל8600 שתי גרסאות של DDR2 ו DDR3 ככה שזה דיי משמעותי...

ומניסיון שלי יצא לי כבר להרכיב שלושה כרטיסים דומים גם של DDR2 ו DDR3

על מפרטים נחמדים של 2GB RAM וP D 2.8

וזה היה בכלל לא רע...!

פורסם

8600GT זה כרטיס זבל שלא לדבר על אלה שמתחתיו 8500/8400

מינימום צריך לקחת 8800GS

ההבדל הוא תעבורת זכרון מי שלא מבין במה מדובר זה המעבר שחתוך ב8600. מה שאומר ש TEXTURE FILL RATE הרבה יותר חלש.

הקיצר רוצים להנות קחו מעבר זכרון 256 ביט בכרטיס.

פורסם

מינימום צריך לקחת 8800GS

ההבדל הוא תעבורת זכרון מי שלא מבין במה מדובר זה המעבר שחתוך ב8600. מה שאומר ש TEXTURE FILL RATE הרבה יותר חלש.

סליחה אדוני מה לך יצא לנסות...

מר "מחשב מאפן כמו לכולם יש כבר יותר טובים בהרבה"

לי יוצא לראות הכל כי אני עובד עם כרטיסי מסך

פורסם

מינימום צריך לקחת 8800GS

תראה זה נכון ש8600 הוא לא כרטיס חזק!! וזה גם נכון שהבעיה העיקרית שלו זה בבקר זכרון!!!

אבל הוא ממש אבל ממש לא זבל....

ולגבי זה:

"הקיצר רוצים להנות קחו מעבר זכרון 256 ביט בכרטיס."

אני מסכים כי היום יש מספיק כרטיסים עם בקרים של 256 שהם זולים...

[move]אבל!![/move]

זה הכל ביחס למפרט שאתה רוצה להלביש אותו! ולכן ה8600 היה אופטימלי ויתן ביצועים שווים ביחס למפרט דיי חלש..

לאומת כרטיס עם בקר 256 שיתן ביצועים יותר טובים אבל לא כמו עם מפרט ממוצא להיום...

בקיצור הכל הוא עניין של יחס...!! ;D

נ.ב

מה שהיום קובע בהרבה פעמים את הביצועים של הכרטיסים זה המפרט שעליו הוא עובד...

ליפעמים יש הבדלים של שמיים וארץ ולכן קניית כרטיס חזק על מפרט חלש לא תמיד יניב ביצועים עם הפרש גדול יותר לאומת כרטיס שחלש ממנו...

ה8600 שלי (מפרט 2) נתן הפרש בביצועים שלו לטובה באולי יותר 35% מהמפרט הקודם שלו עם 2GB 400HZ ו P4 D 2.66 עם לוח זול יותר וציפ סט של VIA!!

כך ש:

למפרט שהכרטיס יושב יש משקל גדול לאחוז הביצועים שאפשר לסחוט מהכרטיס.....

פורסם
  • מחבר

קודם כך תודה לכולם על העזה בנוגע לכרטיס מסך.

בכל מקרה אני לא משחק במחשב בכלל ואני משתמש בו לחישובים ושימושים רגילים וחשוב לי אמינות. קניתי את המחשב הבא:

מעבד E8400

לוח Intel DP35DP דרך אגב יש בלוח הזה חיבור לאינפרה קליטה ושידור כך שזה ממש מתאים מחשבים סלוניים בלי קשר ליציאה האופטית של האודיו.

כ.מסך GF 8500GT (אני מאוכזב ממנו בגלל הדרייבר הערה למטה)

מארז נחמד ו320גיגה כונן קשיח.

דרך אגב בעיה שנתקלתי בה קשורה לדרייברים של nvidia ב vista אין אפשרות לקיצורי דרך (למשל סיבוב ב90 מעלות) ואין את האופציה של לבחור חלון אשר יהיה מעל כל החלונות במסך.(לפחות אני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת).

אם אכן אין את האופציות הללו והן קיימות בכ.מסך של ATI הייתי ממליץ למי שצריך את האופציות הללו לחשוב לקנות ATI ולא GF. אני ממש מרגיש שנדפקתי כי אני צריך את האופציות הללו וכרגע זה לא אפשרי בויסטה ביחד אם הכרטיס מסך של GF!!!!!

דרך אגב אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע

פורסם
  • מחבר

תודה על הלינק.

אכן שמעתי על התוכנה של סמסונג אבל אני לא מצליח להוריד אותה. משום מה זה פותח לי חלון אם error 404.

האם למישהו יש מושג אם יש עוד מקום ממנו אני יכול לנסות להוריד את זה.

פורסם
  • מחבר

אם מישהו צריך את התוכנה MagicRotation ולא הצליח להוריד מהלינק הקודם אז ניתן להוריד אותה מכאן:

http://www.samsung.com/Products/Monitors/magictune/

מן הסתם בוחרים ב MagicRotation, בדרך הזאת הלינק עובד והקובץ יורד בלי בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים