פורסם 2008 ביולי 3117 שנים בזמן האחרון כל הזמן תקועה לי השורה: you are a funny guy don't you? אני זוכר שזה גבר שאומר לגבר אחר בטון די מעוצבן, אני חושב שאחרי זה מגיעה שורה כמו I bet you think you are a funny guy אבל אני לא זוכר מאיזה סרט או סדרה זה הגיעה, ויוו אני משתגע זה כמו השירים המציקים שאתה שר כל הזמן, אני כל פעם אומר את זה בראש ולא יודע מאיפה עזרה? ניסיתי גם בגוגל.. אבל אני לא מוצא את זה... עריכה, זה נראה לי לקוח מקומדיה
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים זו אחת השורות היותר קלישאתיות. אני יכול לחשוב על כמה סרטים או סדרות שבהן היא הופיעה...
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים גם לי זכור משהו כזהואני בטוח שזה בא מסרט של רוברט דה נירוהסתכלתי על הרשימהhttp://www.imdb.com/name/nm0000134/ולא נזכרתי באיזה סרט זה יכול להיות..
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים יש שורה כזו גם בXXX אחרי שתופסים אותו בשדות שם והוא ועוד כמה תלויים ומגיע מישהו עם סכין ואומר את זה
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר לא XXX ולא VFVאני חושב שזאת מאיזה קלאסיקה, משהו הסרטים של טרנטינו או משהו כזה
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים החבר'ה הטובים? גם רוברט דה נירו. Goodfelas (משהו כזה).תסתכל בהודעה הקודמת שלי, הוא אמר שזה לא זה.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר לדעתי כלבי אשמורתיש מצב גדול, זה הסרט האחרון שראיתי.יש לכם ניחוש אולי באיזה קטע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.