עבור לתוכן

שאלה - כרטיס מסך nvidia geforce 8400m g 256 mb - שווי ביצועי

Featured Replies

פורסם

nvidia geforce 8400m g 256 mb

האם זה כמו כרטיס מסך במחשב נייח או שיש איזשהו הבדל(מבחינת משחקים וכדו') ואם יש הבדל כמו מזה שווה (בנייח)?

פורסם

nvidia geforce 8400m g 256 mb

האם זה כמו כרטיס מסך במחשב נייח או שיש איזשהו הבדל(מבחינת משחקים וכדו') ואם יש הבדל כמו מזה שווה (בנייח)?

אממ...מה?! :s05:

פורסם

זה חרא של כרטיס גם בנייד, וגם בנייח. בנייד קצת יותר חרא מבנייח. :)

פורסם

אאאאאההה :kopfpatsch:. פענוח מוצלח.

פורסם
  • מחבר

א.תודה

ב.זה לא עובד ככה שככל שהמספר יותר גבוה זה יותר טוב (בהנחה שהתשובה שלילית בבקשה פרט)?

ג.אני לא יודע עד כמה זה קשור אבל בדקתי בcan you run it וראיתי משחקים שהמפרט שלי עובר בהרבה

ולמרות זאת עשו לי בעיות בתצוגה, לכן בכלל כל השאלה.

אולי למישהו יש פתרון\רעיון???

פורסם

ב.זה לא עובד ככה שככל שהמספר יותר גבוה זה יותר טוב (בהנחה שהתשובה שלילית בבקשה פרט)?

זה עובד כשמדובר באותה סדרה של אותו יצרן.

לדוגמה ב-NVIDIA:

8800 > 8600 > 8400

אבל אם אתה מסתכל על סדרות קודמות, אז אי-אפשר לומר ש-8400 למשל יותר טוב מ-7600. למעשה הוא דווקא פחות טוב משמעותית.

הסיבה לכך היא שכשמוציאים סדרת כרטיסים חדשה, תמיד היא מכילה כרטיסים מכל הסוגים וכל טווחי המחירים. כאלה שפונים לשוק הנמוך, שוק הביניים והשוק הגבוה. אתה תראה גם שה-8400 עולה פחות מה-7600.

וזה עוד יותר מסתבך כשיש כל מיני תת-דגמים: GS, GT, GTS, GTX (או אם זה אצל ATI, אז PRO/XT וכו').

קרא בסטיקי שלנו (פלטפורמות, מעבדים, כרטיסי מסך) שבראש הפורום, יש שם הסבר די נרחב לגבי כרטיסי המסך לניידים.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

ובקשר לג'

ג.אני לא יודע עד כמה זה קשור אבל בדקתי בcan you run it וראיתי משחקים שהמפרט שלי עובר בהרבה

ולמרות זאת עשו לי בעיות בתצוגה, לכן בכלל כל השאלה.

אולי למישהו יש פתרון\רעיון???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים