עבור לתוכן

בעיה בחיבור לאינטרנט עם מחשב נייח בצורה קווית דרך לינקסיס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ניסיתי לחבר מחשב נייח ישירות לראוטר, אבל הוא לא מצליח לקבל IP מהראוטר, ניסיתי גם לחבר אותו למודם עצמו ואותו סיפור, אין IP

אני מחובר בכבלים בלי חייגן, והמחשב לא הצליח להתחבר.

מצד שני, אם אני מחבר אותו ללפטופ ישירות עם כבל מוצלב, יש תקשורת בין המחשבים, ואם אני אומר ללפטופ לשתף אינטרנט, אז המחשב השני גם מקבל...

יש למישהו רעיון למה המחשב לא מצליח לקבל IPים?

מדובר על לוח ASUS P5GC-MX

פורסם

האם בהגדרות של החיבור LAN של המחשב הנייח מוגדר לו לקבל IP בצורה

אוטומטית או האם מוגדר לו שיהיה לו כתובת קבועה כלשהי?

המחשב הזה היה מחובר קודם לאינטרנט? אם כן, איך?

פורסם

לפי ההסבר שלך, ניתן להבין כי 2 המשבים היו מחוברים פעם ישירות בעזרת כבל מוצלב לצרכי שיתוף מידע. וכחלק מהתהליך, ניתנו להם כתובות IP בצורה ידנית.

על מנת שתוכל לקבל כתובת IP מהראוטר / מודם כנס לחיבורי רשת בלוח הבקרה (Network Connections) - > כפתור ימני על Local Area Connection - > מאפינים (Properties) - > תחת הכותרת הקטנה "This connection uses the following items" יש רשימה קטנה, תחפש שם "Internet Protocol (TCP/IP) הוא נמצא בתחתית הרשימה.

אחרי שלחצת עליו, תלחץ על מאפיינים ( Properties) ותסמן את "Obtain an IP address automaticlly".

תאשר הכל וזהו.

עכשיו אתה תוכל לקבל כתובת IP מהראוטר / מודם.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אם ידעתי שאני צריך להגדיר אותו בצורה ידנית בשביל חיבור ישיר, תאמינו לי שידעתי גם להחזיר לאוטומטי...

העניין הוא שהIP שלו נשאר קבוע, ניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין מחדש, ואז הוא קיבל IP קבוע חדש.

ניסיתי לעשות RENEW, לא עזר

ניסיתי להגדיר IP קבוע שיתאים לראוטר לא עזר

ניסיתי להגדיר IP קבוע מישני שיתאים לראוטר גם לא עזר

במקרים האחרונים הוא כביכול משנה את הIP לIP הקבוע החדש, אך עדיין לא מתחבר לראוטר

וגם ניסיתי 2 כבלי רשת שונים שעבדו עם הלפטופ בחיבור ישיר לראוטר, וניסיתי גם את הכבל המוצלב

יש הצעות מה אפשר לעשות ??? ??? ???

המחשב הזה היה מחובר קודם לאינטרנט? אם כן, איך?

הוא היה מחובר רק כשהלפטופ שיתף את האינטרנט, הוא לא הצליח להתחבר לבד, לא לADSL אצלי בבית, ולא לכבלים פה בדירה

פורסם

נסה את זה

כנס לחיבורי הרשת

תן קליק ימני על כל אחד מממשקי הרשת שלך ותעשה להם DISABLE ("בטל")

(ממשקי רשת - Local area connection , בלוטות'ים ו-1394 למיניהם... WIRELESS CONNECTION וכו')

אם יש עוד חייגנים, או עוד חיבורי רשת כלשהם, מחק ובטל אותם בהתאם.

כנס להתחל-הפעלה

רשום את הפקודה

netsh int ip reset netshlog.txt

תן אישור, חכה שהחלון השחור ייפתח וייסגר

עכשיו באותה דרך הרץ את הפקודה

netsh winsock reset

הפעלה מחדש למחשב (זה חשוב)

שים לב, זה קריטי למחוק את החייגנים לפני תחילת התהליך, ולנטרל את ממשקי הרשת, כמו שאמרתי.

(וזאת על מנת שהם יוכלו לרשת ממערכת ההפעלה את הפרוטוקול המאופס לאחר מכן, שכן הם ישויות tcp/ip עצמאיות מרגע שנוצרו)

ואז (אחרי ההפעלה מחדש למחשב)

להפעיל מחדש את ה LAC/WC של כ.הרשת החוטי/אלחוטי שלך, לבנות חייגן חדש לפי סוג החיבור, במידה ונדרש כזה.

