עבור לתוכן

התייעצות לגבי קניית מחשב נייד מארצות הברית תקציב : עד 3000

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב : כתיבת עבודות גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וסדרות ואולי גם קצת משחקים אם תצליחו למצוא משהו

* גודל המסך?15.4-15 בערך אם צריך להתפשר אז אפשר עד 14 אינצ'

* משקל רצוי?לא מפריע לי מצידי כל עוד פחות מ5 קילו לא מזיז לי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בתקציב הזה אני חושב שזה לא הגיוני אבל סוללת שש תאים רגילה תספיק אם תצליחו גם 8 יתאים :)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - יציאת DVI , לפחות 3-4 יציאות USB אם אפשר אולי שניה סוקטים לאוזניות אז יכול להיות נחמד אבל לא חובה

* בלוטות? כן וכמובן רשת אלחוטית וחוטית בלי התקנים חיצוניים.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'גה ומעלה למרות שאם התקציב מאשר 250 יהיה שיפור גדול.

* צורב DVD? כן אבל לא חובה אם זה בא על חשבון חלקים אחרים אפשר לוותר

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן ההיתי מעדיף שנתיים לפחות כי אני קונה בארצות הברית והשימוש יהיה בישראל

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אולי לDELL HP וGIGABYTE ואם אפשר להמנע מחברות שאני מחשיב מפוקפת לדוגמא MSI וכו'.

כמה פרטים נוספים שיקלו על המציאה של המחשב :

מעבד - לא אכפת לי כל עוד יתמודד עם הרצת HD בקלות המחשב לא נועד למשחקים כל מה שאני מבקש זה HD ושהמחשב יפעל בצורה חלקה ללא "דיליים" למיניהם.

לוח אמ - תמיכה בשדרוג עתידי של 4 ג'יגה ראמ

זכרון - כרגע הסדנדרט זה 2GB 667MHZ זה פחות או יותר מה שאני רוצה ובעתיד לשדרג ל4.

כרטיס מסך - X3100 וM8400 יתאימו לי הבנתי שהם מסוגלים להתמודד עם HD

כרטיס רשת - תמיכה באינטרנט חוטי \ אלחוטי.

דיסק קשיח - לפחות 160 ג'יגה 5400RPM אם אפשר וזה בראש סדר העדיפויות שלי לעלות ל250GB

סוללה - לפחות ל3 שעות עבודה וסרטים מעדיף שיהיה מטען איכותי שיוכל להטעין מהר את הסוללה

אחריות - שנתיים אחריות שתקפה גם בישראל אם אפשר אחריות שכוללת הכל.

מסך - 15.4 אינצ' רחב יספיק מעדיף שלא להתפשר פה.

אני יקנה בערך באמצע סוף ספטמבר בסן - חוזה אז אם יש איזה המלצות מחנות ליד אני אשמח לדעת

שימו לב התקציב למחשב הוא 3000 שקל זה בערך 800 דולר +- אז אני מבקש שלא לחרוג מזה כי זה פחות או יותר המקסימום

תודה מיכאל

פורסם

בתקציב הזה יש את ה-dv5z שמתחיל ב-580$ ובתקציב שלך תקבל אותו עם מפרט לא רע בכלל ותוכל גם להכניס אחריות יותר ארוכה. עם זאת, אני לא יודעת מה מדיניות האחריות של HP לגבי הדגם הזה, תצטרך לברר ספציפית.

אפשרות נוספת היא ה-Studio 15 עם מפרט בסיסי שמספיק לדרישות שלך. האחריות של דל היא לשנה במקרה זה אבל ככל שידוע לי ניתן להעביר אותה לישראל (לפחות זה מה שדל ארה"ב טענו בפני בטלפון)

שים לב שלשתי החברות האלו יש באופן קבוע קופונים מאד משתלמים כך שתוכל למצוא מציאות במחיר כזה. לדוגמא כרגע יש קופון של 20% הנחה על Inspiron 1525 מעל 999$, כך שהוא מגיע לתקציב שלך עם מפרט מאד משתלם. ה-1525 הוא גם אפשרות טובה כרגע.

ה-R61 וה- Sl400/500 הם גם בתקציב שלך ואפשרויות טובות. אני כמעט בטוחה של-R61 יש אחריות בארץ. תבדוק לגבי ה-SL.

פורסם

אחריות בינלאומית בישראל תקבל רק על מחשבים מסדרות עסקיות.

חפש משהו בסגנון של Lenovo Thinkpad R61 או DELL Latitude D630/D830.

פורסם
  • מחבר

אחריות בינלאומית בישראל תקבל רק על מחשבים מסדרות עסקיות.

חפש משהו בסגנון של Lenovo Thinkpad R61 או DELL Latitude D630/D830.

אז בעצם אם אני קונה DELL או HP בחו"ל ומשהו נדפק אחרי חצי שנה או שאחרי שבוע אחרי שקיבלתי אותו אנ יצריך לקחת אותו למעבדה ולשם את שיא המחיר?

בתקציב הזה יש את ה-dv5z שמתחיל ב-580$ ובתקציב שלך תקבל אותו עם מפרט לא רע בכלל ותוכל גם להכניס אחריות יותר ארוכה. עם זאת, אני לא יודעת מה מדיניות האחריות של HP לגבי הדגם הזה, תצטרך לברר ספציפית.

אפשר בבקשה לינק אם הנייד הזה באיזה חנות בארצות הברית.?

אפשרות נוספת היא ה-Studio 15 עם מפרט בסיסי שמספיק לדרישות שלך. האחריות של דל היא לשנה במקרה זה אבל ככל שידוע לי ניתן להעביר אותה לישראל (לפחות זה מה שדל ארה"ב טענו בפני בטלפון)

שים לב שלשתי החברות האלו יש באופן קבוע קופונים מאד משתלמים כך שתוכל למצוא מציאות במחיר כזה. לדוגמא כרגע יש קופון של 20% הנחה על Inspiron 1525 מעל 999$, כך שהוא מגיע לתקציב שלך עם מפרט מאד משתלם. ה-1525 הוא גם אפשרות טובה כרגע.

ה-R61 וה- Sl400/500 הם גם בתקציב שלך ואפשרויות טובות. אני כמעט בטוחה של-R61 יש אחריות בארץ. תבדוק לגבי ה-SL.

פורסם

אז בעצם אם אני קונה DELL או HP בחו"ל ומשהו נדפק אחרי חצי שנה או שאחרי שבוע אחרי שקיבלתי אותו אנ יצריך לקחת אותו למעבדה ולשם את שיא המחיר?

אם אין אחריות בינלאומית אז מאד יתכן שהם יגבו ממך תשלום מלא (לחלק מהדגמים יש, בוודאי שלסדרות העסקיות). זה בהנחה שבכלל שיהיו להם חלקי החילוף.

עריכה- קרא את הת'רד הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350044.0

ה- Dv5z נמכר באתר של HP עם כל אפשרויות הקונפיגורציה:

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Versatile+performance&series_name=dv5z_series

יש גם דגמים עם קונפיגורציה מוגדרת מראש בחנויות כמו BestBuy:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8907944&type=product&id=1213046785626

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8913884&type=product&id=1213399970436

הגרסה של אותו מחשב עם מעבד של אינטל (dv5t) נמכרת עכשיו בהנחה באתר של HP ב-800$, אתה יכול להסתכל גם על זה.

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה

כמה עולה הMSI WIND והASUS EE החדש ?

ומי מהם יותר כדאי?

ד"א האם זה ריאלי לקנות מחשב נייד נורמלי ב400 דולר +- או שעדיף ללחת על המחשבים הניידים יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים