עבור לתוכן

|תקלה|המחשב לא עובר לפעמים את הMEMORY TESTING

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה לפעמים המחשב לא עובר את הקטע של הMEMORY TESTING במסך הראשוני(איך שאני מדליק את המחשב)

הוא פשוט נתקע עליו וכותב לי MEMORY T

כדי לפתור את הבעיה אני כל פעם עושה ריסט מכבה את המחשב וגם את הספק מדליק ורק אז זה מסתדר

זה קרה לי כל הזמן שהOC בביוס שלי היה דלוק,עכשיו כיבתי אותו והחזרתי הכל להגדרות ברירת מחדל

וזה עדיין קורה

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
  • מחבר

לפי החוקים מותר לי להקפיץ אחרי 24 שעות אם אין שום תגובה

הבעיה שנוצר לי גם דאבל פוסט אז אני מתנצל

בכל מקרה אני מבקש מאחראי הפורום להעביר את האשכול לפורום של הלוחות אם

פורסם

ההקפצה שלך חוקית ותקינה, ככה שאין לך מה לדאוג.

הפורום המתאים לשאלה שלך הוא בדיוק הפורום הזה, ככה שאין כל צורך להעביר אותו.

תפתח את המארז ותבדוק אם יש על לוח האם קבלים נפוחים/נוזלים.

פורסם
  • מחבר

הלוח חדש לגמרי,המחשב חדש לגמרי

אגב אני דווקא כן חושב שאתה צריך להעביר כי זאת שאלה שקשורה בלוח

פורסם

המחשב חדש והוא עדיין לא עובד טוב, אז מן הסתם שמשהו לא תקין...

בדיקה וויזואלית עבור קבלים נוזלים היא הבדיקה הראשונה שעושים מפני שהיא גם הכי קלה לביצוע.

אבל אם המחשב חדש, ההמלצה שלי, זרוק אותו אצל החנות במסגרת האחריות ותן להן לשבור איתו את הראש.

ותאמין לי, אני יודע אילו נושאים שייכים לפורום הזה ואילו שייכים לפורום "לוחות אם"...

פורסם
  • מחבר

המחשב כבר היה בתיקון בחנות,בתיקון עצמו הם החליפו את הלוח לאותו דגם של לוח

ודיברתי שמה עם המנהל מעבדה הוא אמר לי שהוא לא שם לב לבעיה של הMEMORY TESTING(ובפועל הוא היה חייב להשים אליה לב

כי הבעיה הזאת היא לא חדשה היא הייתה גם בלוח הקודם)

פורסם

מהי תדירות הופעת הבעייה?, ואם חוצמזה המחשב מתפקד בצורה תקינה (האם כשהוא עולה, הוא עולה ועובד בצורה תקינה?)

פורסם
  • מחבר

כהאובר מופעל כל פעם שאני מדליק את המחשב כשהאובר כבוי פעם ב2-3 הדלקות/ריסטים

המחשב לפעמים עובד לא תקין במיוחד שאני משתמש במדיה סנטר הוא פשוט נתקע ולא זז שעות ואז שאני מפעיל מחדש יש את הבעיה

אבל כשאין את הבעיה אז כן הוא עולה תקין ואח"כ לפעמים עובד תקין במשך זמן ארוך ולפעמים קצת נתקע ואני מגיע למצב שאני צריך לעשות ריסט ואז אני נתקל בבעיה שוב פעם

פורסם

טוב, יש פה כמה חשודים:

לוח אם - אתה אומר שהוא חדש, ולמרות זה הייתי ממליץ על הסתכלות וויזואלית עבור קבלים נוזלים.

זיכרון - ניתן לבדוק עם MEMTEST86.

ספק כוח - אם יש לך אחד נוסף, נסה להחליף ולבדוק אם הבעיה נשנית.

פורסם
  • מחבר

טוב, יש פה כמה חשודים:

לוח אם - אתה אומר שהוא חדש, ולמרות זה הייתי ממליץ על הסתכלות וויזואלית עבור קבלים נוזלים.

זיכרון - ניתן לבדוק עם MEMTEST86.

ספק כוח - אם יש לך אחד נוסף, נסה להחליף ולבדוק אם הבעיה נשנית.

פתחתי את המחשב כמה פעמים ותמיד הסתכלתי על הלוח אם שמה שום דבר חשוד

זיכרון עשיתי בדיקות עם MEMTEST יצא בסדר(אגב בגלל זה החליפו לי את הלוח בגלל שלפני שהחליפו היו בעיות בMEMTEST)

ספק כוח-גם החליפו לי בהתחלה היה במחשב 400וואט של ENERMAX חשבתי שיספיק ועשיתי טעות ואז אחרי כמה ימים הוא פשוט נשרף הלכתי והחלפתי למה שיש לי היום

פורסם

אוקי,

יש מצב שמשהו שמחובר למחשב ב-USB גורם לעניין.

כשאתה נתקל בבעיה הזאת, בעוד המחשב תקוע על "MEMORY TESTING" תתחיל לנתק בזה אחר זה את כל ההתקנים המחוברים למחשב שלך, תראה אם יש אביזר כלשהו, שאחרי שאתה מנתק אותו המחשב ממשיך את פעולת ה-BOOT התקינה.

פורסם
  • מחבר

סבבה אני יבדוק,עשיתי שבבוט ההUSB כן יפעל(בגלל העכבר והמקלדת שהייתי צריך להתקין איתם ת'ויסטה)

אתה אומר שיש מצב שזה בגלל ששינתי שמה וכדאי לי לנסות לכבות שוב את האופציה הזאת?

פורסם

לא ההגדרה הזאת זה לא קשור לעניין, לדעתי.

אני מדבר על התקן USB תקול (או תקול לכאורה) שתוקע את תהליך ה-BOOT, לא על הגדרה כזאת או אחרת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני יבדוק את העניין ויערוך את ההודעה שלי

פורסם

אל תערוך את ההודעה שלך, כשיהיה לך משהו לחדש, תיצור אחת חדשה אחרי התגובה הזאת שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים