עבור לתוכן

microsoft ב אוגוסט פינגווין

Featured Replies

פורסם

מהי דעתכם כל כך שהחברה הנ''ל היא נותנת החסות ראשית בכנס אוגוסט פינגווין?

אתם באמת חושבים שזה רצוי לקהילה?

פורסם

מהי דעתכם כל כך שהחברה הנ''ל היא נותנת החסות ראשית בכנס אוגוסט פינגווין?

אתם באמת חושבים שזה רצוי לקהילה?

מה רע במיקרוסופט?

פורסם

זה האסטרטגיה החדשה שלהם:

http://boycottnovell.com/

אנשים שכותבים את הקשקוש הזה צריכים להתלות מהבייצים.

Novell עשתה אולי את הצעד הכי גדול ללינוקס מאז שכתבו את השורה הראשונה בקרנל עם חוזה הפיתוח ושיתוף הפעולה שהיא חתמה עם MS.

הדבר הזה מתקדם בצעדי ענק למחיקת כל הבדל בין ניהול תחנת קצה שמותקנת עליה SUSE לבין תחנת קצה שמותקנת עליה חלונות מבחינת ניהול מערכתי בסביבה מושתת MS.

פעם האחרונה שבדקתי RH שזאת הפצת הלינוקס הכי מובססת בשוק עולה כסף ומספיק ממנו, הTCO בהרצת תחנות RH ושרתי RH לא יותר נמוך מעלות הרישוי של MS.

פורסם

מה רע במיקרוסופט?

זה קצת נשמע כמו "חברות הטבק יממנו את הכנס השנתי האגודה למלחמה בסרטן".

אחרי הכל אלו הן שתי גישות שונות ושני מוצרים שנמצאים בתחרות.

בגדול אני לא נגד Microsoft, זאת מערכת ההפעלה העיקרית שלי והיא עובדת בסדר גמור וחלק.

אני לא אוהב את הכוחניות של MS, ואסור לתת לחברה להגיע לגודל המפלצתי הזה.

פורסם

כמו רבים אחרים

אתה לא רוצה שיהיו מונופלים

בטח שלא בסדר גודל עולמי (מיקרוסופט)

זה נניח כמו שamd לא תיהיה קיימת ותיהיה רק אנוידיה

טוב בקשר לעניין

מיקרוסופט מנסה סך הכל להפגין "חיבה" כלפי הקוד הפתוח ולומר "אנחנו לא בתחרות חברים, אתם קוד פתוח אנחנו סגור- 2 עולמות שונים"

מנסים בעצם לחסות על החולשה שהם מתחילים לאבד את מה שהיה להם לפני עידן הלינוקס

אבל אני בעד שיתמכו

מה איכפת לי

פורסם

חבל שאתם תמימים. לא שאני אומר שהכל זה תאורית קונספירציה כמו אחדים (למשל האתר שהבאתי מקודם שבטח אף אחד לא הסתכל), אבל הכוונות של מיקרוסופט ממש לא טהורות בכל המהלך שהיא יוזמת בשנים האחרונות של "להתחבב על הקוד הפתוח" (למשל הסכם הפטנטים שהם חתמו עם נובל על קוד פתוח שיצר מתיחות רבה ועכשיו יש רשיון חדש GPL3 שאמור למנוע כאלו הסכמים בעתיד וכו').

פורסם

זה קצת נשמע כמו "חברות הטבק יממנו את הכנס השנתי האגודה למלחמה בסרטן".

אחרי הכל אלו הן שתי גישות שונות ושני מוצרים שנמצאים בתחרות.

בגדול אני לא נגד Microsoft, זאת מערכת ההפעלה העיקרית שלי והיא עובדת בסדר גמור וחלק.

אני לא אוהב את הכוחניות של MS, ואסור לתת לחברה להגיע לגודל המפלצתי הזה.

לredhat inc יש הכנסות של כחצי מילארד דולר בשנה, ורווח תפעולי נקי של כ-100 דולר מיליון בשנה, יחי הקוד הפתוח.

::)

פורסם

בניגוד לחברה אמריקאית מסויימת, חב' RedHat מתקיימת מאספקת שירותים למשתמשי תוכנות - אשר רובן המוחלט מופצות ברשיון קוד-פתוח/תוכנה-חופשית, ולא ממכירת רשיונות-שימוש בתוכנות קנייניות כלשהן, כך שאינני מוצא כל פסול ברווחיה של חב' RedHat (ומה גם שהערכים שציטטתה נראים לי כמאד לא מדוייקים) - קל וחומר לעומת רווחיה האדירים של חב' Micro$oft, המופקים בחלקם בשיטות כאלו אשר לא בהכרח היו מביישות ארגון-פשיעה בינ"ל.

פורסם

בטח מחר יעשו הפגנה נגד זה :)

וגם יש את CentOS שמספקת העתק חוקי וחינמי אחד לאחד לזה של RedHat.

פורסם

בניגוד לחברה אמריקאית מסויימת, חב' RedHat מתקיימת מאספקת שירותים למשתמשי תוכנות - אשר רובן המוחלט מופצות ברשיון קוד-פתוח/תוכנה-חופשית, ולא ממכירת רשיונות-שימוש בתוכנות קנייניות כלשהן, כך שאינני מוצא כל פסול ברווחיה של חב' RedHat (ומה גם שהערכים שציטטתה נראים לי כמאד לא מדוייקים) - קל וחומר לעומת רווחיה האדירים של חב' Micro$oft, המופקים בחלקם בשיטות כאלו אשר לא בהכרח היו מביישות ארגון-פשיעה בינ"ל.

מה הפסול ב"מכירת רשיונות-שימוש בתוכנות קנייניות"?

פורסם

נא עיין בזאת, ובכמה מאלו (את חלקם אפילו תרגמתי בעצמי, ואת חלקם ערכתי).

פורסם

אתה הולך היום לכנס ?

פורסם

ברור שיש יתרונות בקוד חופשי אבל לא רואה (גם בלינקים שהבאת) פסול בתוכנה קניינית.

פורסם

יש יתרונות בקוד חופשי אבל לא רואה (גם בקישורים שהבאת) פסול בתוכנה קניינית.

לא סביר שבאמת תבין את משמעות המושג "תוכנה חופשית", מבלי לקרוא בעיון את חומר-הרקע שאליו הפניתי (ובפעם האחרונה שבדקתי, זה בהחלט אורך יותר מ-5 דקות).

נא קרא בעיון, והחכם קמעא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים