פורסם 2008 ביולי 3117 שנים יש לי מחשב עם לוח של ASUS A7V266-Cישן מאוד עם מעבד AMD1700 והוא לא פועל כשורה .אני מצליח להפעיל אותו, עובר בו מטח אבל לא נדלק המחשב, אם אני מוציא ממנו את כל הכרטיסים הוא לא מצפצף דבר שתמיד קורה ואמור לקרות... ולא שום דבר הוא עבד לפני כמה ימים אבל היה איזה יום אחד שהמחשב נפל לי באויר איזה 30 סמ ולא בדקתי לאחר מכן אם הוא עובד למחרת רציתי להפעיל אותו כי החלפני מארז... והוא לא עובד יכול להיות שנשרף או שזז משהוא למרות שהוא נדלק למחצה? איך אפשר לתקן את זה?
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים היה איזה יום אחד שהמחשב נפל לי באויר איזה 30 סמ ולא בדקתי לאחר מכן אם הוא עובד קיים חשש מאוד גדול שנגרם נזק פיזי ללוח במיוחד אחרי נפילה כזאתהוא מגיע לפוסט?
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר מה זה פוסט?עשיתי סוג של בדיקה ויזואלית ונראה שהכל במקום לא נראו חלקים שבורים לא על הלוח ולא במרז
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים פוסט זה המסך הראשוני, השורות הלבנות שמתבצעת בהן ספירת הזכרון, וזיהוי התקני הIDE.כשאתה מדליק את המחשב אתה רואה משהו על המסך?נתק את ~כל~ הכרטיסים מהלוח אם, השאר רק את הלוח, מעבד וספק כוח. יש צפצופים? אם אין ציפצופים, ויש רמקול שמותקן על הלוח, אחד מהשלושה תקולים.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר גם זה נעשה ואפילו הוחלף ספק...אז מה איך אפשר להיות בטוחים בזה? יש דרך יותר מקצועית לבדוק תנושא?!
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים אל תכתוב "גם זה נעשה...", תפרט מה בדיוק נעשה.החלפת ספק והבעייה קיימת? צמצמת את הטווח עוד. הבעייה היא או בלוח או במעבד. פרק את המעבד והרכב אותו על לוח אחר, אם יש לך. אם יעבוד, כנראה הלוח הוא שתקול, אם לא יעבוד, כנראה הוא זה שתקול.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר לצערי אין לי עוד לוח תומך למעבד או להיפךמה שעשיתי זה בודדתי הכל מהלוח כלומר נשארו רק ספק לוח מעבד ומפסק להפעלה...לדעתי אני פשוט אשים אותו בצד וינסה עוד כמה זמן בינתיים אני אולי אקנה איזה P4 2.4GH להשלמת הפרוייקט שליתודה בכל זאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.