עבור לתוכן

הוספת זכרון נוסף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מחשב AMD2800 ישן על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 400mhz 512 של ADATA (או משהו בסגנון). רציתי להוסיף עוד זכרון, השאלה כמה עדיף.

האם עדיף להוסיף עוד 512 כדי ששני הזכרונות יעבדו בדואל צא'נל או עדיף פשוט להוסיף עוד סטיק של 1GB ולשכוח מהדואל צ'אנל?

פורסם

זוהיא מערכת ישנה ויש פה דילמה כי מה עדיף?

1.5GB או 1GB דואלי...?

לכן היתי ממליץ לך לפרט יותר בשביל מה המחשב? ומה את עושה איתו?

נ.ב

ברוב המקרים כדיי נפח על מהירות!!

פורסם
  • מחבר

בעיקר אינטרנט ומשחקים.. לא משהו חריג.

בקיצור ההמלצה היא לנפח את הזיכרון כמה שיותר ומן הסתם עדיף על 1GB דואלי?

אזה זכרון צריך לקנות, ddr2400 ?

פורסם

תקנה סטיק של חצי ג'יגה DDR במהירות 400MHZ. אני חושב שזה PC3200.

יהיה לך ג'יגה זיכרון בדוואל צ'אנל. אני לא חושב שמחשב כזה צריך יותר מזה.

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מחשב AMD2800 ישן על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 400mhz 512 של ADATA (או משהו בסגנון). רציתי להוסיף עוד זכרון, השאלה כמה עדיף.

האם עדיף להוסיף עוד 512 כדי ששני הזכרונות יעבדו בדואל צא'נל או עדיף פשוט להוסיף עוד סטיק של 1GB ולשכוח מהדואל צ'אנל?

קנה זוג של שני כרטיסים זהים למערכת זכרון שני סלוטים. אם תקנה כרטיס זכרון ששונה במקצת ממה שיש לך ותשים אותו בסלוט שני , רוב הסיכויים הם שהזכרון

לא יעבוד בכלל או שרק אחד מהכרטיסים יעבוד.נדרשת תאימות מוחלטת.

זוג כרטיסים זהים בשני סלוטים אמורים להכפיל בערך את מהירות זרימת הנתונים לזכרון או ממנו,

ומלבד זה יהיה לך גם נפח זכרון כפול. אם חשוב לך להגדיל עוד יותר את מהירות הזכרון, תשתמש בזכרון עם תיזמון מהיר יותר,

יש לך הסברים במאמרים בפתילים הדביקים, בראש הדף. בעיקר מדובר בהורדת מספרי CAS , אם אני זוכר את הטרמינולוגיה.

אם אין לך כסך, למה שהצעתי תשאיר את המצב כפי שהוא. חבל לזרוק סתם כסף על שיפורים קטנים או ללא שינוי כלל.

את הזכרון הישן תוציא ותשמור אותו לעת צרה, אתה יכול למכור אותו כמשומש אבל לא בטוח שזה שווה את הכסף.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה.

פורסם

אם הוא יקנה סטיק נוסף זהה בתכונות (אותה מהירות ואותו CL) אז לא אמורה להיות בעיית תאימות.

האמת היא שגם במקרה של מהירות אחרת לא אמורה להיות בעיה, אבל פה עוד יכול להיות משהו.

לי במחשב הישן היה 2X512 מחברות שונות וזה עבד מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים