עבור לתוכן

למה אין משחקי ארקייד חמודים ומגניבים לPC וגם משחקי מכות ??

Featured Replies

פורסם

מה באמת ?

פעם אחרונה שבדקתי התפריט אפילו בקושי עבד בTekken 5, ו4 או Tag עבדו עם FPS ממש גרוע על מחשבים מצויינים.

ד"א החלק שלא חוקי באמולטור הוא שאסור לך להוריד או "להשיג" bios, אתה בעקרון צריך להוריד אותו ישירות מהPS2 שלך או משהו כזה.

Art Tatum, אז Tekken 5 ו FF10\11 רצים חלק ? איזה אימולטור ואיזה מפרט ?

• תגובות 35
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא יודע מה אתם משחקים, אבל כשאני משחק כיום בPS2 או משהו כזה ישן, לעומת PS3 וXBOX360 זה פשוט זוועה!!!

לשחק במסכי LCD איכותיים כשאתה באיזה רזולציה מאפנה של DVD או משהו כזה, בשעה שPS3 וכו' מגיעים לFULL HD, זה פשוט עולם אחר!

וגם במחשב כבר מריץ הכל ככה

לדוגמא משחק כמו FIFA וPRO בPS2 לדעתי נראים פשוט זוועה כיום!

אולי אם תשב במרחק קילומטר לא תשים לב, אבל רואים מלא פיקסלים, הדמויות מטושטשות, אין החלקות משטחים כמו שצריך וכו'

אם כבר צריך להשוות בין PS3 למחשב ולא PS2 שכבר מזמן לא מהווה תחרות

וצודקים לגבי אמולטרים - הם ממש גרועים וכבדים.

אני זוכר בעבר שהיו כאלו לPS1 ומשחקים פשוטים כמו איזה זלדה או משהו כזה, בקושי היו זזים על מחשבים שעלו הרבה והרבה יותר חזקים!

אמולטר מטבעו הוא "מדמה" תמיד ירוצו הרבה הרבה יותר לאט.

זה בדיוק כמו שאריץ משחק שצריך מעבד פיסקלי, בלי אחד כזה וCPU יעשה את כל העבודה כולל ההדמיות.

זה יהיה איטי ומגושם!

פורסם

שמתי לב שלPS3

XBOX

וכו'

יש מלא משחקים כמו SONIC

MARIO

ועוד מלא שטויות

(לדוגמא עכשו יצא קונגפו פנדה שממש חמוד!)

ולא חסר משחקים בסגנון

אז, כיום שכבר למחשב יש חתיכת חוזק מבחינה גרפית וכו', ואפשר לקנות בקרי שליטה (כמו זה של XBOX), למה לא להוציא יותר משחקים כאלו למחשב???

וכנל גם לגבי משחקי מכות, שפשוט אין כלום למחשב!

איזה מאריו בדיוק יצא לך לראות בXBOX\PS3 ?

מאריו זה זיכיון של נינטנדו

סוניק כן יצא לPC -בשנים האחרונות יצאו כבר כמה משחקי סוניק לPC

הם היו די מסריחים כמו שהם הסריחו בקונסולות אבל יצאו

רק משחקי הסוניק לGBA\DS יצאו טוב בשנים האחרונות

בקשר למשחקי מכות ופלטפורמות באופן כללי

כמו שאמרו השליטה הסטנדרטית של המחשב וקהל היעד לא כל כך מתאים לזה

זה לא אומר שאין בכלל-אבל זה כן אומר שיש פחות

גם לXBOX דרך אגב אין יותר מידי משחקי פלטפורמות

פורסם

מה באמת ?

פעם אחרונה שבדקתי התפריט אפילו בקושי עבד בTekken 5, ו4 או Tag עבדו עם FPS ממש גרוע על מחשבים מצויינים.

ד"א החלק שלא חוקי באמולטור הוא שאסור לך להוריד או "להשיג" bios, אתה בעקרון צריך להוריד אותו ישירות מהPS2 שלך או משהו כזה.

Art Tatum, אז Tekken 5 ו FF10\11 רצים חלק ? איזה אימולטור ואיזה מפרט ?

