פורסם 2010 ביוני 1715 שנים לגבי רוני, אחלה תוצאה.לגבי LANZER, כן. הקטאליסט טוחנים שיפורים.כשקיבלתי את הכרטיס 16K נראה פסיכי לי באוברקלוק. אבל היום מעל ל21K? תענוג.תודה dj-ElectriC
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים ה 3DMARK SCORE מראה 0 כי כניראה בחרת רזולוציה באופן ידני... תבחר באחת האפשרויות המובנות בתוכנה מ ENTRY עד EXTREME. ( שהאחרונה ב 1920 ) מבלי לשנות שום דבר אחר. צדקת Lanzar אני אריץ על HIGH ו EXTREME ואבדוק...
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים ה 3DMARK SCORE מראה 0 כי כניראה בחרת רזולוציה באופן ידני...תבחר באחת האפשרויות המובנות בתוכנה מ ENTRY עד EXTREME. ( שהאחרונה ב 1920 ) מבלי לשנות שום דבר אחר.אצלי הוא לא נותן לבחור בEXTREME הוא אומר שהמסך שלי לא תומך ב 1920X1200 (שלי 1920X1080)אם אשים את ההגדרות של EXTREME ואשנה רזו' למסך שלי התוצאה לא תהיה שווה לבדיקות שעושים פה?
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים אבל את הציון של ה 5870 השגת עם דרייבר 9.12 ( לפי MSI AFTERBURNER שמצורך לתוצאה ) מאז 9.12 התוצאה עלתה באלפי נקודות...
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים כן אבל ב10.4 לא הצלחתי להגיע כבר לאותו OC שביצעתי בזמנו לכן התוצאה שלי לא עלתה
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים אין טעם להשוות כרטיסי מסך מתחרים ב-vantage. ז"א אפשר בשביל הכיף, אבל זה לא משקף שום דבר, סתם עוד מבחן מתוך כמה מאות.ידוע ש ATI משפרים אופטימיזציות ב-vantage ו-crysis על בסיס קבוע, יש להם פה יתרון. אם הם היו משקיעים ככה בכל משחק הייתי משתחווה.לי זה ברור למה הם מתמקדים דווקא ב-2 המשעממים האילו -יש מלא פראיירים שיבחרו כרטיס לפי הפרשי הביצועים ב-vantage וב-crysis.
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים אין טעם להשוות כרטיסי מסך מתחרים ב-vantage. ז"א אפשר בשביל הכיף, אבל זה לא משקף שום דבר, סתם עוד מבחן מתוך כמה מאות.ידוע ש ATI משפרים אופטימיזציות ב-vantage ו-crysis על בסיס קבוע, יש להם פה יתרון. אם הם היו משקיעים ככה בכל משחק הייתי משתחווה.לי זה ברור למה הם מתמקדים דווקא ב-2 המשעממים האילו -יש מלא פראיירים שיבחרו כרטיס לפי הפרשי הביצועים ב-vantage וב-crysis.מה , תוצאות Vantege לא משקפות ביצועים אמיתיים?
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים הם לא היו שניים משעממים אם NV היו מובילים בכל מקרה, אני יכול להגיע לאותו התדר עכשיו עם 10.6 כמו עם 9.12...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.