פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחר אני אמור לטוס לטורקיה וקוראים לי טלאז בכרטיס טיסה רשום לי MS במקום MR.זה משנה משהו? כי היום רק קיבלתי את הכרטיסים וראיתי את זה אחרי שהם סגרו כבר את המשרד שלהם.מחר בבוקר אני יתקשר אליהם כמובן , אבל האם מישהו פעם נתקל בזה והייתה איזושהיא בעיה? שאני יהיה רגוע \ ידע מה לעשות?תודה טל.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים כתוב על הכרטיס עוד פרטים מזהים? מספר תעודת זהות?אם כן אני לא חושב שצריכה להיות לך בעיה.תתקשר בכל זאת.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים שטסתי לפני שבועיים עם חבריםהיה טעות בכרטיס טיסה של חבר שליהיה כתוב בשם משפחה במקום A היה E ,בחברות תעופה לא עשו בעיה , אבל תבדוק בכל זאת.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אתה יכול להגיד שאתה עובד במיקרוסופט. נו, יש עדכון? מקווה שהבנת למה הכוונה פה בMS
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אני לא הבנתי..חח [ברצינות ] ואם הוא לא עונה סביר להניח שהוא טס בסוף... MS = MicroSoft נו, אתה יודע, מיקרוסופט זו איזו חברה שמוכרת מערכות הפעלה וחבילות תוכנה למערכות הפעלה שלה (ועוד כל מיני דברים)
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אתה יכול להגיד שאתה עובד במיקרוסופט. נו, יש עדכון? מקווה שהבנת למה הכוונה פה בMS
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים או שאנשים פה מפגרים, או ילדים קטנים, או פשוט חנונים שלא היו מביישים את הבחורים מהיפה והחנוןMR - מר (זכר, בלי קשר לנשוי או לא)MS - MISS כלומר אישה שעדיין לא נשואה.בלי קשר לחברות מחשבים!
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מזל טוב, הרגתם את הבדיחה.אגב, MS ו-Miss אינם אותו הדבר. MS נהגה "מיז" (בניגוד ל"מיס") הוא כינוי לאישה, בין אם נשואה או לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.