עבור לתוכן

שאלה| משחה טרמית על המעבד.

Featured Replies

פורסם

שלום!

היה לי מאוורר של INTEL על המעבד ואתמול החלפתי לCooler Master ושמתי לב שיש לי כבר משחה טרמית על המעבד מהמאוורר הישן וגם על המאוורר החדש (הוא לא בדיוק חדש) והמשחה לא הייתה טריה, האם אני צריך לנגב את המשחה הישנה מהמאוורר החדש ומהמעבד? או שאפשר להשאיר את המשחה הישנה על שניהם ולהרכיב?

תודה!

פורסם

תנקה טוב טוב עם אלכוהול 70% או יותר מבלי לסרוט את המשטח..

תקנה משחה חדשה ממליץ את הMIX-5 של AC .... במידה ואין ואתה לא מתכון לעשות OC אז גם משחת שיינם תעשה את העבודה...

נ.ב

http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/

פורסם

משחת שניים !?? WTF ?! פעם ראשונה בחיים שאני שומע דבר כזה. מה זה פה מדינת עולם שלישי שאין לאנשים כסף/גישה למשחה תרמית ייעודית ב 20 ש"ח ??

פותח הדיון,

תפעל לפי המדריך שהוא נתן לך בקישור.. ותעשה לעצמך ולאנושות טובה וקנה משחה טרמית נומאלית.. מחיר בין 15-40 ש"ח .. תלוי ברמה..

פורסם

משחת שניים !?? WTF ?! פעם ראשונה בחיים שאני שומע דבר כזה. מה זה פה מדינת עולם שלישי שאין לאנשים כסף/גישה למשחה תרמית ייעודית ב 20 ש"ח ??

פותח הדיון,

תפעל לפי המדריך שהוא נתן לך בקישור.. ותעשה לעצמך ולאנושות טובה וקנה משחה טרמית נומאלית.. מחיר בין 15-40 ש"ח .. תלוי ברמה..

ואלה אני גם צחקתי כששמעתי את זה אחי...

אבל אמרתי אני חייב לנסות פעם אחת וואלה סבבה זה לא נהיה לאבקה.. בדקתי את זה עם 478 P4 2.4!!

תראה בכל אופן היתי ממליץ לך לקנות משחה תרמית כמו שjacko_il אמר ב20~30 שח מאשר לנסות אלטרנתיבות אחרות...

נ.ב

אני גם לא היתי כל כך מסתמך על זה בגלל שלא נסיתי אותה על מעבד חם ממש..ולאורך זמן ארוך (שבוע בערך קצת יותר כי קניתי לי אחרי זה משחה טובה)

וברמה העקרונית כל משחה שמעבירה ומוליכה את חום בצורה אחידה וזהה למקור

שעמידה בטמפ גבוהות כמו של המעבד יכולה לעשות את העבודה אחי..

בהצלחה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים