פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אני רוצה לקנות התקן לנייד שיקלוט ממרחק הכי גדול שאפשר לא חשוב אם זה אנטנה שמתחברת לנייד או כרטיס רשת אלחוטי או סטיק usbמהו התקן ה wifi שקולט מהמרחק הכי גדול ?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים לדעתי כרטיס PCI עם אנטנה או 3 אנטנות.אם לא כרטיס PCI אז כרטיס USB עם אנטנה.בנוסף יש מדריך לשיפור האות האלחוטי, בפורום.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אני חושב שהכי הרבה שאתה יכול להשיג לפחות, עד שהתקנים החדשים(למשל WiMax) יהפכו לזמינים, הוא IEEE 802.11n. בטבלה הבאה, תמצא מרחקים של תקנים בפרוטוקול IEEE 802.11 http://en.wikipedia.org/wiki/802.11n#Comparison_chart שימוש ב-cantena יכול לעזור מאוד, אם זה מתאים למה שאתה מחפש. קח בחשבון שהשימוש בכמה ראוטרים אלחוטיים לאותה רשת הוא הרבה פעמיים הפתרון היותר זול. החסרון של השיטה הזאת הוא שאין הרבה ראוטרים שיודעים לספק הצפנה ב-AP אלחוטי, אלא רק אם תעביר כבל בין שני הראוטרים. נראה לי שזה יותר מתאים לפורום רשתות ואינטרנט.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מבחינת התקן האלחוטי, כל כרטיס שלא תקנה בכל צורה - USB , או PCCARD / PCMCIA , התקן הכי חזק כרגע זה DRAFT-N או בכל וריאציה אחרת עם האות N .אם יש לך נייד עם הכרטיס הזה מובנה בתוכו אז סביר להניח שיש לך אינטל, ולצורך כך יש רשימה של ראוטרים שעובדים איתו הכי טובאם אין לך כזה מובנהאני מאוד מרוצה מהכרטיסים של לינקסיס , לא זולים אבל קולטים הכי טוב לטעמי.אם יש לך תקציב מסויים לכל הפרוייקט הזה, וטווחים \ רדיוס שהעסק אמור לעבוד בואני אוכל להמליץ לך על פתרונות מיטביים מבלי להוציא יותר מידי כספים ...
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים זה בהחלט מתאים יותר לפורום רשתות ואינטרנט, וזה יועבר לשם בקרוב.(למרות שיש שם בדיוק את אותו הדיון - שמן הסתם ננעל על דאבל פוסטינג כבר, ופותח הדיון (מר sapartil) זכה באזהרה)פותח הדיון - עיין כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0כמו שאתה רואה עם קצת השקעה תוכל להכין קנטנה או אנטנה כיוונית שתקלוט רשתות גם ממרחק של ק"מ ויותר (בקו אווירי).
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר אני אסביר את זה בפשטותאני יושב בבית עם המחשב הנייד ואני רוצה לקלוט ראוטר חופשי לציבור של העירייה שנמצא מרחק של ק י ל ו מ ט ר ממנימה אני צריך לחבר ללפטופ בשביל להצליח ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.