פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים להלן רשימת השירים בפלא שלי (Nokia 6233):שירים ישראלייםאיה כורם - קיץאיה כורם - שיר אהבה פשוטאייל גולן - אוהב אותך לנצחאייל גולן - בלעדייךאייל גולן - יפה שליאייל גולן - צאי אל החלוןאפרת גוש - בלי לומר מילהאפרת גוש - כמו שזה היהאפרת גוש - לראות את האורגבי שושן - אני פשוט אוהב אותךדניאל סלומון - הייתכןהחלונות הגבוהים - התשמע קוליהישראלים - תזיזי ת'ישבן, תנענעי ת'תחתהראל מויאל - את באה אלייזוהר ארגוב - הפרח בגניזוהר ארגוב - מה לך ילדהחובבות ציון - רוצה בניםחובבי ציון - רוצה בנותחיים משה - נשבעחיים משה - תן לזמן ללכתיהודה לוי - רציתיירדנה ארזי - עוד נגיעליאור נרקיס - אוהב אותךמיכל אמדורסקי - חייל שלימירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרהמעיין רודיך - מסיבהמשה פרץ - אשנינט טייב - אל תבכהנינט טייב - בסוף העולםקובי פרץ - כמה אהבהקרן פלס - אם אלה החייםקרן פלס - פסק זמןרגב הוד - התינשאי לירון שובל - איך את מסובבת אותירונית רסטה - הקיץ באריטה - שיר אהובת הספןריטה - שרה ברחובותריטה - תפתח חלוןריטה ושלמה ארצי - שנייםשירה גבריאלוב - הבוקר יאירשלומי שבת וליאור נרקיס - לכל אחדשמעון בוסקילה - את המחר שלישירי דאנסA Teens - Dancing QueenA Teens - Gimme Gimme GimmeA Teens - Mamma MiaBonney M. - Daddy CoolEurope - The Final CountdownGala - Freed From DesireGroove Coverage - Holy VirginLa Bouche - Be My LoverModern Talking - Brother LouieModern Talking - Cheri Cheri LadyParadisio - BailandoRednex - Cotton Eye JoeUnique II - Break My Strideשירי פופ ורוקAerosmith - CrazyAerosmith - Cryin'A-Ha - Take On MeAlizee - Moi... LolitaBananarama - VenusBelinda Carslile - Heaven Is A Place On EarthBon Jovi - AlwaysBonnie Tyler - Holding Out For A HeroEmma Shaplin - Spente Le StelleManic Street Preachers & Nina Persson - Your Love Alone Is Not EnoughSteps - Tragedyתמליצו לי בבקשה על שירים נוספים שאני אוהב, על סמך הסגנונות ברשימה למעלה. אני מעוניין בלהיטים בלבד, ולא בהכרח בשירים טובים נוספים של הזמרים שציינתי.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אין לי הרבה כי יש לי רק 32MB אני צריך לקנות עוד כן אני יודע :\ The Fray - Over My Head The Killers - Jenny The Killers - Read My Mind Within Temptation - Angels Papa Roach - Not Listening Papa Roach - Last Resort Nightwish - Bye Bye Beautiful Nightwish - Sahara Nightwish - Wish I Had An Angel Goo Goo Dolls - Slide Goo Goo Dolls - Iris Drowning Pool - Bodies Disturbed - Deceiver Disturbed - The Night Disturbed - Haunted Disturbed - Enough Disturbed - The Curse Bullet For My Valentine - Waking The Demon Bullet For My Valentine - Tears Dont Fall Bullet For My Valentine - All These Things I Hate Bullet For My Valentine - Hand Of Blood Bullet For My Valentine - Hit The Floor 30 Seconds To Mars - Attack 30 Seconds To Mars - The Kill Cartoons - Which Doctor ה Cartoon - Which Doctor זה השיר הזה או איי או אה אה טינג טאנג וואנה וואנה בינג באנג אחלה שיר
