עבור לתוכן

עזרה בהתלבטות... Dell XPS or Dell Inspiron

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

נשבר לי כבר מה IBM T30 שלי, והגעתי למסקנה שאני צריך לקנות מחשב חדש, אני שוהה כרגע בניו יורק, ולכן עומדת בפני אפשרות לקנות לפטופ ב-Dell Outlet. בהתחלה חשבתי על XPS1350, בגלל המסך הקטן, אבל לצערי הוא לא מציג רזולוציה גובהה מ-1280X800, אז כעת אני מתלבט בין גרסאות אחרות. יש להם את הXPS עם ה-15 אינץ', ויש Inspiron שלו גרסאות של 14 אינץ' ו-15 אינץ'.

הדרישות שלי הם פשוטות, 4 Gigs o Ram, מסך Wide Screen עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה, 1400 על משהו יהיה לי טוב, ובטריה טובה, אבל ממש טובה (הכי טובה). פעם בשנה בערך אני משחק פוטבול מנג'ר, אבל חוץ מזה אני לא משחק משחקים, כך שלא נראה לי שכרטיס מסך אמור להזיז לי. השימושים שלי במחשב הם Photoshop, Dreamweaver, ואני גם מחזיק עליו שרת Apache & Mysql (לבדיקות...).

לצערי הרב, כבר שנתיים שאני לא מתעניין בטכנולוגיה (בושה וחרפה לממרמניק לשעבר), ולכן מושגים כמו Core Duo לא מדברים אליי. ובמיוחד כשכותבים 2.4GHZ (לא היינו כבר ב-4GHZ?).

אחרי שחפרתי לכם את כל זה, איזה מעבד לדעתכם אני צריך? ומה ההבדל בין XPS ל-Inspiron (כי ה-Inspiron הרבה יותר זול)?

תודה מראש...

פורסם

ה-XPS מיועד לגיימרים או לאנשים שצריכים מחשב מאוד חזק

ה-inspirion מיועד לשימוש ביתי ..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, האם אני ארגיש הבדל בביצועים, אם אני אקח Core Duo 1.8ghz או ש Core Duo 2.4ghz?

כמובן שיש הבדל, אבל השאלה אם יש לי משמעות בהסתמך על הצרכים שפרטתי קודם לכן?

פורסם

רכשתי השבוע DELL INSPIRION 1525, בנתיים מבסוט עליו רצח!

פורסם

אני מבקש שוב - להגדיר תקציב ולהוסיפו לכותרת. אלה חוקי הפורום, ובלי תקציב כל הדיבורים פה הם דיבורי סרק.

השאלה היא לא רק באילו תוכנות אתה משתמש, אלא מה סוג השימוש. אם אתה עושה עיבודים גרפיים כבדים בפוטושופ (כל מיני דחיסות, אינטרפולציות, השד יודע מה), שטוחנים את המעבד וגורמים לו לעבוד ב-100%, ההבדל בין המעבדים עשוי להיות משמעותי. אחרת - לא כל-כך.

שים לב ש-Inspiron 1525 גם מגיע רק עם 1280x800, וכך גם רוב ה-XPS 1530 (למרות שלדעתי יש דגמים עם רזולוציה יותר גבוהה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים