פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים בד"כ לאחר שפירמטתי, אף פעם לא הייתה בעיה עם השמעת קול/צלילים. משום מה, הפעם לא מצליח לשמוע כלום. מהיכן בעיקרון צריך להילקח הדרייבר של כרטיס הקול? מדובר במחשב ישן ואין לי הדיסק המקורי והופתעתי שתקליטור ההתקנה של XP לא זיהה והתקין את זה לבד?!
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מדובר על כרטיס קול שיושב ככרטיס על הלוח אם או מובנה?אם מובנה אז תבדוק מה הדגם של הלוח אם דרך everest ותשמש בגוגל למצוא את מה שתאה צריך.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר מדובר הכרטיס קול מובנה, והלוח הוא NF7 של אביט. ניסיתי להתקין הקול מהדיסק של לוח אם שנמצא בידיי אבל לא הצלחתי. בשלב מסויים היה לי סימן שאלה במנהל היישומים, ולאחר שהתקנתי (כנראה) התקני קול לא נכונים, סימן השאלה ירד. אז עכשיו לכאורה הכל "בסדר" אבל ממש לא.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים ftp://ftp.abitshop.com/pub/driver2/nforce_chip/nforce2_3/510.zipתנסה מהאתר שלהם.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים להבא שאתה מתכונן לעשות פירמוט ביחוד למחשב ישן, תשתמש בתוכנה - Driver Magician ותחסוך לך הרבה כאבי ראש.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר ftp://ftp.abitshop.com/pub/driver2/nforce_chip/nforce2_3/510.zipתנסה מהאתר שלהם.מה שמוזר הוא שהגדרתי משתמשים נוספים (שני הילדים שלי - סה"כ 3 משתמשים). בכניסה למשתמשים האחרים, כרטיס הקול עובד כשורה. אצלי כאדמיניסטרטור - לא עובד. [br]פורסם בתאריך: 3.08.2008 בשעה 08:35:12ftp://ftp.abitshop.com/pub/driver2/nforce_chip/nforce2_3/510.zipתנסה מהאתר שלהם.התקנתי את הדרייבר המעודכן אבל אני ממשיך לקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להשמיע הצליל שאני מבקש (אני מנסה מתוך ערכת הצלילים) כי "כרטיס הקול נמצא בשימוש"...?!!!
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים אם כשאתה נכנס ליוזרים אחרים הכרטיס עובד כראוי - אז הבעיה אצלך ביוזר בתוכנה ספציפית שאתה משתמש בה.תנסה לעשות הסרה מסודרת של הדרייברים של הכרטיס קול ואז התקנה מסודרת ממה שיש לך ב CD. תעשה את זה כשיש יוזר אחר פעיל בלבד (logout מכל היוזרים האחרים) סגור כל אפליקציה שמשתמשת בכ. קול (כמו מדיה פלייר וכו') בזמן ההתקנה. ותדאג לעשות RESTART אחרי ההתקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.