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים תשנה את הכותרת למשהו יותר מתאים, כדוגמא "צריך המלצה לשירים על סמך Playlist קיים" או כל דבר בסגנון.בכל אופן, אני לא רואה איך אפשר להמליץ לך על השירים. הקטגוריות שציינת הם "להיטים" "סגנונות דומים" , וקיימים מליונים כאלה.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר J0HNiEנחמד שאתה מפרסם את השירים בפלא שלך, אבל יש לך המלצה בשבילי?תשנה את הכותרת למשהו יותר מתאים, כדוגמא "צריך המלצה לשירים על סמך Playlist קיים" או כל דבר בסגנון.שיניתי.בכל אופן, אני לא רואה איך אפשר להמליץ לך על השירים. הקטגוריות שציינת הם "להיטים" "סגנונות דומים" , וקיימים מליונים כאלה.תפציץ!ציינתי שמות של סגנונות מוסיקה וזמרים שאני אוהב, ושמות של שירים המהווים את הלהיטים הכי טובים של אותם זמרים. אני בטוח שיש עוד הרבה להיטים של זמרים אחרים שאני לא מכיר, או שאני מכיר אבל לא זוכר את השמות של השירים.לגבי מוסיקה ישראלית ומזרחית, הטעם שלי מאוד ספיציפי בהתאם לרשימה שציינתי (אני בטוח שיש עוד הרבה להיטים ישראליים בעלי מקצב דומה שאני לא מכיר/זוכר).לגבי מוסיקה לועזית, אני מעוניין בלהיטים קצביים.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אה אז כנראה לא הבנתי נכון בכל מקרה אני רואה שאתה שומע קצת ארוסמית' אז אולי אתה גם תואהב Goo Goo Dolls ו The Fray יש להם גם שירים מאוד מפורסים, תחפש ביוטוב והשירים שפירסמתי הם מהמוכרים שלהם. גם תנסה Lifehouse להקה דומה לgoo goo dolls ו the fray, תנסה First Time Hanging by a moment you and me בנוסף אני רואה שאתה בין הבודדים ששומעים את אמה שאפלין, זמרת ענקית אני ממליץ על כל האלבום Etterna שלה. שירים ספציפים, La Notte Etterna Un Sospir' Di Voi Finale Celtica Carmine Meo
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר תמליץ לי בבקשה על שירים ספיציפיים (אני מעריך שלכל זמר/להקה יש שיר אחד עד שלושה שירים שהם ממש טובים).לגבי אמה שפלין, אני לא ממש אוהב אופרה, אבל מאוד אהבתי את השיר הספיציפי הזה.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים ברוק אני ממליץ לך על:CKY - 96 QUITE BITTER BEINGCKY - ESCAPE FROM HELLVIEWBLACK LIGHT BURNS - 4 WALLSויש גם מטאל אם אתה שומע:WORLD UNDER BLOOD - GOD AMONG THE WASTE
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר לא אהבתי אף אחד מהשירים האלה, ואני לא אוהב מטאל.תתמקדו בבקשה בלהיטים הכי גדולים של זמרים/להקות מוכרים הנמצאים במיינסטרים שיש להם מקצב דומה למקצבים של השירים ברשימה שלי.אין לי ברשימה הרבה שירים לועזיים, אז אני אשמח להרחיב את הרשימה, כי אני יודע שיש בטח הרבה להיטים באותו סגנון שאני מכיר אבל פשוט לא זוכר. כמו-כן, אני מעוניין להרחיב גם את הרשימה של השירים הישראליים והמזרחיים. אני מכיר הרבה שירים ישראליים טובים שאני לא זוכר את השם של השיר/זמר, וגם מילות השירים ברחו לי.יש לי בפלא גם רשימה מאוד ארוכה של שירים שקטים שלא ציינתי אותם מפאת אורכה של הרשימה.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים בבקשה - כל פלייליסט "גלגל"צ" שלי. כנראה שיהיו שם הרבה שירים שאתה מכיר, וחלקם ייתכן שגם תאהב.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר ווואו! 642 שירים! זה הרבה עבודה לחפש את כל השירים האלה באימיול. הבעיה שלי היא שיש הרבה שירים טובים שאני לא מזהה לפי השם שלהם או האומן. מישהו יכול, בבקשה, לעזור לי לצמצם את הרשימה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.