הרצתי אותם על PCSX2.

צריך להתקין לתוכנה את ה PLUGINS המתאימים כדי שירוץ חלק.

יש כאלה שתומכים בריבוי ליבות ו DX9.

עם הגדרות נכונות זה רץ חלק בעיקרון.

את המפרט שלי אפשר לראות בחתימה.

פורסם

שלא תבין לא נכון אני חולה על אמולטורים

אבל במקרה של הPS2 כבר עדיף לקנות משומש ב500 שקל

במקום לחכות לאמולטור להבשיל

יש דברים שמתאימים לתחביב ויש דברים שבאמת עוזרים

לחכות עד שהאמולטור של הPS2 והגימקיוב באמת יבשילו רק כדי לשחק במשחקים האלו

זה אידיוטי

אפשר לקנות PS2 משומש ואפשר לקנות WII משומש (תומך אחורנית בגימקיוב) ולהתחיל לשחק

תאמין לי גם אני חיכיתי מיליון שנה ובסוף קניתי PS2 חדש ב1500

ושנה מאוחר יותר WII חדש ב2500

את המשחקים של הXBOX הישן למי ששואל שיחקתי את רובם בגרסת הPC

פורסם

זה פשוט מאוד

המחשב צריך להתמודד גם עם הוינדוס,וכל העומס שלו וגם עם האימלטור שזאת תוכנה מאוד מאוד כבדה

והסיבה האחרונה שהאימלטור הזה לא מפותח מספיק

מה הקשר ?

הסיבה שקשה לעשות אמולטור זה כי מדוברים במעבדים שונים לגמרי ומערכת אחרת וגם כי אתם בודקים משהו שמנצל את המערכת ל 100% (זה כמו שתנסו להריץ משחק במכונה וירטואלית, אבל הרבה יותר גרוע).

פורסם

הבעיה באמולטורים חובבנים מעבר לכל

זה שמפתחים אותם חובבנים

לכל מחשב גימרים היום יש מספיק כוח חישוב להריץ משחקי PS2 \גימקיוב\XBOX רגיל\וWII

ואפילו להוסיף פילטרים

ואם נינטנדו סוני וMS היו רוצות זה היה קורה מזמן

בפועל אין עניין לא לחברות קונסולות ולא לפיראטים מסחרים לפתח אמולטורים כאלו כי זה לא נותן הרבה כסף

ומה לעשות חובבנים לא מפתחים אמולטורים ברמה מקצועית בזמן סביר

פורסם

8 שנים זה לא זמן סביר ? מאיפה אתה יודע איזה רמת תיחכום יש באמולטורים האלו ? אני מניח שאין לך אפילו הבנה בסיסית של המושג "ארכיטקטורה שונה" כדי להבין את הבעיתיות בדבר.

פורסם

מה הקשר ?

הסיבה שקשה לעשות אמולטור זה כי מדוברים במעבדים שונים לגמרי ומערכת אחרת וגם כי אתם בודקים משהו שמנצל את המערכת ל 100% (זה כמו שתנסו להריץ משחק במכונה וירטואלית, אבל הרבה יותר גרוע).

גם לא נכון...

הסיבה שקשה לעשות אמולטורים זה בגלל שלא בדיוק יודעים איך כל דבר קטן עובד בתוך הקונסולה.

זה מעיין REVERSE ENGINEERING, אתה מנחש ומנסה ואז בודק אם זה מה שאמור לקרות.

בנוסף יש את עניין ריבוי החומרה ודריוורים בPC שמאוד מקשה על המפתחים, שהם לא בדיוק חובבנים כמו שאמרו פה קודם,

הם פשוט עושים את זה כתחביב בשעות הפנאי, ולכן גם לוקח להם הרבה יותר זמן.

אם SONY היו רוצים לעשות אמולטור לקונסולה שלהם, היה להם הרבה יותר קל מאשר קבוצה של מתכנתים שצריכים לגלות הכל מחדש.