זה הכל.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא עובד :\

אוף מתחיל להמאס, יש הצעות נוספות?

יש מצב שאני אצטרך להתקין את הוינדוס מחדש, או שזו בעיית חומרה?

(זה בתוך הCMD)

למה שאני מנסה שוב פעם הוא כותב לי

reseting echo request, failed.

access is denied.

reseting global, ok!

reseting interface, ok!

פורסם

אתה יכול לנסות לעשות uninstall לכרטיס רשת שלך ואז להתקין אותו מחדש

זה בטוח יאפס את כל ההגדרות שלו, ובתקווה יפתור את הבעיה (ויותר פשוט

מלעשות פורמט)

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אם ידעתי שאני צריך להגדיר אותו בצורה ידנית בשביל חיבור ישיר, תאמינו לי שידעתי גם להחזיר לאוטומטי...

העניין הוא שהIP שלו נשאר קבוע, ניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין מחדש, ואז הוא קיבל IP קבוע חדש.ניסיתי לעשות RENEW, לא עזר

ניסיתי להגדיר IP קבוע שיתאים לראוטר לא עזר

ניסיתי להגדיר IP קבוע מישני שיתאים לראוטר גם לא עזר

במקרים האחרונים הוא כביכול משנה את הIP לIP הקבוע החדש, אך עדיין לא מתחבר לראוטר

וגם ניסיתי 2 כבלי רשת שונים שעבדו עם הלפטופ בחיבור ישיר לראוטר, וניסיתי גם את הכבל המוצלב

יש הצעות מה אפשר לעשות ??? ??? ???

הוא היה מחובר רק כשהלפטופ שיתף את האינטרנט, הוא לא הצליח להתחבר לבד, לא לADSL אצלי בבית, ולא לכבלים פה בדירה

המחשב הזה כנראה מטומטם, חיברתי אותו שוב פעם דרך המוצלב אל הלפטופ שהלפטופ מחובר בWIFI כרגע, והוא קיבל IP פנימי תקין של הראוטר ומחובר לאינטרנט והכל בסדר, אבל ברגע שאני מחבר אותו ישירות לראוטר, הוא שוב פעם לא מקבל IP

פורסם

ניסית יותר מפורט פיזי אחד על הראוטר (יש 4, נסה אותם)

אם בכולם זה עדיין לא עובד- אז:

מופעל ה DHCP בראוטר? תוודא את זה, וגם אם כן וזה עדיין לא עובד, נסה איפוס מלא לנתב.

(אני הייתי מתקי אחרי האיפוס גם את הקושחה היציבה האחרונה של היצרן או קושחת צד שלישי כמו TOMATO או DDWRT, אם בא לך להתנסות)

(אלא אם כן יש מחשבים אחרים שכן מושכים IP מהנתב בהצלחה, במקרה הזה רק וודא שאין מגבלה על טווח ה IPים שהנתב מוגדר לחלק)

פורסם
  • מחבר

מופעל ה DHCP בראוטר? תוודא את זה, וגם אם כן וזה עדיין לא עובד, נסה איפוס מלא לנתב.

(אני הייתי מתקי אחרי האיפוס גם את הקושחה היציבה האחרונה של היצרן או קושחת צד שלישי כמו TOMATO או DDWRT, אם בא לך להתנסות)

(אלא אם כן יש מחשבים אחרים שכן מושכים IP מהנתב בהצלחה, במקרה הזה רק וודא שאין מגבלה על טווח ה IPים שהנתב מוגדר לחלק)

הנתב הוא של השותף שלי, ובעקרון אני מעדכן שם לפי הצרכים שלנו, אבל לא ננסה להתקין קושחה אחרת, כי עדיין יש אחריות, ולא שווה לאבד אותה

הוספתי עוד IP בשבילו, מופעל הDHCP, כי ככה אנחנו מתחברים לרשת, ניסיתי את כל הפורטים שום דבר לא עובד, אבל הבעיה לפי דעתי לא בראוטר עצמו, כי אם חיברתי את המחשב ישירות למודם, ומהמודם הוא לא קיבל IP, אז הבעיה במחשב איפשהו...

המודם הוא THOMSON

פורסם

כנראה שזה לא בנתב, כי לפי מה שהוא אומר, הוא לא מקבל כתובת IP גם מהמודם.

פורסם
  • מחבר

מישהו?????????????????????

עזרה בבקשה :)

מקווה שזה הקפיץ :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים