עבור לתוכן

אני צריך עזרה בבניית מארז חיצוני למספר דיסקים קשיחים - eSATA

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס PCI עם חיבורי eSATA, ואני צריך eSATA מכיוון שנגמרו לי החיבורים של ה-SATA II בלוח-אם (חמישה דיסקים קשיחים וצורב).

במידה וניתן להשיג כבל SATA ל-eSATA, אז נראה לי שהבעיה היותר קריטית זה הספק כוח. אני אשמח לקבל עזרה בנושא.

פורסם

ספק הכח זה לא בעיה כל כך.

קנה ספק כח איכותי מהסוג עם המתג בין 3 ל 12 וולט עד 1000 אמפר כוון אותו על 12 קבוע וקבע אותו יחד עם כל הדיסקים במארז.רק חשוב שתדע

שיש לו משקל לא קטן.בעניין הכבלים של ה eSATA מצאתי לך פיתרון חלקי...חברת גיגבייט נותנת על חלק מהלוחות היוקרתיים שלה סט מעניין שים לב לתמונה

הבאה.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/85/ESATA_slotblech.jpg/725px-ESATA_slotblech.jpg

פשוט גש לחנות מחשבים קרובה אליך ותשאל על זה.אני אישית ראיתי את זה מקרוב (אחרי שראיתי את ההבדלים הבנתי על מה אתה מדבר)

לדעתי כמה כאלה עם הכבלים המצורפים יפתרו לך את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

ספק הכח זה לא בעיה כל כך.

קנה ספק כח איכותי מהסוג עם המתג בין 3 ל 12 וולט עד 1000 אמפר כוון אותו על 12 קבוע וקבע אותו יחד עם כל הדיסקים במארז. רק חשוב שתדע שיש לו משקל לא קטן.

המשפט הזה הוא סינית בשבילי. :nixweiss:

אני מעוניין בספק כוח קטן מימדים (לא גודל סטנדרטי) ובלי מאווררים שמיועד למחשבי HTPC קטנים, או עדיף אם אפשר ספק כוח חיצוני קטן כמו של מחשבים ניידים.

בעניין הכבלים של ה eSATA מצאתי לך פיתרון חלקי...חברת גיגבייט נותנת על חלק מהלוחות היוקרתיים שלה סט מעניין שים לב לתמונה הבאה.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/85/ESATA_slotblech.jpg/725px-ESATA_slotblech.jpg

פשוט גש לחנות מחשבים קרובה אליך ותשאל על זה. אני אישית ראיתי את זה מקרוב (אחרי שראיתי את ההבדלים הבנתי על מה אתה מדבר)

לדעתי כמה כאלה עם הכבלים המצורפים יפתרו לך את הבעיה.

הסט הזה לא מתאים לי, מכיוון שהחיבורי SATA שלו מיועדים להתחבר לחיבורי SATA שעל הלוח-אם, ולי אין חיבורי SATA פנויים על הלוח-אם. לעומת זאת, יש לי כרטיס PCI עם חיבורי eSATA, ולכן אני צריך כבלים של SATA ל-eSATA. לפי מה שאמרו כאן, ג'יגהבייט מספקת כבלים כאלה עם חלק מהלוחות-אם שלה.

פורסם

הבנתי שהסט לא מתאים לך אבל עם כל סט מסופק כבל כמו שאתה צריך

פורסם

אני אישית פתחתי אחד כזה מהקרטון עם הלוח ולא הבנתי למה הכבל סאטה שלו גדול יותר מהאחרים.אחרי קריאת התרד שלך הבנתי שמדובר בסאטה חיצוני.

והוא מגיע עם כבל מתח איכותי מאד ממולקס לסאטה.אז אתה צריך לחפש את הסטים האלה בעודפי חנויות מחשבים ולקחת משם את מה שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

אהה, אוקיי. אני אשאל בחנויות מחשבים.

יש המלצה לגבי ספק כוח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים