עבור לתוכן

לאחר המלצות של אנשי הפורום החלטתי לקנות את ה CTX PR711F

Featured Replies

פורסם

למישהו יש את המסך הזה? החברה הזאת אמינה? האם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בעניין מסכי ה17" CRT?

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א.חיפוש

ב. אם אמרת שלפי ההמלצה החלטה לקנות, למה אתה פותח עוד ת'רד? ::) ::)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, באמת לא הייתי חייב לפתוח ת'רד חדש, להבא אני אדע...

אבל אם כבר פתחתי אז אני אשמח אם יענו לי :)

פורסם
  • מחבר

למישהו יש כבר תמסך הזה? האם כדאי לי לשנות את ההחלטה שלי בכלל? :hat:

פורסם

גם אני הלכתי בעקבות המלצה פה על המסך הזה,מילה אחת = אכזבה,יש לי אותו חודשיים וכבר התקלקל,עצה שלי? תלך על מסך טוב עם חברה ידועה ושאתה יודע שהמסך אמין,לא מכמה קשקושים של ילדים פה!!

פורסם

אם אתה עומד להישתמש ברזולוציות גבוהות ורוצה REFRESH RATE טוב אז אחלה בחירה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

WTF???

דווקא שמעתי פה המלצות וביקורות טובות עליו...

מה קרה בדיוק למסך?

והאם כשהוא עבד ראית איכות?

כי דווקא הייתי סגור עליו עד שעכשיו אמרת את מה שאמרת...

עכשיו יש לי מסך של מאג מלפני יותר מ3 שנים MAG INNOVISION XJ500T והוא עובד מצויין כמו מהרגע שקיבלתי אותו לראשונה...

אבל הגיע הזמן להחליף כי הוא לא שטוח, איכות יחסית נמוכה למסכים חדשים, וגם מבחינת בריאות עדיף מסך חדש...

ובמחשב השני שלי יש מסך פלאטרון של LG עובד מצויין יותר משנה, אז ככה שמבחינת אמינות הם 10.

דווקא אף פעם לא שמעתי על CTX....

בקיצר אז אני לא יודע מה לבחור עכשיו כי לפי מה שאני מבין לCTX אין אמינות כל כך.

פורסם

אני מאמין רק במסכים של סמסונג

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הולך פה, לפני יומיים כולם המליצו עליו ועכשיו אני מגלה שהחברה לא אמינה וממליצים לי ללכת על מסך אחר?!

פורסם

יש את המסך לחבר שלי, אני יכול להגיד שזה מסך מצויין, יש לו אותו כבר קרוב לשנה והוא אף פעם לא התקלקל!!

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אתה אומר שהוא לא התקלקל, ויש אומרים שהוא התקלקל, אז איך אני יכול להחליט ככה, אני רוצה תשובה מקצועית קודם כל אם המסך הזה הוא המסך 17" הכי איכותי שקיים עכשיו! כי לי יש כסף כמובן עד גבול ואני רוצה תמסך הכי טוב CRT 17".

דבר שני חשוב לי אמינות החברה ואני לא מעוניין שהמסך הזה יהרס לי ב3 שנים הקרובות, תאמת המסך מאג שלי 3 שנים וגם לחבר שלי יש את אותו מסך והוא לא התקלקל והוא עובד מצויין כמובן עד הגבול שלו.

עריכה: חחחח קראתי תהודעה שלי וזה נראה שיש נימה של עצבים, אז אל תתיחסו! אני רגוע ;)

פורסם

מקסימום עם יהרס יש אחריות אז תחליף..

פורסם

אני ממליץ לך על Samsung 757NF

פורסם

גם אני חולה על המסכים של סמסונג יש לי אחד בן שנה ואני מאוד מרוצה ;D

פורסם

מסך מעולה,אני די בטוח שלא תתאכזב.

לכל חברה יש מסך אחד מכמות כלשהי שיוצא פגום או נפגם במשלוח,זה לא אומר שצריך לעשות חרם צרכנים על החברה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים