פורסם 2008 ביולי 3117 שנים שמתי לב שלPS3XBOXוכו'יש מלא משחקים כמו SONICMARIOועוד מלא שטויות(לדוגמא עכשו יצא קונגפו פנדה שממש חמוד!)ולא חסר משחקים בסגנוןאז, כיום שכבר למחשב יש חתיכת חוזק מבחינה גרפית וכו', ואפשר לקנות בקרי שליטה (כמו זה של XBOX), למה לא להוציא יותר משחקים כאלו למחשב???וכנל גם לגבי משחקי מכות, שפשוט אין כלום למחשב!
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אולי יש, אבל הם לא מקבלים זמן שידור באתרי משחקים אינטרסנטים.בכל מקרה אפשר להריץ אמולטור לPS2 ולשחק ב TEKKEN. ;D
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים התשובה פשוטה מאודאלו משחקים שלא נועדו לשחק אותם על המחשב האישימכיוון שלא נוח גם לשחק אותם על המקלדת...זה פשוט בנוי לקונסלותזה כמו שתשאל למה אין הרבה משחקי גוף ראשון על הקונסלות- אותה התשובה כי לא נוח לשחק אותם שם אלא נוח על המחשבאה וגם עכשיו הPC במשבר קשה בגלל הפראטיות ורוב החברות מסרבות להוציא משחקים לPCאם אתה אוהב לשחק משחקים כאלו תקנה קונסולה-ואתה לא חייב מהחדשיםלדעתי גם סוני 2 מספיק בהחלט!
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים התשובה פשוטה מאודאלו משחקים שלא נועדו לשחק אותם על המחשב האישימכיוון שלא נוח גם לשחק אותם על המקלדת...זה פשוט בנוי לקונסלותזה כמו שתשאל למה אין הרבה משחקי גוף ראשון על הקונסלות- אותה התשובה כי לא נוח לשחק אותם שם אלא נוח על המחשבאה וגם עכשיו הPC במשבר קשה בגלל הפראטיות ורוב החברות מסרבות להוציא משחקים לPCאם אתה אוהב לשחק משחקים כאלו תקנה קונסולה-ואתה לא חייב מהחדשיםלדעתי גם סוני 2 מספיק בהחלט!יש גם גויסטיק למחשב... בידיוק כמו ל PS2
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים דווקא קונג פו פאנדה יש למחשב גם. משחקים כמו sonic ו mario יצאו כמותגים לקונסולת ספציפיות שנועדו להגביר את הזהות של המוצר. חוץ מזה יש טרנדים בפיתוח משחקים שבדרך כלל כוללים סוגי משחקים מסויימים שיוצאים רק לפלטורומות מסויימות (כמו למשל משחקי מכות שפעם היו הרבה יותר למחשב והיום בכלל לא מיוצרים למחשב).
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים יש גם גויסטיק למחשב... בידיוק כמו ל PS2 אני יודעת גם לי יש גיים פאד דמוי PS2 לPC אבל זה מבאס כי כל פעם שאני מתקינה משחק חדש צריך לכוון את המקשים לג'ויסטיק ויש לפעמים עשרות מקשים אני אישית משתמשת בגיים פאד למשחקי קונסלות ישנים שאני משחקת על אימלטורים אני תמיד מעדיפה לשחק משחק פלטפורמה על הסוני 2 מאשר על המחשב המחשב זה לגוף ראשון אסטרטגיה וכו'...
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אני אמכור את נשמתי בשביל Tekken 4/5/6 למחשב.מוזר... אני כמעט בטוח שהגבתי לזה אתמול אבל זה נעלם...אפשר להריץ TEKKEN 4 ו 5 על PC בעזרת אמולטור ל PS2http://www.pcsx2.net/about.php ;D
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים איזה מחשב צריך בשביל להריץ את זה בכבוד ? (עזוב את זה שזה לא חוקי). אין שום דבר בתוכנה הזאת שלא חוקי. התוכנה וכל מה שבאתר שלהם חוקי לחלוטין ככל הידוע לי. הם מפתחים את זה כבר המון שנים ולפני זה פיתחו אמולטור לPS1. בקשר לביצועים... לא יודע, כל משחק והקטע שלו. מה שבטוח מחשבים של היום חזקים מספיק בשביל להטיס אותם. התוכנה אפילו תומכת בריבוי ליבות.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אין שום דבר בתוכנה הזאת שלא חוקי. בקשר לביצועים... לא יודע, כל משחק והקטע שלו. מה שבטוח מחשבים של היום חזקים מספיק בשביל להטיס אוצם. התוכנה אפילו תומכת בריבוי ליבות. מניסיון שלי, האימלטור מלא בבאגים. ושום משחק לא עבד לי חלק ומלא תקלות גם בגרפיקה,סאונד,פריימים ממש ממש אייטים . יש לי מחשב ליבה כפולה 2.3 E6550 8600 GT 2 ג'יגה ראם תעשו את החישובים לבד
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים תעשה את החישובים לבד אתה, בשביל אמיולייטור של PS2, בגלל שממש אין תאימות לפלטפורמת X86 או X64, צריך ה-ר-ב-ה יותר כוח עיבוד ממה שפלטפורמה ייעודית תיתן בשביל להשיג אותה תוצאהE6550 מעל למספיקבעניין של כרטיס מסך, על 8800GT ומעלה זה ירוץ חלק.רצוי 2 ג'יגה ראם -ומעלה- (עם דגש על ומעלה)בנוסף, האמיולייטור חוקי, הרצת משחקים שלא נמצאים באחזקה חוקית של המשתמש- זה לא חוקי.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מניסיון שלי, האימלטור מלא בבאגים. ושום משחק לא עבד לי חלק ומלא תקלות גם בגרפיקה,סאונד,פריימים ממש ממש אייטים .יש לי מחשב ליבה כפולה 2.3 E6550 8600 GT2 ג'יגה ראםתעשו את החישובים לבדיש משהו במה שאתה אומר... הרבה אפילו.אבל TEKKEN 5 רץ לי יופי וגם FF10 ו 11.אפילו סיימתי את FF10 על הPC. ;Dבאתר יש רשימה של מה עובד טוב ומה עדיין לא עובד מושלם או בכלל.הם כל הזמן מפתחים את התוכנה כדי שיעבדו עוד משחקים.זה לא תחליף לPS2 וזה לא ממש קל למשתמש הנפוץ להתעסק עם זה.אבל אם יש לך PS2 ואתה רוצה לשחק במשחקים שקנית בPC אז זה נחמד שאתה יכול להריץ אותם בטיל ולשמור ולטעון בחלקיק שניה ואפילו בכל מצב במשחק.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים בואו אני יסביר לכם למה האימלטור של PS2 לא עובד חלק גם על מחשבים חזקים פי 4 יותר מהPS2זה פשוט מאודהמחשב צריך להתמודד גם עם הוינדוס,וכל העומס שלו וגם עם האימלטור שזאת תוכנה מאוד מאוד כבדהוהסיבה האחרונה שהאימלטור הזה לא מפותח מספיק בקיצור יש לי סוני 2בין סוני 2 לאימלטור-עולם אחרפשוט מי שרוצה לסבול שישחק באימלטורמי שיש לו סבלנות-שיחכה עוד שנה שנתיים עד שיהיה אפשר לשחק כמו בנאדםחוץ מזה אפשר להשיג סוני 2 יד 2 במצב טוב גם ב600 שקל עם כל הציוד (ויש גם ביותר זול)
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים לפחות בזמן האחרון יותר ויותר משחקים מקונסוליות מגיעים למחשב... הנה עוד מעט יוצא STREET FIGHTER 4 למחשב!!!!!זה לא סתם משחק...שמעתי ש THQ תוציא את UFC 2009 גם למחשב מקווה שזה נכון.אתה יכול גם להשתמש ב MAME32 בישביל משחקים כמו STREET FIGHTER 3 וישנים כאלה...אבל גם אני לא מבין כי משחקי מכות הם קלילים אז לא מבין למה חברות פיתוח קטנות לא עושות משחקי מכות קלים וטובים במקום להשקיע מלא זמן על משחקי חרא FPS כמו SOF3 למשל.. יאללה היו עושים את משחק מכות נראה לי היה יותר מצליח ועולה להם פחות כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.