עבור לתוכן

כרטיס קול לא פועל לאחר התקנת ווינדוס על דיסק קשיח חדש

Featured Replies

פורסם

בד"כ לאחר שפירמטתי, אף פעם לא הייתה בעיה עם השמעת קול/צלילים. משום מה, הפעם לא מצליח לשמוע כלום. מהיכן בעיקרון צריך להילקח הדרייבר של כרטיס הקול? מדובר במחשב ישן ואין לי הדיסק המקורי והופתעתי שתקליטור ההתקנה של XP לא זיהה והתקין את זה לבד?!

פורסם

מדובר על כרטיס קול שיושב ככרטיס על הלוח אם או מובנה?

אם מובנה אז תבדוק מה הדגם של הלוח אם דרך everest ותשמש בגוגל למצוא את מה שתאה צריך.

פורסם
  • מחבר

מדובר הכרטיס קול מובנה, והלוח הוא NF7 של אביט. ניסיתי להתקין הקול מהדיסק של לוח אם שנמצא בידיי אבל לא הצלחתי. בשלב מסויים היה לי סימן שאלה במנהל היישומים, ולאחר שהתקנתי (כנראה) התקני קול לא נכונים, סימן השאלה ירד. אז עכשיו לכאורה הכל "בסדר" אבל ממש לא.

פורסם

להבא שאתה מתכונן לעשות פירמוט ביחוד למחשב ישן, תשתמש בתוכנה - Driver Magician ותחסוך לך הרבה כאבי ראש.

פורסם

תבדוק אם האופציה של הכרטיס קול המובנה בביוס מופעלת

פורסם
  • מחבר

מה שמוזר הוא שהגדרתי משתמשים נוספים (שני הילדים שלי - סה"כ 3 משתמשים). בכניסה למשתמשים האחרים, כרטיס הקול עובד כשורה. אצלי כאדמיניסטרטור - לא עובד. [br]פורסם בתאריך: 3.08.2008 בשעה 08:35:12

התקנתי את הדרייבר המעודכן אבל אני ממשיך לקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להשמיע הצליל שאני מבקש (אני מנסה מתוך ערכת הצלילים) כי "כרטיס הקול נמצא בשימוש"...?!!!

פורסם

אם כשאתה נכנס ליוזרים אחרים הכרטיס עובד כראוי - אז הבעיה אצלך ביוזר בתוכנה ספציפית שאתה משתמש בה.

תנסה לעשות הסרה מסודרת של הדרייברים של הכרטיס קול ואז התקנה מסודרת ממה שיש לך ב CD. תעשה את זה כשיש יוזר אחר פעיל בלבד (logout מכל היוזרים האחרים)

סגור כל אפליקציה שמשתמשת בכ. קול (כמו מדיה פלייר וכו') בזמן ההתקנה.

ותדאג לעשות RESTART אחרי ההתקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים