פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים חתיכת עבודה להיות הבעלים של XBOX360, הא? אני מרגיש די בר מזל שלקחתי PS3 לPS3 יש YLOD וסיכוי מסויים שהכונן ידפק אחריי שנה. עכשיו בPS3 החדשים הם שפרו את זה וככה גם בXBOX.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים נכון,לי יש פאלקון עם צלעות קירור חדשות אבל זה 90NM. זה היה הכי חדש שאני קניתי את הXBOX.זה לא פאלקון, falcon זה השם קוד למעבד הראשי ב65NM.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים MASSIVE - אתה רוצה להשוות את כמות המכשירים התקולים לפי מדגם מייצר פה בפורום?ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים לPS3 יש YLOD וסיכוי מסויים שהכונן ידפק אחריי שנה.עכשיו בPS3 החדשים הם שפרו את זה וככה גם בXBOX.הYLOD זה כזה תירוץ גרוע של 360 Fanboys.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים הYLOD זה כזה תירוץ גרוע של 360 Fanboys.אותה דבר אני יכול להגיד שהrrod זה תירוץ של ps3 fanboys זה שטויות!!!בדיוק כמו הrrod הylod היא בעיה ותקלה חומרתית בקונסולה
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים עם אחוזי תקלה נמוכים במידה בלתי יאומנת.וקרירין - אכן הלכה לי העינית , אבל לכמה אנשים הלך המכשיר ותיקונים חוזרים עם XBOX?ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים אולי מיקרוסופט עשתה את הRROD כדי למנוע פיראטיות. ככה הם בקשר מתמיד עם הלקוח כדי לוודה שהוא לא פורץ את הקונסולה שלו ומבטל את האחריות . ואם הוא פורץ אותה והיא נשרפת הוא קונה עוד אחת - כך או כך הם מרוויחים
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים עם אחוזי תקלה נמוכים במידה בלתי יאומנת.וקרירין - אכן הלכה לי העינית , אבל לכמה אנשים הלך המכשיר ותיקונים חוזרים עם XBOX?ליביואוי אוי קצת צחוק סך הכל אני זה שדיווחתי על הRROD בפורום אפילו דיווחתי על הבעיה של SSBB על חלק מהקונסולות למזלי לי לא הייתה בעיה כזאת
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים אותה דבר אני יכול להגיד שהrrod זה תירוץ של ps3 fanboys זה שטויות!!!בדיוק כמו הrrod הylod היא בעיה ותקלה חומרתית בקונסולה אתה אשכרה משווה את האחוזים של RROD לYLOD?
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים תגיד לי אתה תקין ? אתה ראית השוואה ? אתה ראית אחוזים ? אתה ראית אותי נכנס לחדר שלך אמא שלך אתמול ?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אני לא מבין,כתבתי כמה דברים שעוזרים למנוע טבעת בXBOX מהדגמים הראשונים שעוד לא היה צלעות קירור משופרות וזה פשוט הפך לדיון VS של תקלות.רציתי שחבר'ה כאן שאולי יש להם XBOX360 מהדגמים הראשונים יוכלו ליהיות קצת יותר מודעים למה ניהיה RROD ואיך אפשר למנוע אותו.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים תגיד לי אתה תקין ? אתה ראית השוואה ? אתה ראית אחוזים ? אתה ראית אותי נכנס לחדר שלך אמא שלך אתמול ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.