פורסם 2008 ביולי 3017 שנים יש לי התקנה של XP על כונן C וחלונות VISTA על Dעכשיו העניין הוא שלא נגעתי בXP כבר כמה חודשים והיא 'דעכה'משום מה המערכת לא מזהה כבר את המקלדת והעכבר שלי למרות שהיא זיהתה בעבר וגם אם אני מחבר ומנתק היא עדיין לא קולטת אותםבלעדיהם אי אפשר לעשות כלוםמה אני יכול לעשות למישהו יש מושג?..ועוד שאלה בקטנה, אני יכול להתקין את הXP מחדש בזמן שויסטה פועלת? כי פעם זה היה משתק את המערכת הפעלה החדשה יותר (התקנתי 98 אחרי שכבר היה לי XP)תודה לכל המגיבים
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים זה ממש לא בעיה לעבוד עם שתי המערכות כל עוד הן נפרדות בשתי כוננים לוגיים/פיסיים שונים.כאשר אתה מבצע תיקון לXP אתה לא תפגע בויסטה וההפך וחוץ מזה גם אם משהו "נדפק" עם הוט יש לך את BCDedit המובנה בויסטה או את easy BCD שיוע לעשות עבודה מצויינת ב bootloader עם כמה מערכות הפעלה ושילוב של ויסטה.לגבי בעיות של עכבר ומקלדת זה נשמע קצת מוזר כי זה לא משהו זאמור להתרחש מחוסר שימוש במערכת.הבעיה לא חוזרת על עצמה כאשר אתה בויסטה?
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר אתה כניראה לא הבנת בדיוק את הבעיה אז אני אסביר שוב,הבעיה היא שאין לי שליטה של עכבר ומקלדת על XP ולכן אני חייב לתקן אותה דרך ויסטה כי רק בויסטה יש לי שימוש בעכבר ובמקלדת באופן תקין ורגילאיך אני יכול לעשות את זה?.?
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים תכניס דיסק של XP>תעשה בוט ממנו>הוא ימצא שיש לך כבר התקנה של XP ויתן אפשרות של repair שתוכל איתה לבצע תיקון מערכת.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים אם הוא לא מזהה התקנה קיימת של XP הוא בטוח לא יתן לך אפשרות של תיקון.האם אותו כנון מזוהה ע"י ההתקנה (אל תשכח שבמידה ומדובר בכונן SATA שעובד בצורת NATIVE יש צורך בשילוב של דרייבר AHCI ע"י לחיצת F6 בהתקנה).
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר עכשיו כבר איבדת אותימה שכן, אני יכול לומר לך שהויסטה והאקס פי מותקנות על אותו דיסק קשיח אך בכוננים נפרדיםהדיסק קשיח הוא דיי ישן אבל אני לא יודע איזה חיבור הואהדיסק הקשיח החדש הוא SATA
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים יש לך שתי אפשרויות:א. לראות בויסטה מה הדגם שלו (יופעה ב device manager) ואז לבדוק לפי הדגם באתר היצרן.ב. לפתוח את המארז ולבדוק חזותית.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר בדקתי לפי מנהל ההתקניםזה SATAhttp://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=83מה עכשיו?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר שאלה פשוטה יותר, אם אני אנסה להתקין את החלונות XP שוב באותו כונן שהיא הייתה מותקנת, ויסטה תעלה כרגיל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.