פורסם

הם כמובן עשו, האמולטור של PS2 ב PS3. ותודה רבה שאתה אומר לא נכון, ד"א ארט:

Misconceptions regarding speed

A common misconception regarding PCSX2 is that a processor with a relatively high clock speed, such as a Pentium 4 or Athlon XP (the former with clock speeds as high as 3.8 GHz), should easily be able to emulate PS2 games at full speed. The PS2 has several processing units including a MIPS R5900 chip, MIPS R3000A chip, two custom vector units, and graphics chip (Graphics Synthesizer). With the exception of the MIPS R5900 (clocked at 294.912 MHz) and the MIPS R3000A (clocked at 36.864 MHz, selectable to 33.8688 MHz for PlayStation (1) emulation), all other chips run at the bus speed of 147 MHz. There are several reasons which make emulation of the PS2 on a PC extremely difficult. Architectural differences between an x86-based PC and the PS2 are substantial; emulating multiple chips running in parallel on a single-core processor is quite complex. Taking advantage of dual core processors on PCs is even harder due to the tight synchronization between the PS2 chips. The development team provides a blog, explaining technical details of emulating the PS2.

פורסם

זה באמת לא נכון שהאמולטור לוקח 100%.

לא על QUAD בכל מקרה.[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 00:59:24

אני זוכר שהיה תמיכה במשחק של שני שחקנים דרך האינטרנט באמולטור לPS1 או באחד מהאמולטורים הקודמים...

מהרבה בחינות יש יתרונות לאמולטורים (לא שהם כאלה מוצלחים בלהריץ משחקים).

פורסם

מן הסתם, כי כמו כל משחק הוא לא יודע לנצל את זה.... PS1 ומערכות דומות / ישנות ממנו זה לא בעיה לעשות אמולציה, אבל PS2 זה כבר עולם אחר, למי שיש טיפה של מושג במחשבים מומלץ לקרוא את הפוסטים הישנים יותר פה:

http://www.pcsx2.net/blog.php?p=3

http://www.pcsx2.net/blog.php?p=2

פורסם

זה לא רלוונטי שהPS2 זה עולם אחר

אני בטוח שלסוני יש אמולטור פנימי משלהם לPS2 והוא בטח היה קיים ממזמן

פה מדובר על תוכנה שתחליף רכיבים חומרתים

לסוני יש את כל המידע על הרכיבים שלהם

ובעלי מקצוע במשרה מלאה

וזה לאומת חובבנים שאפילו לא יכולים מבחינה חוקית להכניס את הביוס בשחרור של האמולטור

פורסם

פשש, מזל שאתה בטוח (מן הסתם זה תוכנה שמחליפה רכיבים חומרתיים, מה חשבת שזה אמולטור). מה הקשר בין הרמה של התוכנה לחובבנים לזה שיש סתם בעיות חוקית. תהיה לי בריא, אין לך מושג מהחיים ואתה פולט שטויות כמו קיטור.

פורסם

אני עוקב אחרי האמולטורים עוד מאז שיצא אמולטור טוב לNES

אתה זה שמסרב לקלוט שיש אבדל גדול בין חברת פיתוח לבין אנשים שמפתחים כתחביב

רק תראה את PJ64

האדם הכי מעורב באמולטור הזה הפסיק שנה שלמה לפתח את האמולטור כי לא היה לו זמן לזה

או סתם דוגמה קטנה

זוכר את האמולטור הטוב הראשון לPS1 ?

מי פיתח אותו ?

כן חברת פיתוח ועד שהפסיקו הוא היה האמולטור הטוב ביותר ויצא הרבה לפני שאמולטורים אחרים היו ברמה שלו

לאומת זאת לחובבים לקח הרבה זמן

נכון היום יש אמולטורים הרבה יותר טובים לPS1

אבל זה כבר לא רלוונטי

אותו דבר PS2

רק שבPS2 לא הייתה אף חברת פיתוח רצינית לפתח אמולטור

אז עד שיצא אמולטור באמת איכותי (ויודע זה כבר קרוב) המכשיר עצמו כבר לא רלוונטי

לאומת זאת ציפ טוב לPS2 יצא אחרי שנתיים

כי מאחורי זה יש חברות פיתוח שעושות מזה כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים