עבור לתוכן

יום הולדת של חברה

Featured Replies

פורסם

OK, אם היא גרפיקאית, קנה לה משהו, לדוגמא עכבר איכותי(במידה ויש לה משהו מעפן כמו שיש למעל 90% מישראלים הממוצעים) +בושם שהיא אוהבת(את זה אתה כבר צריך לדעת, מקסימום איסוף מודיעין מחברות/מכירים) לא צריך להיות יקר מדי וגם רוב הסיכויים שהיא תאהב מאוד את זה

אני מסכים עם המגיבים שמעלי, מתנת יומולדת צריכה להיות משהו חמוד/שימושי, ולא לנסות להרשים אותה בכסף ;)

בהצלחה

פורסם

שנה שעברה לקחתי את החברה הכי טובה שלה איתי לקניון שתעזור לי לבחור לה מתנה.

בסוף קניתי לה צמיד ממגנוליה (מחיר לא כזה יקר, 150 שקל)

בפוטושופ כתבתי ברכה על רקע שהוא תמונה שלה דווקא יצא יפה ומסגרתי לה את זה.

ומה זה "תתקמצן"? בסדר אני לא אומר שתוציא עליה 20 שקל (למרות שאם אתה מכין לה משהו ולא קונה אז זה אפילו עדיף) אבל מפה ועד ל 1000 שקל יש הרבה. לך על משהו נחמד ושלא יהיה יקר מדי.

תנסה להיות יצירתי.

פורסם

OK, אם היא גרפיקאית, קנה לה משהו, לדוגמא עכבר איכותי(במידה ויש לה משהו מעפן כמו שיש למעל 90% מישראלים הממוצעים) +בושם שהיא אוהבת(את זה אתה כבר צריך לדעת, מקסימום איסוף מודיעין מחברות/מכירים) לא צריך להיות יקר מדי וגם רוב הסיכויים שהיא תאהב מאוד את זה

אני מסכים עם המגיבים שמעלי, מתנת יומולדת צריכה להיות משהו חמוד/שימושי, ולא לנסות להרשים אותה בכסף ;)

בהצלחה

גם לא חייב להיות משהו חמוד\שימושי - פשוט משהו שיראה לה שחשבת עליה והשקעת בה.

תבין - נשים מונעוות על ידי רגש, ולא על ידי הגיון. אם המתנה תהיה משהו יקר מדי (למשל סתם לתת לה את הכסף) היא תתעצבן. אם המתנה תהיה משהו שממש השקעת בו וחשבת עליו... פשוט תביא איתך גם קונדום ;)

פורסם

אני קניתי לה מעדר ואת ואמרתי לה "עכשיו כל פעם שבא לך לחפור, צאי לגינה."

פורסם

לקחו לי את הבדיחה עם ה-4850 :'( :'(

אני אגב, בעיניין המתנה לחברה, מתייעץ עם אמא שלה.

קשה להאמין עד כמה זה משנה את התמונה.

פורסם

אני קניתי לה מעדר ואת ואמרתי לה "עכשיו כל פעם שבא לך לחפור, צאי לגינה."

:lol: :lol: לחתימה

ואני מסכים עם מה שאמרו, תקנה לה משהו שהיא תאהב, לא בהכרח משהו יקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים