פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אני רוצה את אחד מההפצות החינמיות האלה:UBUNTU, KUBUNTU, XUBUNTUמגרסאות 8.04חשבתי על XUBUNTU אבל אין לי מושג מי עדיף יותר למתחילים.מי מהם יותר קלה ללמידה?באיזה מהם יש יותר תמיכה בתוכנות של WINDOWS?ואיך אני אוכל לעשות איתה DUAL BOOT עם VISTA X84 SP1?תודה רבההבנתי שאפשר להתקין עם WUBIאבל אני רוצה לדעת בידיוק מה לבחור בתוכנה הזאת(פתחתי אותה אבל אני לא יודע כמה GB צריך וגם בACCESIBITY)
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים כל השאלות שנשאלו יכלו להיענות בביצוע חיפוש פשוט ביותרסתם טירחה לענות לזהההבדל בין שלושת ההפצות הוא פשוט ביותרשלושתיהן הן ubuntu לכל דבר , כלומר בדיוקקקק אותה המערכת, אין שום שוני בגירסאות התוכנות ובקרנל ובכלוםחוץ מבסביבת השולחן עבודהבubuntu = gnomexubuntu = xfcekubuntu - kdeזה הכולבדיוק אותן ההפצותכולם קלות ללמידה באותה המידהתמיכה בתוכנות של לינוקס יש בכולם אותו דבר, מאחר וגרסאת הwine היא זהה בכולןוכן אתה תוכל לעשות עם כל הפצה קיימת dual boot
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר את זה אני יודעאבל אני שאלתי מי יותר קלה, GNOME,KDE או XFCE?לפי מה שהבנתי אז הXFCR(XUBUNTU) קל יותר. ונוח יותראבל אני רוצה להיות בטוח..ומה לגבי הWUBI?זה עושה לי מחיצה בדיסק קשיח?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים בדיוקמה שכןלא קראת את ההודעה שלי כמו שצריך?רשמתי שכולן קלות/קשות באותה המידהאין קושי מיוחד באחת מהן או ביותרזה שימוש שווהמה שכןהייתי ממליץ על GNOME היא גם יפה יש לה ערכות נושא מהממותפשוטה, יחסית קלה מבחינת משאבים, ויש בה הכולkde עונה לכל מה שגנום עונה חוץ מזה שהיא יותר כבדה ונראית קצת שונהעניין של טעםיש שיגידו ש xfce היא הכי יפה שיש
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר יואו כ"כ קשה לבחוראז אני אלף על אובונטו סופיתאבל לגבי הWUBI.זה מחלק את הדיסק ל2 מחיצות?כי אני לא רוצה לחלק..
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים דווקא לטעמי XFCE תהיה הקשה ביותר ללמידה ז"א היא פחות גראפיקלית מגנום או KDE, לצורך העיניין. לטעמי KDE דומה [מדי] לוינדוס שזה יתרון וחיסרון - היא כבדה ופחות נוחה [לטעמי] לעבודה. הייתי מציע לך להתקין אובונטו רגיל כיוון שהיא ההפצה שמתעדכנת באופן תדיר וכל החידושים נמצאים בה לעומת שאר ההפצות שהן פרויקטי צד ולא תמיד תמצא שם הכל.הWUBI יוצרת לך מחציה וירטואלית, קובץ בנפח שהגדרת, על הדיסק. לא מתבצעת כאן שום חלוקה של הכונן.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מחבר OKאז אם אני מקצה להתקנה 10GBזה יצור דיסק של 10GB? ואני אוכל למלאות את כולם?סליחה על הבורות אבל אני רוצה להיות בטוח..
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים זה יוצר קובץ בגודל 10gb על הכונן שלך. מתוך ה-windows זה ייראה כמו סתם קובץ (לא תוכל לגשת למה שבתוכו). מתוך ה-linux זה יהיה מחיצה רגילה.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים הייתי מציע לך להתקין אובונטו רגיל כיוון שהיא ההפצה שמתעדכנת באופן תדיר וכל החידושים נמצאים בה לעומת שאר ההפצות שהן פרויקטי צד ולא תמיד תמצא שם הכל.למען האמת ההפצה היא זהה ומשתמשת באותם המאגרים, כל ההבדל הוא החבילה שבוחרים בתור הדסקטופ (ubuntu-desktop/kubuntu-desktop/xbuntu-desktop).
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מחבר התקנתי UBUNTU דרך WUBI והכל עובד בסדראבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנטהכ.רשת שלי זה של MARVELL PCI-E משהו כזה(זה מובנה בלוח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.