עבור לתוכן

המלצה לנייד בסביבות ה- 6000 ש"ח 14" ומטה

Featured Replies

פורסם

שלום,

מצאתי את ה- ASUS F8SR שנראה ממש מתאים לצרכים שלי (מעבד מהסדרה החדשה 8100 וכרטיס מסך של ATI - אני משתמש לינוקס ויש תמיכה של קוד פתוח בכרטיסים שלהם).

פשוט מצאתי ביקורת על דגם דומה והסוללה לא משהו - בסביבות השעתיים וגם איכות הבניה לא בשמים.

השאלה שלי האם אתם ממליצים על הדגם הזה או אולי יש משהו אחר (הייתי מתפשר על הכרטיס מסך לטובת כרטיס מובנה של אינטל למשל בסדרות העסקיות)

תודה!

פורסם

אנא פרט בבקשה יותר על הצרכים שלך.

אם הצרכים שלך לא כוללים משחקים\גרפיקה ברמת 3D אפשר להתפשר על כ.מסך מובנה שיתן לך זמן סוללה ארוך יותר.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן להריץ עליו יותר מדי משחקים, שוב כי בעיקר אין :( אבל הכרטיס על האסוס אמור לתמוך בהאצת HD עד כמה שאני מבין..

המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודה - תכנות, סרטים מוזיקה ואינטרנט.

אני מתכנן לחבר אותו למסך חיצוני ומקלדת, בגלל זה החיבור DVI שיש לאסוס קוסם לי כל כך.

ואני מעדיף לא להתעסק עם הכרטיסי מסך של NVIDIA, בגלל כל השמועות על התחממות יתר בגלל בעיות בייצור.

ראיתי נייד עסקי של HP באותו טווח מחירים ה- HP 6510B אבל חוץ מזה שאין לו כרטיס מסך לא מצאתי שום יתרון, אפילו איכות הבניה לא נראית טובה בהרבה, פשוט פלסטיק קצת יותר עבה.

אידיאלית הייתי הולך על Thinkpad אבל כל הדגמים שראיתי הם או 15.4" או 12" אבל מחוץ לתקציב.

פורסם

אפשר להשיג בתקציב די בקלות Thinkpad R61 14" או DELL Latitude D630 14" שהוא גם מחשב מצוין מסדרה עסקית.

T61 כבר יהיה מחוץ לתקציב.

פורסם
  • מחבר

האם ה- R61 בגרסת 14" מגיע עם מעבדי פנרין (8100,8300) ?

כל מה שראייתי בזאפ היה מהסדרה הקודמת 7XXX

פורסם

האם ה- R61 בגרסת 14" מגיע עם מעבדי פנרין (8100,8300) ?

כן, זה קיים (לפחות עם 8100 ואני כמעט בטוחה שגם עם מעבדים חזקים יותר) אבל אין לי מושג אם יש בארץ או לא.

פורסם

בחו"ל אתה אפילו קונה T61 עם המעבד הכפול ליבה הכי חזק בשוק בפחות מ 6000 שקל, עצוב.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שאני לא מצליח למצוא בארץ R61 עם מעבד 8100, על מה אתם ממליצים מבין שני אלו: ה- DELL Latitude 630 או MacBook Z0FJ?

פורסם

איך לעזאזל המקבוק קשור לפה? :silly:

ברור שה-Latitude.

לא שה-T8100 כזאת מציאה, כן. ה-T7500 למשל עדיף עליו ולפעמים אפילו יותר זול ממנו.

פורסם
  • מחבר

איך לעזאזל המקבוק קשור לפה? :silly:

ברור שה-Latitude.

:) זה בערך באותו גודל, 13.3" ובאותה קטגורית מחירים

and its shiny...

בקשר למעבד, מדובר בטכנולוגית ייצור יותר יעילה שאמורה להקטין את הצריכת חשמל לא ?

פורסם

אמור זה שם של דג. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים