פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים יש לי קופסא חיצונית לHD ו CDהקופסא מתנתקת המון ועושה המון בעיות כתיבה/קריאה באמצע העברות...מישהו מכיר קופסא טובה שלא עושה בעיות?
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים קופסא ? אתה מתכוון למארז אני מאמין..בכל אופן מה התקציב שלך והכונן שלך הוא 3.5' ?
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר אני לא מתכוון להוציא על זה 300 שקל,ו-כן לדיסקים 3.5ומארז וקופסא בעברית הם כמעט אותו דבר...רוצה לקרוא לו מארז? סבבה...
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים בגלל חוסר ההשקעה שלך ב"קופסא"..כנראה קנית משהו ג'נרי..שמין הסתם עושה לך עכשיו בעיות..אם אתה לא לומד לקחים זה כבר בעיה שלך...ובגדול לא חסר "קופסאות" ג'נריות ב150+- שקלים..
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר לא קניתי שום גנריות ושום נעליים,כשאני ארצה שתסיק מסקנות אני פשוט אבקש ממך...לא קניתי שום דבר ואני מבקש המלצה,אם אין לך מושג,אל תגיב סתם יש לך כבר מספיק הודעות.בסך הכל ביקשתי משהו לא יקר וטוב,מותר להגיד גם שאין דבר כזה טוב בתחום הזה...אני לא ילד קטן שבא לשחק כאן,בקשתי המלצה כדי לקנות לא כדי לכתוב הודעות,יש למישהו המלצה בשבילי?(הנושא לא הוקפץ סתם יש לי צורך ב"מארז" עכשיו,העניין פשוט נדחה)
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר כרגע יש לי מארז שרוף של איזה חברה שאני לא זוכר...(הוא הספיק לךהשרף מפתיחת הת'רד ולא שמתי לב)
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים ואתה צריך קופסה לכונן קשיח 3.5 אינץ'?עם איזו יציאה? USB 2.0? או אולי eSATA?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים זה מארז נחמד:http://www.lamir.co.il//product.asp?product=14231יש עוד הרבה מארזים, אתה יכול לחפש ולקנות מה שנראה לדעתך טוב שכן זה בד"כ ההבדל העיקרי.www.goldtop.co.ilwww.lamir.co.ilwww.plonter.co.ilלהם יש הכי הרבה מארזים, אבל גם בחנויות אחרות יש אז אתה יכול לבדוק באופן ידני (עדיף לא דרך זאפ!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.