עבור לתוכן

איזה הכרטיס מסך של NVIDIA שמקביל ל HD4870 512MB ATI

Featured Replies

פורסם

פורסם

מבחינת מחיר, זה ה-260GTX.

מבחינת ביצועים, ברוב המדדים (אבל לא בכולם!), ה-4870 יותר טוב מה-260.

פורסם

מבחינת מחיר, זה ה-260GTX.

מבחינת ביצועים, ברוב המדדים (אבל לא בכולם!), ה-4870 יותר טוב מה-260.

^^

יאפ.

פורסם

הם פחות או יותר שווים ול260 יש פוטנציאל אוברקלוק הרבה יותר גבוה והוא פולט פחות חום.

פורסם

האם בעזרת OC סביר הוא עדיין יהיה יותר קריר מה 4870 בסטוק ויגיע לביצועים שלו ?

פורסם

בביצועים הוא נמצא בין ה- 260GTX לבין ה- 280GTX, מבחינת OC לא הייתי ישר קופץ למסקנות, בנתיים עוד לא ראינו נתונים חד משמעיים (רק סטטיסטיקות של משתמשים באתר אחד בנט...). לגבי חום - אם שני הכרטיסים יוצאים מהמפעל ללא שינויים (פרופילים בתוכנה וכו'), ה- 260GTX קריר יותר, אם משנים ל- HD4870 את פרופיל מהירות המאווררים (מ- 23% ל- 30%+), התמונה משתנה, לא ידוע לי לגבי יחס המעלות של ה- 260GTX לבין יחס מהירות המאוורר...

אציין שאצלי ה- HD4870 נמצא ב- OC מקסימלי של ה- CCC והמעלות לא השנתו...

פורסם

כן. יעקוף וישאיר אבק.

מדובר על גרסא של GTX260 שכבר מומהרת מהמפעל, להלן המסקנות:

In 6 out of 32, the HD4870 beat the GTX260
By overclocking even further than the "factory" overclock, the performance of the EVGA FTW edition even eclipsed the performance of the GTX 280 in some of the benchmarks. Serious performance potential
By letting the drivers control the fan speeds, I never saw higher than 69 Celsius during my testing. By manually setting the fan speed to 100 percent, temperatures stayed in the mid to low 50s when monitored.

http://www.overclockersclub.com/reviews/evga_gtx260/5.htm

פורסם

איזה מסקנות אתה מסיק בדיוק מהשוואה בין גרסא מומהרת של 260GTX (שהמהירו אותה עוד קצת...) לבין HD 4870 בסטוק ?! :bash:

פורסם

זה מה שפותח התראד שאל ונתתי לו תשובה בדיוק על זה. :screwy: תקרא לפני שאתה מגיב (ותעבור על הסיקר לא יזיק לך)

ד"א, אתה מוזמן לבדוק על 4870 מומהר, אני מאמין שהתוצאה לא תהיה שונה בהרבה.

פורסם

איזה מסקנות אתה מסיק בדיוק מהשוואה בין גרסא מומהרת של 260GTX (שהמהירו אותה עוד קצת...) לבין HD 4870 בסטוק ?! :bash:

די... צא כבר מהייפ של 4870/4850 כרטיסים חמים עם דרייברים לא בשלים.

היום אפשר לקנות GTX260 באותו מחיר כבר ולקבל כרטיס קריר יותר עם יכולת אוברקלוק מעולה!

ואגב גם בסטוק ה-4870 לא תמיד יותר מהיר.

פורסם

בקיצור, ההתפלגות לדעתי הולכת ככה -

מי שעושה OC ייקח GTX 260

מי שלא - ייקח HD4870.

יותר פשוט מזה אין.

פורסם

אם אני בהייפ אז אתם באנטי-הייפ במין איזה צורך מוזר להציג דיעה שונה מההסכמה הכללית.

לא כולם עושים אוברקלוק ככה שזה שיש לו פוטנציאל זה טוב ונחמד אבל לא רלוונטי.

ובאמת ליצור פרופיל מאוורר... ממש מסובך. לעשות אוברקלוק לכרטיס אפשר אבל ליצור פרופיל מאוורר ? זה כבר יותר מדיי.

ויופי באמת מה שמעניין הוא השכלול הכולל של התוצאות לא תוצאה במשחק כזה או אחר וה HD4870 מנצח את ה 260GTX

באופן מובהק.

פורסם

מי שלוקח 4870 מומלץ גם לקנות קירור וזה מוריד לפחות 30-40 מעלות הקירור יעלה 170-250 ואז הכרטיס יעלה כמו ה 260 אבל ייתן יותר ביצועים וגם אפשרות נחמדה לOC

קרדיט לאלכס טרובסקי מהפורום המתחרה (שהוא גם פה)

100pe4.jpg

שווה-http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7523

פורסם

אם אני בהייפ אז אתם באנטי-הייפ במין איזה צורך מוזר להציג דיעה שונה מההסכמה הכללית.

לא כולם עושים אוברקלוק ככה שזה שיש לו פוטנציאל זה טוב ונחמד אבל לא רלוונטי.

ובאמת ליצור פרופיל מאוורר... ממש מסובך. לעשות אוברקלוק לכרטיס אפשר אבל ליצור פרופיל מאוורר ? זה כבר יותר מדיי.

ויופי באמת מה שמעניין הוא השכלול הכולל של התוצאות לא תוצאה במשחק כזה או אחר וה HD4870 מנצח את ה 260GTX

באופן מובהק.

ממש בעיה להזיז את הסלייד של המהירות ליבה ב-10%, ולקבל ביצועים של GTX280 ואף יותר.

ושוב לא בכל המשחקים ה-4870 מנצח, במיוחד בקרייסיס שהרבה אנשים רוצים לשחק בו.

פורסם

אנחנו לא הולכים אחרי העדר אלא אחרי העובדות הרלוונטיות כלפינו. כנראה שהפרש הגילאים (או הנסיון) עושה את שלו.

לא כולם עושים OC אבל פותח התרד התעניין אז מן הראוי שיקבל תשובה הולמת.

אני בניגוד אליך אוהד, מתייחס קודם כל לפותח התרד, רק אחר כך לטרולים וספאמרים.

OC מתבצע בהזזת slider ימינה (וכן שליטה במהירות מאוורר). במקרה של hd48x0 השליטה במאוורר מסובכת יותר (יצירת פרופיל XML)

והפעלתו בכל איתחול. לא אמרתי שזה יותר מדי, זה כבר לשיקול הרוכשים. בכל מקרה יש לקחת בחשבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים