עבור לתוכן

microsoft ב אוגוסט פינגווין

Featured Replies

פורסם

ברור שיש יתרונות בקוד חופשי אבל לא רואה (גם בלינקים שהבאת) פסול בתוכנה קניינית.

זה כמו ההבדל בין קומיניזם לקפיטליזם (נחש מי ניצח).

פורסם

פוליטיקה ודת אינן קשורות לתוכנה-חופשית, אז נא לא לערבב.

בהחלט ניתן, ואף רצוי, לעשות כסף מתוכנה חופשית (נא שים לב, למשל, לחברות אלו בקהילת התוכנה החופשית : IBM, Intel, AMD, Nokia, Sun, Novell, Google, RedHat, וכיוצ"ב - חברות עסקיות, שאינן מלכ"רים). למעשה, מרבית אנשי התוכנה-החופשית אינם מתקיימים מתרומות, אלא מתפרנסים בכבוד מעיסוקם זה.

והנה ראיון מחכים עם מנכ"ל RH הנוכחי.

פורסם

לא קראתי בעיון אני מודה. (זו לא הפעם הראשונה שאני קורא על הקוד הפתוח)

רפרפתי על הפסקאות בנסיון למצוא פסול (נקרא לזה אולי אי קיום) בתוכנה קניינית.

אדם שקד עמל ופיתח תוכנה - למה הוא חייב "לתרום" אותה?

פורסם

מרבית אנשי התוכנה-החופשית אינם מתקיימים מתרומות, אלא מתפרנסים בכבוד מעיסוקם זה.

כמה אחוזים מהם ?

פורסם

רובם - כלומר : קרוב יותר ל-100% מאשר ל-0%. קיימים לפחות מספר דגמים עסקיים מוצלחים להפקת רווחים מתוכנה-חופשית ומקוד-פתוח : התקנה/הטמעה, התאמה-אישית, תמיכה, תחזוקה, הדרכה, ועוד.

וכמה מאנשי התוכנה-הקניינית באמת מצליחים להתקיים ממכירת רשיונות-שימוש ?

פורסם

הבנתי, אין לך מספר או מושג אז אתה זורק דברים באוויר.

פורסם

אם רצונך במידע "מבוסס", נא ערוך סקר - או לכל הפחות חיפוש לא ארוך במיוחד ברשת.

וכך או כך, מהי תשובתך לשאלתי ? (ושמא הנך מעדיף "לזרוק שאלות באוויר", מאשר להשיב לשאלות ?)

פורסם

אני לא מתיימר להציג את המציאות על פי מחשובותי ולכן לא אגיד אותה (אם כי מתכנת בחברה מרוויח יותר מ 20 אלף לחודש ואנשים שמוכרים תוכנות שהם כותבים כמו WinRar ו Trillian מסיימים את החודש בכבוד).

פורסם

בקיצור, אין לך ולו מושג קלוש על מה אתה מדבר לגבי תוכנה-חופשית/קוד-פתוח, אך בכל זאת הנך "זורק נתונים באוויר".

פורסם

אני לא מתיימר להביא נתונים מצוצים מהאצבע (אם כי אני יכול לקחת אותך לסיבוב בכל מה שקשור לתחום).

פורסם

מדבריך לא ברורים : (1) זהות אותו תחום שאליו נתכוונתה (טכנולוגיות קנייניות מבית חברה מסויימת, למשל ?), ו-(2) מדוע לדעתך תוכל "לקחת לסיבוב" מישהו במה שקשור אליו (וקל וחומר אותי) ?

פורסם
  • מחבר

חבר'ס

פתחתי את הת'רד הזה כדי לשמוע את דעותיכם בנוגע להשתתפות מייקרוסופט בכנס אוגוסט פינגווין

ואני חושב שבשורה התחתונה

אנשים יכולים גם להצביע ברגלים ולא לבוא לכנם...

אבל בכל זאת זה כנס של קוד פתוח ואני ממש לא ישמח לראות כל דבר שקשור במייקרוסופט...

אני לא הראשון שפותח ת'רד כזה בוואטסאפ פתחו ת'רד שעכשיו הוא כל כך גדול שאין לי מושג אפילו לכמה עמודים הוא הגיע

אין ספק שזה נושא שנוי במחלוקת אבל אני יודע שאת הכנס הזה אין סיכוי שאני מפספס

בכל אופן

מקסימום אפשר להוריד את הסמל של מייקרוסופט מהחולצה עם קצת אקונומיקה :lol: :lol: :lol:

פורסם

זה כמו ההבדל בין קומיניזם לקפיטליזם (נחש מי ניצח).

הטרוליזים לא פחות מסוכן ומקריאת ההודעות שלך הוא כנראה ניצח.

חבר'ס

פתחתי את הת'רד הזה כדי לשמוע את דעותיכם בנוגע להשתתפות מייקרוסופט בכנס אוגוסט פינגווין

ואני חושב שבשורה התחתונה

הכוונות של מייקרוספוט לא תמימות, אבל גם האנשים שמגיעים לכנס לא תמימים.

מייקרוספוט (כנראה) רצתה ליצור פולמוס בנושא (בעלות סימלית) והם הצליחו, יופי להם.

אם הכנס היה באזור חיפה כנראה הייתי מגיע, אבל אני כל כך שונא להכנס לתל-אביב עם רכב.

פורסם

אין ספק שזה נושא שנוי במחלוקת אבל אני יודע שאת הכנס הזה אין סיכוי שאני מפספס

איך היה ?

"מדבריך לא ברורים : (1) זהות אותו תחום שאליו נתכוונתה (טכנולוגיות קנייניות מבית חברה מסויימת, למשל ?), ו-(2) מדוע לדעתך תוכל "לקחת לסיבוב" מישהו במה שקשור אליו (וקל וחומר אותי) ?"

בכל מה שקשור לקוד פתוח, וככה.

פורסם

כפי שנאמר :

הטרוליזם לא פחות מסוכן ומקריאת ההודעות שלך הוא כנראה ניצח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים