פורסם 2008 ביולי 3117 שנים איך אני חוסם גישה לתיקייה מסוימת בשרת? זאת אומרת, כשאני נכנס לתת תיקייה על השרת דרך שורת הכתובת זה יכתוב לי:You don't have permission to access ________ on this server.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אתה מגדיר הרשאות לתיקייה ה זאת שרק משתמש X יוכל לגשת אליה או שרק X משתמשים עם הרשאה Y יוכלו.ובאמת לא קשור לתיכנות><NIKILLER
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים א. תאמר באיזה תוכנת FTP אתה משתמש.FlashFXPאתה ציינת שם תוכנת לקוח, צריך את שם תוכנת השרת, זאת שמשמשת להרצת השרת עצמו ולא לגישה אליו.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אז מה אתה רוצה מאיתנו ? לא נתת אף פרט שאפשר לעזור לך. הגבלת גישה לתיקיה אתה עושה בשרת ה FTP לא בתוכנה שאיתה אתה מתחבר לשרת FTP.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים פותח הת'רד אם אתה מבין ב SERVER 2003 (ואני מאמין שכן) אז אתה יודע לחלק הרשאות. תיצור יוסר חדש,שיהיה רק יוסר. תן לו גישה לתיקיית האם(הראשית) ועל התת תיקייה תאמר שרק ADMIN או ENTERPRISE ADMIN יוכלו להיכנס ואז כשהיוסר ירצה להיכנס לתיקייה האסורההוא יקבל ז*ן לעין! NIKILLER
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר לא מבין מה אתם רוצים..ביקשתי משהו פשוט: לחסום גישה לתיקייה מסוימת בשרת. איך עושים את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.