פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר יש לי כרטיס PCI עם חיבורי eSATA, ואני צריך eSATA מכיוון שנגמרו לי החיבורים של ה-SATA II בלוח-אם (חמישה דיסקים קשיחים וצורב).במידה וניתן להשיג כבל SATA ל-eSATA, אז נראה לי שהבעיה היותר קריטית זה הספק כוח. אני אשמח לקבל עזרה בנושא.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים ספק הכח זה לא בעיה כל כך.קנה ספק כח איכותי מהסוג עם המתג בין 3 ל 12 וולט עד 1000 אמפר כוון אותו על 12 קבוע וקבע אותו יחד עם כל הדיסקים במארז.רק חשוב שתדע שיש לו משקל לא קטן.בעניין הכבלים של ה eSATA מצאתי לך פיתרון חלקי...חברת גיגבייט נותנת על חלק מהלוחות היוקרתיים שלה סט מעניין שים לב לתמונה הבאה.http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/85/ESATA_slotblech.jpg/725px-ESATA_slotblech.jpgפשוט גש לחנות מחשבים קרובה אליך ותשאל על זה.אני אישית ראיתי את זה מקרוב (אחרי שראיתי את ההבדלים הבנתי על מה אתה מדבר)לדעתי כמה כאלה עם הכבלים המצורפים יפתרו לך את הבעיה.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר ספק הכח זה לא בעיה כל כך. קנה ספק כח איכותי מהסוג עם המתג בין 3 ל 12 וולט עד 1000 אמפר כוון אותו על 12 קבוע וקבע אותו יחד עם כל הדיסקים במארז. רק חשוב שתדע שיש לו משקל לא קטן. המשפט הזה הוא סינית בשבילי. אני מעוניין בספק כוח קטן מימדים (לא גודל סטנדרטי) ובלי מאווררים שמיועד למחשבי HTPC קטנים, או עדיף אם אפשר ספק כוח חיצוני קטן כמו של מחשבים ניידים. בעניין הכבלים של ה eSATA מצאתי לך פיתרון חלקי...חברת גיגבייט נותנת על חלק מהלוחות היוקרתיים שלה סט מעניין שים לב לתמונה הבאה. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/85/ESATA_slotblech.jpg/725px-ESATA_slotblech.jpg פשוט גש לחנות מחשבים קרובה אליך ותשאל על זה. אני אישית ראיתי את זה מקרוב (אחרי שראיתי את ההבדלים הבנתי על מה אתה מדבר) לדעתי כמה כאלה עם הכבלים המצורפים יפתרו לך את הבעיה. הסט הזה לא מתאים לי, מכיוון שהחיבורי SATA שלו מיועדים להתחבר לחיבורי SATA שעל הלוח-אם, ולי אין חיבורי SATA פנויים על הלוח-אם. לעומת זאת, יש לי כרטיס PCI עם חיבורי eSATA, ולכן אני צריך כבלים של SATA ל-eSATA. לפי מה שאמרו כאן, ג'יגהבייט מספקת כבלים כאלה עם חלק מהלוחות-אם שלה.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים אני אישית פתחתי אחד כזה מהקרטון עם הלוח ולא הבנתי למה הכבל סאטה שלו גדול יותר מהאחרים.אחרי קריאת התרד שלך הבנתי שמדובר בסאטה חיצוני.והוא מגיע עם כבל מתח איכותי מאד ממולקס לסאטה.אז אתה צריך לחפש את הסטים האלה בעודפי חנויות מחשבים ולקחת משם את מה שאתה צריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.