עבור לתוכן

הצעה שנראית טובה מכדי להיות אמיתית. מה הקאטש?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב ואף קיבלתי כאן המלצות למפרט מומלץ. נתקלתי בפרסום (בקובץ המצורף) שנראה טוב וזול מכדי להיות אמיתי.

זה כולל מחשב+מסך 19''+מ"ה ויסטה ב2500 ש"ח.

דיברתי איתם בטלפון בנסיון לברר פרטים על הרכיבים. הבחור לא כל כך שש לעזור והפרטים שקיבלתי הם:

המעבר core due 4600 של אינטל

לוח אם של אינטל p33

מארז 500W

מסך של fugicom.

מה דעתכם? שווה לקנות את זה? זה נראה ממש זול ביחס לרכיבים.

המחשב לצרכים משרדיים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

במפרטים "במבצע" מהסוג הזה דוחפים בד"כ את הרכיבים הכי בררה שנשארו להם בחנות. שים לב שבעצם אתה לא יודע איזה לוח אם אתה מקבל (למעט הצי'פסט), המעבד המככב במודעה לא קיים (אין שום מעבד C2D במהירות 3.2GHZ), ספק (כנראה) ב80 שקל, זכרונות (שוב, כנראה, כי אין את הפרטים לא במודעה ולא בבירור שלך...) ישנים של 667 מה"צ, כרטיס מסך עלום לחלוטין (זה שהוא 256 מגה לא אומר עליו כלום, מה גם שלעבודה משרדית כרטיס מובנה יספיק בהחלט), השד יודע איזה מארז, מסך מדגם לא ברור וכולי.

אני מציע שתפנה למדור מפרטים בפורום עם התקציב שלך והדרישות שלך, שם תקבל כנראה הצעות הגיוניות יותר.

פורסם

אני מציע שתפנה למדור מפרטים בפורום עם התקציב שלך והדרישות שלך, שם תקבל כנראה הצעות הגיוניות יותר.

פורסם

מהירות-השעון של כל אחת מליבות ה-Intel C2D E4600, למשל, הינה 2.4GHz, כך שסביר יותר כי המעבד בהצעה הנ"ל הנו דווקא ה-Intel Celeron E1200 (ה-C2D כפול-הליבה השולחני הזול ביותר הקיים, כמדומני, אשר כל אחת מליבותיו הינה במהירות-שעון 1.6GHz). כלומר : הטעיה בפרסום.

וכל השאר דומה בעליל ליתר ההצעות מחנויות קיקיוניות כאלו, שהיום הן כאן, ומחר הן לא (וכך גם השירות, לציוד הקלוקל שבד"כ נמכר בהן).

צרף נא את חלקי התצרף, לרבות הנסיבות (כגון : חוסר הנכונות של המוכר למסור את מפרט המערכת המדוייק), וחזקה על כל הנורות האדומות שתידלקנה.

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב ואף קיבלתי כאן המלצות למפרט מומלץ. נתקלתי בפרסום (בקובץ המצורף) שנראה טוב וזול מכדי להיות אמיתי.

זה כולל מחשב+מסך 19''+מ"ה ויסטה ב2500 ש"ח.

דיברתי איתם בטלפון בנסיון לברר פרטים על הרכיבים. הבחור לא כל כך שש לעזור והפרטים שקיבלתי הם:

המעבר core due 4600 של אינטל

לוח אם של אינטל p33

מארז 500W

מסך של fugicom.

מה דעתכם? שווה לקנות את זה? זה נראה ממש זול ביחס לרכיבים.

המחשב לצרכים משרדיים.

ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב למפרט, ויבנו לך כאן הצעה טובה יותר.

פורסם

בהחלט מבדר.

לא, אין טעם לקנות דבר כזה.

ב-2,500 ש"ח, אומנם אף אחד לא יכניס לך מסך 22" ומערכת הפעלה,

אך, תקבל מחשב איכות שיהיה גם שקט יחסית, ותקבל עליו אחריות שגם תוכל לממש.

פורסם

לא מאמין שאפשר לקנות ב2500 מחשב פלוס ציוד היקפי

ברור שמדובר בבפלוף רציני

תשים פה תקציב - נניח 4.5 כולל מסך

ויבנו לך מערכת פי כמה יותר טובה ואמינה

פורסם

בישביל הצרכים שלו לא צריכים 4.5K וגם לא קרוב לזה.

מערכת משרדית חזקה יחסית שכוללת מעבד AMD כפול ליבה ו-1GB זיכרון יכולה לעלות טיפה מעל 1000 ש"ח כיום.

תוסיף מסך 19 פשוט שעולה כ-900 ש"ח ומערכת הפעלה והגעת גם לסביבות ה-2500

פורסם

כן, אבל עדיין גם לצרכים משרדיים הייתי רוצה מחשב שקט, עם כמות זכרון סבירה (2 ג'גה לפחות), ועם מסך איכותי

כלומר מסך 19 אולי יספיק בגודל, אבל משהו סביר עולה איזה 1500 נניח

מחשב משרדי כמו שהוא רוצה יעלה 3.5 ויספק אותו מעל ומעבר, כולל מסך.

פורסם

עקרונית, Xtract צודק בעניין מפרט התואם לשימושים שצויינו, ומחירו.

פורסם

אהבתי את המשפט "מסך 19" דק במיוחד"

ענק... ;D

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

יותם, אני יכול להבין שתדרוש כותרת יותר עניינית, אבל איך להוסיף תקציב ושימושים קשורים לשאלה שלו?

דרישה לתקציב ושימושים הגיונית כשמבקשים מפרט, אבל הבחור בסך הכל שואל איפה הקאטצ' בפרסום שהוא ראה.

פורסם

הבחור עדיין מבקש\מעוניין לקנות מפרט.

הבקשה שלו לשאלה איפה הקאץ' באה להבין האם משתלם לקנות את המפרט הזה או לא.

סביר שהוא יקבל כאן מפרט חלופי משתלם הרבה יותר מה שאומר ששוב הגענו לבקשת מפרט לכל דבר.

אם הוא שואל איפה הקאץ' בלבד ואין לו שום כוונה לקנות את המפרט הנ"ל או כל מפרט אחר אז הנושא לא שייך לכאן אלא לפורום "כללי".

פורסם

תפסיקו כבר להציק לאנשים. המטרה של הפורומים היא לעזור אחד לשני. למנוע מאנשים לעשות טעויות. תעזרו לו שלא ירמו אותו וזהו. לי למשל סגרו אשכול שכתבתי בטעות בכללי כי המחשב שלי היה עושה ריסטים בגלל חום והציעו לי לבדוק טמפרטורות. ואחר כך העבירו את הדיון שלי לתמיכה טכנית וסגרו אותו שם. אם לא היו סוגרים לי אותו שם הייתי יכול לקבל מידע איך מנקים את המחשב ומורידים טמפרטורה...ועשיתי בטעות נזק למחשב עם פן והרסתי אותו :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים