עבור לתוכן

מתלבט מה לעשות עם ה 88GTS 640 שלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצטער שלא הייתי נוכח בדיון, כמה התייחסויות

-ניסיתי לעשות קצת OC וראיתי שהכרטיס שלי מתחמם מאד מהר- אחת הסיבות בגינן מלכתחילה רציתי לקנות קירור...

-הזכרונות מוחלפים ל2X2GB מסדרת פאי החדשה, אבל זה כבר OFFTOPIC

-הקירור הוזמן כבר אבל עקב "תסמונת הדקה ה90" המוכרת ברכישת חומרה הועלה האשכול הזה.

-ראיתי פה שמישהו הגיע לתוספת 10% בביצועים, WOW אני רק מדמיין מה אני אוכל לעשות עם הקירור וסרקולציה נבונה במארז שלי.

-הטמפ' הכי נמוכה שהכרטיס שלי הגיע הקיץ עומדת על 58 מעלות שזה כולל מזגן בטמפ' 20 מעלות+מהירות 3 של מאוורר תקרה xD.

-ושוב אני מזכיר, המחשב הולך לעבור פרמוט,נקיון פסח,ארגון חוטים וסרקולציה,בדיקת שמן-מים,שדרוג זכרונות,הוספת קירור למעבד,הוספת HD לRAID,תוספת מאוורר קדמי (שמתי לב שאין לי בגלל שבעבר חשבתי שאין לי יותר סלוטים לחיבור מאוורר על הלוח M, עד שגיליתי שיש לי איזה 200 חיבורי מולקס היוצאים מהספק)

פורסם

אל תשכח שזאת לא העונה ל OC כבד.

פורסם

לא העונה?

אם יש לו מזגן בחדר זה מעולה.. לי אין מזגן בחדר והכרטיס מסך שלי נח על 38-39 מעלות ( 8800GT עם AC S1)

ואני זוכר של GTS יש קירור הרבה יותר מאסיבי היה לי אותו לפני..

מבחינת אוברקלוק הגעתי עם המעבד ל20 אחוז והבעיה העיקרית שלי היא הזכרונות - הקירור שלהם זה עלוב לדעתי.

אני מנסה למצאו פטרון גם זה לזה..

פורסם

לא מספיק שכשאתה עושה OC אתה מגביר את צריכת החשמל של המחשב אז אתה גם צריך שיהיה בחדר מזגן שיביא את טמפ' החדר למינימום 23.

זה לא שווה את זה מבחינת צריכה כללית של חשמל. כמה כבר אפשר להשאיר את המזגן דולק?

וזה ידוע שבקיץ צריך להוריד הילוך מבחינת OC כי התנאים לא מאפשרים זאת.

עוד חודשיים בערך כשהטמפ' יצנחו זה יהיה מעולה לקרוע את השעון.

פורסם

הכל טוב ויפה אבל שוב שום דבר לא יעזור שאתה מתחיל לחשוב על זה אין דרך חזרה

בסוף קונים אצלי זה ככה וזאת בעיה :nono:

הלך לי על המחשב כל כך הרבה כסף

פורסם

שכנעתם אותי :hi: אני מוסיף קירור וקורע את השעון :)

אני קורא ורואה שהרבה אנשים נהנים עדיין מהכרטיס הזה, לי אישית יש הרבה בעיות איתו אבל אני מניח שזה לא משהו שפרמוט, ושדרוג קרב ובא לא יכול לפתור.

מקסימום נממש אחריות 8)

לא תוכל לממש אחריות אם תחליף קרור !

מצטער שלא הייתי נוכח בדיון, כמה התייחסויות

-ניסיתי לעשות קצת OC וראיתי שהכרטיס שלי מתחמם מאד מהר- אחת הסיבות בגינן מלכתחילה רציתי לקנות קירור...

-הזכרונות מוחלפים ל2X2GB מסדרת פאי החדשה, אבל זה כבר OFFTOPIC

-הקירור הוזמן כבר אבל עקב "תסמונת הדקה ה90" המוכרת ברכישת חומרה הועלה האשכול הזה.

-ראיתי פה שמישהו הגיע לתוספת 10% בביצועים, WOW אני רק מדמיין מה אני אוכל לעשות עם הקירור וסרקולציה נבונה במארז שלי.

-הטמפ' הכי נמוכה שהכרטיס שלי הגיע הקיץ עומדת על 58 מעלות שזה כולל מזגן בטמפ' 20 מעלות+מהירות 3 של מאוורר תקרה xD.

-ושוב אני מזכיר, המחשב הולך לעבור פרמוט,נקיון פסח,ארגון חוטים וסרקולציה,בדיקת שמן-מים,שדרוג זכרונות,הוספת קירור למעבד,הוספת HD לRAID,תוספת מאוורר קדמי (שמתי לב שאין לי בגלל שבעבר חשבתי שאין לי יותר סלוטים לחיבור מאוורר על הלוח M, עד שגיליתי שיש לי איזה 200 חיבורי מולקס היוצאים מהספק)

האם הגברת את מהירות המאוורר של הכרטיס ?

אצלי הוא לא היה עובר 60 % עד שהטמפ' לא מגיעה לאיזה 80 מעלות.

אם אני מגדיר ל 100 % ידנית עם RIVA TUNER או NTUNE הטמפ' היא 55 מעלות במנוחה בחדר חם מאוד !

פורסם
  • מחבר

טוב הנה עדכון, HR03+ אינו בין הנמצא :(

אני לא מכיר שום חנות המוכרת את גוף הקירור הנ"ל, כך שאם מישהו יודע או שמע אשמח לדעת :xyxthumbs:

פורסם

אני הגעתי עם 8800GTS 320MB עם מזגן, 100% מאוורר של הכרטיס (לא כזה רועש..) + מאוורר צמוד לכרטיס ל 47 מעלות במנוחה

ו 58 מעלות במאמץ. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב הנה עדכון, HR03+ אינו בין הנמצא :(

אני לא מכיר שום חנות המוכרת את גוף הקירור הנ"ל, כך שאם מישהו יודע או שמע אשמח לדעת :xyxthumbs:

עכשיו (לילה) לפי EVEREST הטמפ' שלי הן:

50/63/55

שום תוכנה לא פועלת ברקע מלבד דפדפן FF...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים