עבור לתוכן

איך לגרום לנייד להישאר מחובר לרשת כאשר הוא נעול או כשהמסך סגור

Featured Replies

פורסם

שלום,

גיליתי שכשאני סוגר את המכסה (מסך) של הנייד אז התקשורת מתנתקת זה קורה גם כשאני נועל את הנייד ואולי בעוד כל מיני מצבים אחרים שבהם דווקא אני לא רוצה להתנתק מהרשת כמו למשל אימיול שימשיך להוריד, כי אחרת זה אומר שרק כאשר המחשב בשימוש ולא נעול וכו' אז האימיול מחובר וזה בדיוק לא הזמן להוריד באימיול כי כל המחשב יהיה איטי, אלא רק בלילה כאשר אין שימוש בו רצוי שיוריד קבצים.

כנ"ל לגבי תוכנות ושימושים אחרים שיש צורך שיעבדו בלילה.

עכשיו עם אתם שואלים את עצמכם למה אני סוגר את המכסה של הנייד בלילה זה בגלל שזה מפריע לי לישון (יותר מידי אור), אבל בכל מקרה המחשב אחרי כמה זמן ינעל ושוב יפסיק להיות מחובר לרשת.

רציתי לדעת האם יש אפשרות לסגור את המכסה או לנעול את המחשב מבלי שהוא יתנתק?

תודה.

פורסם

אני לא מול הנייד,אבל יש בהגדרות צריכת חשמל איזשהוא מצב המתנה\שינה שהנייד נכנס ברגע שאתה סוגר את המכסה(LID),תחפש שם ותשנה את זה ל- "אל תעשה כלום" או משהו בסגנון..

פורסם

בזמן שהמחשב נמצא במצב המתנה / שינה (Hibernet) אז הוא לא מבצע כלום. הנושא כבר נטחן מיליון פעמים, שהמחשב במצב שינה הוא "מצלם" את המחשב ואת כל המסמכים / תיקיות / תוכנות שפתוחות ופשוט שומר את זה על ה-HD ומכבה את המחשב. פעם הבאה שהמחשב ידלק, אותה "תמונה" תעלה.

מצב המתנה פשוט מכב את כל הרכיבים שהו לא צריך ורק מרענן את הזיכרון כדי שכל מה שפתוח ברקע לא יעלם.

אם האימיול פתוח, בשתי המצבים - הוא לא יעבוד במצבים האלה.

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לבטל את הכניסה של המחשב למצב שינה מתי שאתה סוגר את המסך (כפתור ימני על שולחן העבודה - > מאפינים - > שומר מסך - > Powe - > כנס לטאב Advanced (מתקדם) ואיפה שכתוב "When I press the sleep button . . ." תגדיר "Do Nothing".

ואז האימיול ימשיך לרוץ. כמובן, שבמצב כזה כל המחשב דולק ומתפקד כאילו הוא היה פתוח לכן הוא יאכל לך את הסוללה, אז אם אתה בכל זאת מתעקש לעשות את זה, אז לפחות תחסוך בחשמל של המסך. באותו תפריט, תכנס לטאב "Powe Schem" ואיפה שכתוב Turn Of Monitor תגדיר לו איזה דקה, או כמה שבא לך - שלא ישאר דלוק סתם.

פורסם
  • מחבר

מעולה עשיתי את זה, זה בדיוק מה שהייתי צריך :xyxthumbs:

אבל בעקבות זה נוצרה לי בעיה חדשה והיא שבטלתי את מצב השינה המחשב נשאר דלוק, ולפי ההגדרות שמקושרות לזה רשום שהמחשב יבקש סיסמת פתיחה למחשב לאחר ההתעוררות.

כך שמצד אחד הנייד לא נכנס למצב שינה אבל מצד שני הוא כבר לא יבקש סיסמה כניסה למחשב (והוא יהיה פתוח לכולם), כי הוא לא התעורר, ולכן רציתי לדעת האם יש אפשרות נוספת שהוא ינעל אוטומטי לאחר זמן מסויים אפילו שהוא לא נכנס למצב שינה ועדין יהיה מחובר לאינטרנט?

תודה רבה.

פורסם

פשוט תנעל אותו (Windows+L).

פורסם

עד כמה שאני יודע הדרך היחידה לעשות את זה היא לקבוע שומר מסך שיפעל אחרי X זמן ולסמן לו V ב Password protected

פורסם
  • מחבר

תודה רבה rand0m_x!

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים