עבור לתוכן

קריסה בזמן משחק

Featured Replies

פורסם

למרוח משחה טרמית, לשפר את המגע של גוף הקירור בצ'יפ, או לקנות קירור חלופי.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

(אני מקווה שמותר לי "להקפיץ" את הנושא כי יש לי משהו לעדכן)

הוצאתי את הכרטיס מסך והוצאתי אבק מהמאוורר שלו, כרגע הסתכלתי וראיתי שהוא עובד, אני לא בטוח שבצורה טובה כי הוא מרעיש, והוא עדיין חם.

דבר נוסף ששמתי לב אליו זה שהCPU עלה ל50-60 מעלות, אז מה אתם חושבים שזה? גם בעיה במאוורר של הכרטיס מסך וגם במאווררים של המחשב?

בכל הפתחים שיש במחשב- יוצא אוויר די קר, מה שדי מבלבל אותי S:

אוקיי, הנה 2 תמונות שאולי יעזרו לכם-

58607759pg4.jpg

w1280.png

והנה עוד אחת, כמה דקות אחרי (שתי התמונות זה במאמץ מינימלי, רק מסנג'ר+מדיה פלייר+אברסט)

87791341xs2.jpg

פורסם

איזה מעבד מותקן במחשב ?

איזה מאווררים יש במארז ? כולם תקינים ?

פורסם
  • מחבר

מעבד זה CPU? אם כן אז -CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200)

והמאווררים... אני די בטוח שכולם תקינים, אני לא יודע איזה מאווררים יש, אני רק יודע איפה הם ממוקמים, יש 1 בספק כוח, 1 שנמצא מתחתיו, ו1 שנמצא מעל הלוח אם. בנוסף יש את המאוורר של הכרטיס מסך שהוא נראה לי עובד אבל בצורה עלובה ביותר..

כרטיס מסך חדש יפתור את הבעיה?

פורסם

1 שנמצא מעל הלוח אם.

מול המעבד ?

תריץ את superPI על מוד של 32 מגה ותבדוק לאיזה טמפ' המעבד מגיע. תעדכן פה.

אני ממליץ לקנות משחה תרמית טובה, כזאת לדוגמה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=14460

ולמרוח שכבה דקה ככל אפשר על המעבד (CPU) ועל המעבד הגרפי (GPU - מורכב על הכרטיס מסך), זאת כמובן לאחר הסרה יסודית של המשחה הנוכחית.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא ממש מבין בזה ואולי בעצם המאוורר על המעבד ולא על הלוח אם, בכל מקרה הוא מופנה לחור במארז, כנראה הוא משמש להוצאת אוויר

ואין לי מושג מה זה משחה תרמית, זה אמור לבוא עם המחשב? כי אני בחיים לא שמתי משהו כזה, נראה לי אני מעדיף לא להתעסק עם זה, נשמע מסובך חח

פורסם
  • מחבר

אפשר לומר שפתרתי את הבעיה, הוצאתי את הכרטיס מסך וראיתי שיש בתוך המאוורר שלו לא מעט אבק, הוצאתי את זה ועכשיו הGPU על 44 מעלות, אני עוד צריך לנסות אותו במאמץ אז אני אערוך בקרוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים