פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר אני חוזר לא רוצה את הכרטיס הזה למה ככה הרגשה לא טובה בקשר לכרטיס ואני רוצה שקט ולא לשחק בהגדרות של הכרטיס
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים חבל.לא צריך להיות חסר ביטחון, סה''כ מה אתה צריך לעשות ? לעלות מהירות של מאוורר ? אתה אפילו יכול להשאיר את זה ככה, לא יקרה לכרטיס שום דבר, AMD לא ישלחו לשוק כרטיסים שיודעים שהם ישרפו, זה לא הכרטיס הראשון שהם ייצרו.חבל אתה מבזבז כאן כסף.וכמו שאמרתי, אתה אפילו לא צריך לשנות מהירות של מאווררים[אלא אם יהיה לך דודא לOC], פשוט לתקוע אותו בחריץ הPCIX להתקים דרייברים ושלום על ישראל.מה הרגשה לא טובה על הכרטיס ? אתה ממש הושפעת ממשתמשים שכותבים שהכרטיס הזה רותח עד מאוד, אל תדאג לא יקרה לכרטיס כלום, ואם יהיה לך ארטיפקטים ושטויות, תעלה מהירות מאוור ויש לזה מדריך כיאילו אתה בכיתה ב'.בהצלחה, מקווה בשבילך שתעשה בחירה נכונה.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים יופי הלחצת אותו לא יהיו ארטיפקטים, ואם יהיו, סה"כ מעלים את המהירות של המאורר, לא צריך אפילו להתקןי תוכנה, 3 קליקים ואתה מסודר.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אני לא ראיתי עוד אחד שקיבל ארטיפקטים עם HD4850... ואם יש אז זה בבירור כרטיס לא תקין... מחליפים וזהו... יכול לקרות לכל כרטיס מכל חברה
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים שאלתי אם הוא יותר חזק 8800GT הוא לא חייב לך כלוםאבל שים לב תקרא טוב הוא ענה לך על השאלה.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים אני חוזר לא רוצה את הכרטיס הזה למה ככה הרגשה לא טובה בקשר לכרטיס ואני רוצה שקט ולא לשחק בהגדרות של הכרטיס תפסיק לפחד א' - הכרטיס שקט מאוד ב' - גם אם הכרטיס חם זה בסדר . לא יקרה כלום אם הכרטיס יהיה חם לא היו משווקים כרטיס חם שהחום הרגיל שלו פוגם בו לקהל הרחב נכון ?! אז תרגע וקח 4850 הוא שקט והחום לא אמור לעניין אותך
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר טוב אז לא 4850 ATI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1683&CatCode=400מה אתם אומרים הכי משתלם מחיר מעולה
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים טוב אז לא 4850 ATI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1683&CatCode=400מה אתם אומרים הכי משתלם מחיר מעולה אמרו לך HD4850. אתה מנסה לגרום לנו להמליץ על 8800 בדרך עקיפה?אפילו קוף יכול לשנות את הפרופילים של המאוורר של HD4850. גם אם אתה טיפש יותר מקוף, לא יקרה כלום אם לא תשנה.אז יופי - הכרטיס יפעל במאמץ על 80 מעלות, כאשר הטמפרטורה המקסימלית היא 120!@#!@$ אתה רק ב66% מהדרך לטמפ' המקסימלית במצב הנתון!!!אל תקשיב לכל המפגרים הפסיכוטי-היסטריים שאומרים "אוייי לאאאאאאא הכרטיס רותחחחחחחחחחח!!111!11", כי הוא לא. הוא לא כמו 9800, ש85 זה קו אדום בשבילו.ATI לא היו חופרים לעצמם קבר ומוציאים כרטיס שלא היה פועל בכל מאת האחוזים בצורה מעולה.אז עזוב אותך שטויות - קנה HD4850 וזהו.לי בעצמי יש את הSAPPHIRE HD4850, ואני מרוצה מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.