פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים לא שנה אם תעשה התקנה מחדש או התקנת תיקון הBCD של ויסטה עדיין שולט על הבוט.אבל עם כל זה אתה צריך לעשות את אחד משלושת הדברים שרשומים בסטיקי על מנת שההתקנה תצליח לזהות את הכונן.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר התקנתי XP SP3 ועכשיו נוצר לי ממש בלאגן!!!יש לי כרגע בהפעלת המחשב 3 גירסאות של XP להפעלה ועוד אחת בכלל לא מזוהההויסטה עדיין קיימת אבל אין לי שום גישה אליה!!בבקשה, עזרה עד סוף המהלך או בלי עזרה בכלל כי תמיד עוזרים עד האמצע והנה, המחשב שלי כרגע לפני פירמוט הכרחי!!איך אני יכול לשחזר את ההפעלה של ויסטה??
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים לעשות בוט מ CD של ויסטה ושם בהתחלה לעשות REPAIR .( BCD נמחק עם התקנה של XP ואני חושב לא אפשר לתקן אותו עם EDITOR שלו אם הוא כבר לא שם).בעיות עם XP אתה צריך עזרה מחבר שמבין איך להתקין ואיפו XP.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר איוון רק תגיד לי אם אני צודק כי אני בקושי הבנתי מה שכתבת,להכניס דיסק של ויסטה ולהעלות אותו בבוטבאפשרויות לעשות REPAIR BCD?? איפה זה בדיוק אמור להופיע לי בהתקנה?
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר מישהו סידר לי את הויסטה בחזרה דרך התוכנה בלבד בלי הדיסק והבוטאבל עכשיו שוב אותו מצב פשוט הפוך!המחשב מזהה רק את הויסטה ולא את האקס פי..תיקון:הוספתי אנטרי של אקס פי ועזרתי לו לזהות שהיא מותקנת בכונן Cועכשיו זה מזהה גם XP וגם VISTAתודה רבה רבה לכל העוזרים!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.